bugün
- dikkat dikkat tai lung kız11
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması16
- diamond bosphorus6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- sözlüğün kahve olması11
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- erkek yazar entrysi4
- alttaki yazara aşık ol6
- barış manço3
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- mtv nakit ödeniyor mu4
- banyo havalandırmasından guguuk guk sesi gelmesi3
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- gerdek namazı5
- karadenizlilerin akp aşkı4
- büyük aşklar kavgayla başlar saçmalığı2
- kezodan kurtulma yolları4
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- iqos2
- zincir çeken kezo5
- sözlükteki ahlaki ve etik değerler2
- 17 dosyam var diye hava atan tip6
- çok sıcak2
- 7 nesilden sonrasının ziyan olması2
- bu devirde araba almak3
- profili şikayet et butonu2
- çocukların ağlama sesi3
- sevgiliye 5 liralık açık parfüm almak3
- seks yapmayı zevkli sanmak10
- yaprak yemek2
- nato zirvesinde nato türkiye den ne isteyebilir3
- yagmurcu3
- true yu cihangir de linç edilirken görmek2
- tanju okan ayten alpman2
- trump'ın erdoğan her istediğimi yaptı demesi3
- arkadaşın karısı2
- ela rumeysa cebeci5
- ilk otuzbir8
- kola içen erkek2
- ülkenin 1 gram değişmediği gerçeği2
- kıraç ı sevme nedenleri2
- bazı milletlerin çok gürültücü olması3
- bu sıcakta dışarı çıkan insan2
- perdeleri beklemek2
- herkes uyudu mu5
- bitmekte olan insanlık için örnek olmak2
- karınız başka birisiyle sevişirken onları seyredin2
- ekşi sözlük14
- sizce 1 74 boya 65 kilo çok mu2
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı9
yine çökmüştür. ülke insanı yine çostu heralde server kaldırmandı. gösteriş ve mutluyum kıskan hava caka kasma şeysi gibi birşey. kızların ego tatmin ve havalanma mecrası, bir bayan beğenilmekten hoşlanır burdan ego tatmini yapar. erkek itemleri fönlü stil kesim saç, imaj vb. gözlük, lüks oto, dar paça pantolon, dexter, timberland tarzı ayakkabı, babet çorap, bar, disco, cafe tarzı yerde makam veya mevkide foto. kızlar için kitap, kahve, kedi kombinasyonlu foto, starbucks vb. kahveci, cafe lokantalarda pozlu haberim yok gibi çek kanka pozları, tatil yada eski foto story atma alta aşk sözcükleri tb tbt yazma, kahverengi desenli çanta yada cüzdan, iphone tel, aşk acisi çekme bir şeye özlem havaları, kürklü mont, yani her iki taraf için samimi gelmeyen bak ben ne kadar mutlu, mesut zenginim havaları, tabi avrupa bizi instadan takip ediyorsa kıskanmakta haklı yani.
Umarim komple coker.
Berkecanlar, ilaydalar rahatsiz.
Berkecanlar, ilaydalar rahatsiz.
Çomargram oldu artık.
Sadece ınstagram degil
Whatsapp da şuan kafayı yedi. Foto atiyorsun gitmiyor,sana gelen inmiyor.
Whatsapp da şuan kafayı yedi. Foto atiyorsun gitmiyor,sana gelen inmiyor.
Tam tatile çıkıyorum eşe dosta nispet yapıcam, çöküyor aq.
Kapanınca buraya geldik hadi bakalım.
uygulama çökmüş, hikaye göremiyoruz ama leylalar hala daha hikaye gönderiyor ve insan istemsiz şekilde merak ediyor.
Bu uygulamadaki insanlar gerçek hallerinden iz vermiyor maşallah. Benden bir tavsiye test edildi onaylandı buradan bir kızla görüşeceğiniz zaman 2 hatta 3 kere düşünün zira gerçek halleri downgrade edilmiş oluyor. Üzücü ama gerçek.
burayı bir satış platformu olarak nitelendiriyorum. burada kadınlar genellikle dış görüntülerini pazarlarken, erkekler ise sahip oldukları nitelikleri ve özellikleri paylaşıyorlar. üzücü tarafı bu durumun sadece türkiye merkezli böyle olmaması.
insanların arasının bozulduğu sanal ortam.
Yeni gelinlerin, abazanların, görgüsüz lohusaların, bilmemkaç lira para saydığı renkli lenslerini belertmeye yer arayan kezbanların kendilerini pazarladıkları bir mecra. iki sene önce olmuş bitmiş düğünün fotoğraflarını hala paylaşan mı ararsın, ağzı ördeklere benzeyinceye kadar ruj sürüp lenslerini belertince adriana lima'ya rakip çıktığını sanan mı istersin, bebeğine banyo yaptırsa paylaşan mı? Dünyada ilk doğum yapan siz değilsiniz, ilk evlenen siz değilsiniz, ilk yemek yiyen siz değilsiniz. Ulan kendi profilinde kocasının tek çekilmiş fotoğrafını paylaşıp altına methiye düzenini bile gördüm. Kendine kuma arıyor zaar. Görgüsüzlüğünüze, gösteriş budalalığınıza, Photoshopla estetik ameliyata tabi tuttuğunuz boktan fotoğraflarınıza kalp atılmasından haz duyacak derecede yokluktaysanız zaten size yapacak hiçbir şey kalmamış. illa fotoğraf paylaşmak istiyorsanız bir yeteneğinizi paylaşın, gezdiğiniz bir yeri paylaşın, illa selfie diyorsanız da allah rızası için o suratın üstünden burunsuz kalıncaya dek 850 kere hava fırçasıyla geçmeyin.
insanların bio kısmına yazdıkları ile haklarında bazı tespitlerde bulunabileceğiniz sosyal medya uygulamasıdır. Cv falan hikaye; okuduğu üniversiteyi ve bölümünü ingilizce yazan kimseyi ciddiye almayın mesela. Özlü söz yazanları es geçin, on tane salt emoji koyarak sessiz sinema gibi hikaye anlatanları spamlayın, annişkosunun tontişkosu gibi kendisini diğer insanlarla olan sosyal ilişkileri üzerinden tanımlayan insanlar bir tık tehlikeli olabilir, Hiç bekleme yapmayın kaçınasdf.
herkesin birbiriyle sidik yarıştırdığı uygulama. Bazen çok tiksiniyorum bu uygulamadan bazen Çok ciddiye aldığımı düşünüp kendimden tiksiniyorum.
Anı yaşamak yerine, millete gösterme çabasında..
Ne embesil insalar var yahu.
Ne embesil insalar var yahu.
Bazen her önüne gelen Kıza dm den yürüyen su aygırlarının hepsi ölsün istiyorum, hem toplu bir katliama sebep olacağımı bildiğimden hem de o su aygırı da ölür diye vazgeçiyorum instagrama dair bu da böyle bir anımdır.
Leş bir ortam nerdeyse kendini pazarlamaktan çekinmeyen teşhirci kızlar bir yanda bunlarla buluşup alemlere akan temiz kız arayan Abazanlar bir yanda tam bir trajedi.
Biz de işte gündemden haberimiz olsun insanlarla bağımız kopmasın belki bir iki bir şey öğreniriz diye açalım insta valla ağır safım ajsjdk.
Leş bir ortam nerdeyse kendini pazarlamaktan çekinmeyen teşhirci kızlar bir yanda bunlarla buluşup alemlere akan temiz kız arayan Abazanlar bir yanda tam bir trajedi.
Biz de işte gündemden haberimiz olsun insanlarla bağımız kopmasın belki bir iki bir şey öğreniriz diye açalım insta valla ağır safım ajsjdk.
şarkılarım dışında başka birşey paylaşmadığım storylere bakmadığım keşfetin menes metur ve primmenin fan sayfaları ve haberlerinin doldurduğu boş ortam.
sildigimiz zibilyon tane mesaji geri yukleyen instagram. tam 201 hafta oncesinin mesajlari carsaf carsaf mesaj kutumda duruyor. sanirim herkeste durum ayni. sevgilisi olanlarin gozler yasli.
son güncellemeyle beğeni sayısı sadece fotoğraf sahibi tarafından görülebilen uygulama.
Getirilen güncelleme ile sıçan program.
Çökmüştür yine. Evet.
Yine girilmiyor amk sitesine.
iki karı ayıklayalım dedik sinir krizine girdim yine.
iki karı ayıklayalım dedik sinir krizine girdim yine.
Zaman zaman çöken bu aralarda ise faceapp yaşlandirma tekniği fotoğraflari ile dolup taşan uygulama.
insanların birbirleriyle yarıştığı sanal ortam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar