bugün
- dinci ve müslüman kavramları8
- hiçbir kadının sevgisine ihtiyaç duymayan erkek6
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- anne pizzası10
- sporcu motorcu müzisyen uzun boylu olmayan erkek3
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- nervio hamferdi11
- aşık olduğunuz yazarın başkasını artılaması2
- motoru olan kaslı çocuk2
- popkek yiyen erkeğin namusu5
- serin günde balkonda kahve içip dağları izlemek2
- nevşehir merkezli sahte mehdi operasyonu4
- trileçe7
- ciguli2
- giysi fiyatlarının uçması8
- dilim ekmek pizzası3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- putin türkmüş11
- kendine sarılmak3
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- uludağ sözlük evreni13
- yaşlılar2
- kızlar bu kadar parayı nereden buluyor2
- selam sözlük2
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- türk vatandaşları türktür9
- akşam yemeği2
- bencillik3
- osuruktan şiirler41
- zorunlu eğitim10
- true'nin libidosu neden yüksek7
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- gece yürürken yanınızdan geçen gizemli siyah araba2
- true'nin acile kaldırılması9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- her şeyi hatırlayan insan4
- tulumba tatlısı8
- ismet gürbüz10
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- anın görüntüsü32
- laz böreği3
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- türkiyeli olmak4
Bazı kekoların insteğgram dedikleri bok.
instegram ve insitgram gibi telaffuz edenleri dövmek istediğim uygulama.
özellikle kızların takipçi kasmak için çırılçıplak soyunup fotoğraflarını atmadıkları kalmış uygulama.
yaa amına koyayım insanlar bu kadar beyinsiz olmak zorunda mı? yaa fotoğrafın 5000 abaza tarafından 4000 like alsa nee almasa ne! bunun için amını götünü açıp oraya atmaya değer mi?
geneli de hep o malum şehirden çıkıyor, ben yine de isi vermeyeyim.
yaa amına koyayım insanlar bu kadar beyinsiz olmak zorunda mı? yaa fotoğrafın 5000 abaza tarafından 4000 like alsa nee almasa ne! bunun için amını götünü açıp oraya atmaya değer mi?
geneli de hep o malum şehirden çıkıyor, ben yine de isi vermeyeyim.
Bebeyimsu seni instegramdan hemen ekliyorum.
Sosyal mecradır.
Sosyal mecradır.
Profilinde paylaştığın, silmek istediğin ama kıyamadığın fotoğraflar için “arşivle” özelliği getirilmiş. Profilinden kaldırıp arşivliyorsun, daha sonra istediğin zaman geri gösteriyorsun profilinde.
Keşfet kısmında gezinirken kendinizi yemek videoları izlerken bulucağınız bir sosyal medya.
instagram özellikle moda firmaları için güzel bir gelir kapısı. kampanyalara deli gibi beğeni ve sipariş geliyor.
lan yavşıyorsunuz yavşıyorsunuz sonra salak ya yazdığı şeye bak dıyorsunuz.
sus cevam verme ırıspı.
şaka la şaka. böyle yürünür mü kıza. acemiye denk gelmıssın. asdasd.
sus cevam verme ırıspı.
şaka la şaka. böyle yürünür mü kıza. acemiye denk gelmıssın. asdasd.
ne var bence güzel bi özellik farklılık gelmiş, bağnaz olmalyın bi be.
Yeni gelen reklam özelliği ile beraber, saçma sapan tiplerin nedensizce kendi fotoğraflarını reklam olarak yayınladığı uygulama.
Gene bişiler oluyo akış yenilenemedi sorunu pufff.
sayesinde defalarca "stop making stupid people famous" demek zorunda kaldığımız uygulama.
Windows masa üstü uygulamasında, fotoğraflarda yan sekme fotoğrafına geçmeyi sağlamayan uygulama. Neden bunu yapmamışlar anlamak mümkün değil.
edit : https://i.hizliresim.com/jQnqR9.jpg
edit : https://i.hizliresim.com/jQnqR9.jpg
haddinden fazla abartılan şeyler sıralamasında, her zaman birinci sıraya koyduğum kullanımlardan birisi. sadece sosyal medya hududunda değil, genel anlamda da.
Artık iyice koca bulma sitesine dönmüştür. evlenen son iki arkadaşımın instagramdan evlendiği gerçeği ile birlikte başarı da sağladığı görülmüştür. izdivaç programına çıkacağına şuraya fotoğraf at, kocayı kap aq.
iki kişi görüntülü konuşma yapar gibi canlı yayın yapma özelliği gelmiş.
Hiç canlı yayın açmadım ünlüler dışında açanlara da hep gülerim. Bakalım bu iki kişi canlı yayın olayı ile neler izleyeceğiz.
Hiç canlı yayın açmadım ünlüler dışında açanlara da hep gülerim. Bakalım bu iki kişi canlı yayın olayı ile neler izleyeceğiz.
Kapattığımdan beri daha mutlu olduğum sosyal platform sitesidir.
Ne kadar çektiğim fotoğrafları paylaşarak eğlensem de, bütün arkadaşlarımdan gelen “şunu beğensene, son fotoğrafa yorum atsana” mesajlarından sıkıldım.
Herkesin gittiği yerleri paylaşmasından sıkıldım, en önemli sebebi de “dream theater” konserine giden arkadaşımın sadece kendi şarkı söylediği bir video paylaşması ile çıldırdım galiba. Gereksizler!
Aynı ortamda bulunma zorunluluğum olduğu insanları takip etmeme olasılığım da pek olmuyor maalesef.
insanlar da genellikle kullanıcı adımla seslendiğinden, öğrenmeyen de kalmıyordu tabii.
Dondurdum, mutluyum!
Ne kadar çektiğim fotoğrafları paylaşarak eğlensem de, bütün arkadaşlarımdan gelen “şunu beğensene, son fotoğrafa yorum atsana” mesajlarından sıkıldım.
Herkesin gittiği yerleri paylaşmasından sıkıldım, en önemli sebebi de “dream theater” konserine giden arkadaşımın sadece kendi şarkı söylediği bir video paylaşması ile çıldırdım galiba. Gereksizler!
Aynı ortamda bulunma zorunluluğum olduğu insanları takip etmeme olasılığım da pek olmuyor maalesef.
insanlar da genellikle kullanıcı adımla seslendiğinden, öğrenmeyen de kalmıyordu tabii.
Dondurdum, mutluyum!
Hiç açmadım instagramın amacıyla uyum sağlayabileceğimi sanmıyorum fotoğrafı o kadar sevmeme rağmen.
özellikle stories bölümü araba kullanılırken laf sokmalı şarkı videosu atma yeri olmuştur.
(bkz: sarı çizmeli mehmet ağa)
Bir uygulama.
Videosunu at tanıyan çıkar.
Videosunu at tanıyan çıkar.
bence baya gelişmekte olan bir uygulama. takdir ediyorum çalışmalarını.
instagramda ki 'ben çok güzel yaşıyorum' diye gösterme popülizmi kakamı getiriyor. Herkes bi sidik yarıştırma derdinde.
Hoşlandığım kadınla takipleşmeye başladık. Ig demişken bunu buraya yazmam lazımdı sorry.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar