bugün
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi10
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- sırrı süreyya önder26
- iyi geceler10
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem10
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi12
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü14
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler9
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması20
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı11
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı20
- reis dünya lideridir10

entry'ler (1172)
Euro’yu 38 kabul edelim. Avrupa’ya çıkınca bira içip ve pizza yemek istanbuldan daha ucuz zaten :D .
Hiç bir yetkili suçunu kabul etmiyor. Herkes birbirine bakıyor. çıkıp 2 kelime söyleyip "hesap soracağız" diyen de samimi gelmiyor. istifa eden yok, gözyaşı döken de yok. bu memlekete olan son umudumu da kaybettim ben. allah belanızı versin.
Buradan italya vize başvurusu için randevu kovaladım tam 2 ay. sonra twitterdan tanıştığım birisi öyle bi hile söyledi ki akıllara zarar. ilk randevu açıldığı tarihte bu şekilde aldım.
randevu günü ve saatinde idata gayrettepe ofisine gittim. veznedeki hanım arkadaş çok yardımcı oldu, başvuru formunu ve diğer bir kaç formu doldururken şu şekilde yazman iyi olur dedi. ödeme kısmına beni gönderince bu işlemden para aldıklarını gördüm.. şaka gibi amk :D 2 kişi için idata ofisine toplamda 10750 tl ödedim. bunun 700 lirası pasaportla kargonun eve gönderilmesi, diğer hizmetleri pek bilmiyorum, vize harcı da var içinde herhalde neyse.
tuğla kalınlığındaki evrakları teslim ettim ve beklemedeyim. bakalım kaç gün / hafta sürecek.
randevu günü ve saatinde idata gayrettepe ofisine gittim. veznedeki hanım arkadaş çok yardımcı oldu, başvuru formunu ve diğer bir kaç formu doldururken şu şekilde yazman iyi olur dedi. ödeme kısmına beni gönderince bu işlemden para aldıklarını gördüm.. şaka gibi amk :D 2 kişi için idata ofisine toplamda 10750 tl ödedim. bunun 700 lirası pasaportla kargonun eve gönderilmesi, diğer hizmetleri pek bilmiyorum, vize harcı da var içinde herhalde neyse.
tuğla kalınlığındaki evrakları teslim ettim ve beklemedeyim. bakalım kaç gün / hafta sürecek.
çok değilmiş lan. fikoda rakı içerken o kadar hesap ödüyorum ben.
2 adettir.
6 aydır da gözlük takıyorum. keşke hiç takmaya başlamasaydım. şuan her şeyi 4K görüyorum, eskiden 1080p idi. 1080p de gayet yeterliymiş. ehliyet yenilemeye gidince sağlık raporu yüzünden oldu bütün bunlar. bir ehliyetin kaybolması sebebiyle gözlük takmaya başladım. kelebek etkisi böyle bir şey değildi sanki ya.
6 aydır da gözlük takıyorum. keşke hiç takmaya başlamasaydım. şuan her şeyi 4K görüyorum, eskiden 1080p idi. 1080p de gayet yeterliymiş. ehliyet yenilemeye gidince sağlık raporu yüzünden oldu bütün bunlar. bir ehliyetin kaybolması sebebiyle gözlük takmaya başladım. kelebek etkisi böyle bir şey değildi sanki ya.
yol yapiyi, cami yapiyi, adam namaz kıliyi namaağz.
seks evde güzel oluyo ya, hem dışardaki pis mi temiz mi içine ne koyuyolar belli değil.
bugün itibari ile idata üzerinden başvurmak istediğimde 13.09 tarihinde randevu alınabiliyor. Ben biletimi aldım ama italya vizem henüz yok. idata harici ve dahili vize almanın en kolay yolu nedir? Bilen userlar özel mesaj kutumu yeşillendirirse sevinirim.
tissot prx ice blue aldığını görünce güldüm. ben de aynısnı aldım alskhdalsjdh. bazen kolumdan çıkarıp swiss mekanizmayı izliyorum. "adamlar yabmış ya"
erkeğin tamamlayıcı aksesuarı. sonrası parfümdür. neyse konumuza dönelim.
bir kaç sene önce fossil, armani, tommy hilfiger, diesel gibi markaların saatlerini alırdım ve kendimi saat sever zannediyordum. 2 sene önce eşim apple watch hediye etti. bana bi aydınlanma geldi. lan dedim adım sayıyor, kalp ritmimi ölçüyor, mesajlarımı falan okuyorum derken bir süre taktıktan sonra o aydınlanma yerini yine eski usül sadece saati gösteren şeyin kıymetini hatırlattı.
gittim kendime bi tissot powermatic serisi saat aldım. otomatik ve 80 saat güç rezervi beni benden almıştı. kordonun zarifliği ve bileğimi her çevirdiğimdeki ışık yansıması kol saatinin saatin saadece saati göstermesi gerektiğini hatırlattı. akıllı saat biraz da çocuk işi gibi geldi.
tissot lükse giriş seviyesinde bir saat. artık hep bir üst segment saat alma hissi başladı bende. rado, tudor, hublot vs derken artık gözüm omega ve zenith den başkasını görmüyor. instagramda saat mezatlarını izliyorum geceleri müthiş keyifli geliyor. hastalık galiba.
bir kaç sene önce fossil, armani, tommy hilfiger, diesel gibi markaların saatlerini alırdım ve kendimi saat sever zannediyordum. 2 sene önce eşim apple watch hediye etti. bana bi aydınlanma geldi. lan dedim adım sayıyor, kalp ritmimi ölçüyor, mesajlarımı falan okuyorum derken bir süre taktıktan sonra o aydınlanma yerini yine eski usül sadece saati gösteren şeyin kıymetini hatırlattı.
gittim kendime bi tissot powermatic serisi saat aldım. otomatik ve 80 saat güç rezervi beni benden almıştı. kordonun zarifliği ve bileğimi her çevirdiğimdeki ışık yansıması kol saatinin saatin saadece saati göstermesi gerektiğini hatırlattı. akıllı saat biraz da çocuk işi gibi geldi.
tissot lükse giriş seviyesinde bir saat. artık hep bir üst segment saat alma hissi başladı bende. rado, tudor, hublot vs derken artık gözüm omega ve zenith den başkasını görmüyor. instagramda saat mezatlarını izliyorum geceleri müthiş keyifli geliyor. hastalık galiba.
otomobil fiyatlarının artmayacağını düşünenler genelde elinde parasıyla yaya kalıyor. altın, dolar ve bilhassa euro arttıkça otomobil fiyatları artacaktır. cari açık bu düzeyde iken fiyatların düşeceğini düşünenler hep yanıldı. bir müddet geri çekildi ve fiyatlardaki köpük gitti. bu saatten sonra sadece kur sebebiyle bile araç fiyatları artacaktır.
Yolu, yolumuz. Son mülteci bükücü. Vatansever. Sevmeyeni adam değildir, öyle bir turnusoldur ümit hocam.
sakın açmayın arkadaşlar israil şarkısı. ben açtım אני הולך לקבור את פרעה במים
Seçimden önce bağcılar kirazlı metro çıkışında bağcılar belediyesi iftariyelik dağıtıyordu onu da kestiler. hahaha. ramazandan önce de sabahları çorba dağıtıyorlardı her şey oyu alana kadar. bu millete her şey müstehak.
Demek ki göt olmanın yaşı yok. insan 57 yaşında bile çok güzel göt olabiliyormuş.
Dilli kaşarlı tost + jersey sütten yapılmış soğuk ayran. Üstüne de okkalı bi sigara içerdim. Immyhh.
Zarfın üzerine tükürüp elinle yapışkan üzerinde dans ederek kapatmadın diyelim.
Zarf yalamak ne lan?
1. Ramazan ayındayız. Yalamak tehlikeli, oruç bozabilir.
2. Tadı güzel değil, gençken tecrübe etmiştim.
3. Yalamayın arkadaşlar.. Devir hastalık devri. Temizliğinden emin olmadığınız hiçbir şeyi yalamayın.
Zarf yalamak ne lan?
1. Ramazan ayındayız. Yalamak tehlikeli, oruç bozabilir.
2. Tadı güzel değil, gençken tecrübe etmiştim.
3. Yalamayın arkadaşlar.. Devir hastalık devri. Temizliğinden emin olmadığınız hiçbir şeyi yalamayın.