bugün
- en gey özelliğiniz10
- türklerin ileri olduğu konular21
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- bir gün öleceğini unutmak11
- burçlara inanan erkek14
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- arkadaşlar bakar mısınız11
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- abd vizesi5
- deri ceketli serseri5
- eski seni özlüyor musun6
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- ses yakışıklılığı2
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- kültürün bireyi boğması4
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- ruh hastası olan yazarlar6
- gocu pandela barışı4
- seninle şurada olabilirdik5
- dinsize inanır mısın17
- sevgili olmuyorsak arkadaş da kalmayalım erkeği2
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- ioçke'nin elleri4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- geceye bir şarkı bırak23
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- bir insanda en sevilen özellik3
- gocu31
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- düşün ki o bunu okuyor4
- dövmeli erkek2
- fethiye2
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
entry'ler (1190)
YouTube Türkiye’nin en çok izlenmesi gereken kanalı bence.
Bu adamı yıllardır izliyorum. Bir çok kişi video yorumlarında dini sorgulamaya başladığını falan yazıyor beni ise tasavvufa itti.
Bu dünyanın başka manası yok. Adamın anlattıklarının şifresini de tasavvuftan başka yerde bulamazsın.
Bu adamı yıllardır izliyorum. Bir çok kişi video yorumlarında dini sorgulamaya başladığını falan yazıyor beni ise tasavvufa itti.
Bu dünyanın başka manası yok. Adamın anlattıklarının şifresini de tasavvuftan başka yerde bulamazsın.
Evinde klima olmayan da gitsin köydeki evinin damında yatsın ya.
(bkz: Kemal kılıçdaroğlu) nefreti.
-kahve içmenin yasaklanacağı söylentisi.
-Osmanlı’da evlenme masrafları.
-mimar Sinan’ın durmadan eser yapması.
-mendil atan kadının asıl amacı.
-Osmanlı’da evlenme masrafları.
-mimar Sinan’ın durmadan eser yapması.
-mendil atan kadının asıl amacı.
Küfür etmemesi.
Buradaki 1000 liralık boxerın maliyeti 200 lira falandır. Siz aslında 200 liralık boxer giyiyorsunuz. Geri kalanı kira, vergi, çalışan maaşı vs vs.
italyadan 3 tanesini 30€ aldığım boxer Türkiye’de 9 bin tl. Yanlış duymadınız 9 bin tl. Tanesi 3 bin lira. Nevalem 3 bin liralık boxer giydiğini bilse çok mutlu olurdu.
italyadan 3 tanesini 30€ aldığım boxer Türkiye’de 9 bin tl. Yanlış duymadınız 9 bin tl. Tanesi 3 bin lira. Nevalem 3 bin liralık boxer giydiğini bilse çok mutlu olurdu.
Sahibine benzemeyen mal haramdır.
Sağa sola sataşmadan, siyasi fikir beyan etmeden konuşması gereken kişi. Rahmanın sıfatlarını anlat sen. Nebinin kelamını anlat hiç girme dalaşa. Fatiha ne kadar şifa ise siyaset o kadar beladır.
Bu medeniyet değil.
Üzgünüm arkadaşlar bu ahlaksızlık. Bunu sevimli göstermeye çalışan da ahlaksızdır.
Türk aile yapısı bu değil.
Üzgünüm arkadaşlar bu ahlaksızlık. Bunu sevimli göstermeye çalışan da ahlaksızdır.
Türk aile yapısı bu değil.
Sevmediğim insanlar listesinde kesinlikle ilk 10 da. Yüzünü görünce günüm kötü geçecekmiş gibi hissediyorum.
Trakyalı lookin vardı sahi ne oldu ona?
imam hatip mezunu bir kadına atılmış iğrenç mesaj. Bu kadının iffeti 85 milyonun diline dolandı bu sebeple. Mehmet akif'in bu durumdan haberi var mı acaba? Adamın yüzüne bakmaya kıyamadığı kadının dibini dövmüşler, ne kadar kötü yav.
sabah duş alan işini, akşam duş alan eşini sever.
kadınlar göğüslerine bakılmasından rahatsız olmazlar ama hayvan gibi bakılmasından rahatsız olurlar. o dekolteyi çiçekler açsın diye giymiyorlar sonuçta dimi?
şimdi bu deli ibrahim gençliğinde s*ki kalkmıyor diye annesi, sarayın ressamlarına cinsel içerikli görseller çizdirip bu deliye gösteriyorlarmış. neyse başka bir şey anlatayım bu sultan deli ibrahimle alakalı madem başlığına girdim 2 lokma bir şey öğrenin bre gafiller.
o dönem osmanlı imparatorluğunun en güzel kadını ibşir paşa diye bir adamın karısıymış. deli ibrahim bu kadına kafayı takmış. demiş ki sivas valisi varvar ali paşaya, git demiş ibşir paşanın karısını bana getir. varvar ali paşa demiş ki "ben nasıl müslüman birinin karısını sana getireyim, ben pezevenk miyim!" diye yazı yollamış.
Bu deli ibrahim hemen varvar ali paşanın yakalanıp kellesinin getirilmesini istemiş. bu işi de ibşir paşaya vermiş. bu ibşir ibnesi de deli ibrahimin isteğini yerine getirmiş tutmuş getirmiş varvar ali paşayı.
Varvar ali paşa kafasını kaldırmış demiş ki " bre pezevenk ben senin eşin için isyan ettim sen de şu an benim kellemi alıyorsun." ibşir paşa pek oralı olmuyor ve kılıcını indiriyor varvar ali paşanın kellesini alıyor.
ve sadrazam ilan ediliyor. devlet erkanında ne kadar sadrazam olarak anılsa da halk arasında deyyus-u ekber olarak anılıyor.
o dönem osmanlı imparatorluğunun en güzel kadını ibşir paşa diye bir adamın karısıymış. deli ibrahim bu kadına kafayı takmış. demiş ki sivas valisi varvar ali paşaya, git demiş ibşir paşanın karısını bana getir. varvar ali paşa demiş ki "ben nasıl müslüman birinin karısını sana getireyim, ben pezevenk miyim!" diye yazı yollamış.
Bu deli ibrahim hemen varvar ali paşanın yakalanıp kellesinin getirilmesini istemiş. bu işi de ibşir paşaya vermiş. bu ibşir ibnesi de deli ibrahimin isteğini yerine getirmiş tutmuş getirmiş varvar ali paşayı.
Varvar ali paşa kafasını kaldırmış demiş ki " bre pezevenk ben senin eşin için isyan ettim sen de şu an benim kellemi alıyorsun." ibşir paşa pek oralı olmuyor ve kılıcını indiriyor varvar ali paşanın kellesini alıyor.
ve sadrazam ilan ediliyor. devlet erkanında ne kadar sadrazam olarak anılsa da halk arasında deyyus-u ekber olarak anılıyor.
rüzgarlı havalarda başım ağrır benim. bugün de öyle bir gün. 3 arkadaş iş yemeğine çıktık, içimizden birisi 45 yaşında ağzı dualı bir abimiz. Gözlerimi kısarak oturuyormuşum neyin var dediler, durumu anlattım. O 45 yaşındaki adam restoranda birden bire ayağa kalktı. Elini başıma koydu, gözlerin açık kalsın kafanı biraz öne eğer misin dedi. sebepsiz teslim oldum. okumaya başladı. yan masadaki sırp grup bizi izliyor. adam okurken arada kafama üflüyor ben teslimiyet halindeyim hala. aslında bi minoset, vermidon olsa bu hareketlere gerek kalmayacak ama adam tutturdu ben geçireceğim baş ağrını diye.
yemeğin ortasında "baş ağrın geçti mi?" diye sordu. yok abi dedim. morali bozuldu. yemek bitti kalktık yine sordu yine devam ediyor dedim. sonra kalkıp gitti. trip atarak hemde. dükkana geldim bi minoset içtim şimdi iyiyim.
adam duası kabul olmadı diye bana kızdı aq.
yemeğin ortasında "baş ağrın geçti mi?" diye sordu. yok abi dedim. morali bozuldu. yemek bitti kalktık yine sordu yine devam ediyor dedim. sonra kalkıp gitti. trip atarak hemde. dükkana geldim bi minoset içtim şimdi iyiyim.
adam duası kabul olmadı diye bana kızdı aq.
Mesut yar özelden küfür etmişti bana o sayılır mı?
ÖTV, KDV ve diğer vergiler…
Euro’yu 38 kabul edelim. Avrupa’ya çıkınca bira içip ve pizza yemek istanbuldan daha ucuz zaten :D .