bugün
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı11
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak7
- minik kurbaga4
- cehaletln cazibesi3
- baba ile içki içmek4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu4
- koala akıllı olsun akıllı3
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- yunan kültürü vs türk kültürü6
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- devlet bahçeli7
- rusya ukrayna savaşı3
- alışverişe gidiyorum siz entry girin2
- ismail kartal12
- barbarlık temeline cila çekmek2
- zeki biriyle sohbet etmek3
- asansörde kalmak5
- altin2
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek2
- cristiano ronaldo vs lionel messi6
- sandra bullock2
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- anın görüntüsü14
- 18 haziran 2026 çekya güney afrika maçı2
- recep tayyip erdoğan3
- yazarlara gelen son mesaj3
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- vedat muriqi4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı8
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak3
- uyku ilacı içip deniz yatağına binmek2
- evrene bir mesaj bırak7
- deliler2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu4
- erhan karaal'ın kurtarılması2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- linkedin6
- şu anda ne yapıyorsun18
- grand theft auto vi2
- bir daha doğmayacak olmak5
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
sosyal ortamların en kalitelisidir. en gereksizi değildir.
Garip garip yorum yapan insanlar olmasa güzel uygulama. O kadar fotoğraf koyuyosun biri gelip ördek gibi çıkmışın, bura ön koltuk mu diye yorum yapmasalar güzel olucak.
sırf buraya fotoğraf yüklemek için spora başlayan kızlar var. şeklinizi ya.
Sırf buraya fotoğraf koyabilmek için yolda gördükleri arabaların önünde fotoğraf çektiren erkekler var. Şeklinizi ya.
sırf buraya fotoğraf yüklemek için yemek yapan insanlar var. şeklinizi ya.
Hislerime tercüman olmuş şahsın gece gece güldürmüş olduğu resim ve video paylaşım sitesi.
http://instagram.com/p/tLJZHOQniY/.
http://instagram.com/p/tLJZHOQniY/.
Sebebini asla anlayamadığım uygulama. Düşünüyorum düşünüyorum, bir insan instagramı ne yapar, ne amaçla kullanır bulamıyorum.
herkesin mutlu oldugu tek yer.
ya da oyle gorunmek icin caba harcadigi.
hangisi dogru bilemicem.
ya da oyle gorunmek icin caba harcadigi.
hangisi dogru bilemicem.
Keşke iPhone'a özel bir program olsaydı da android(bazı) orospu çocukları kullanmasaydi.
Şimdi arkadaş yani hesap falan da sevmem ama öyle göz gezdiriyorum ara sıra. Gezerken söylediğim cümleler aynı şu şekilde;
"Orospu çocuğu sanki 24 saat profiterol yiyor"
"Amına Koduğum salaklari beğeni piçleri"
"takip edin diyen beynini sikiyim"
"Çektiğin manzarayı gotune sokayim"
"Senin de amına koyim"
"Jüpiter fahişeleri"
"ilgi orospusu"
Hadi tamam küfür eden biriyim de arkadaşım bu yaşıma geldim hak etmeyene küfür etmedim. Ediyorsam hak etmiştir.
Şimdi bu orospu çocuklarıni boşverin de ben şu Atatürk'ün gençliğe hitabesinde seslendigi yeni genç neslin ürünü insanlardan bahsedeceğim.
Şimdi liseli kızlar yani yeni nesiller, yabancı genç erkeklerin fotoğraflarına yorum yapıyorlar.
Ama nasıl yorumlar Bir görseniz.
Ulan şeklini siktiğim kızı çocuk italyan yazdığın yorum adamın sikinde değil hatta sen bile onun sikinde değilsin ne diye götünü yırtıp şu yorumları yazıyorsunuz ki;
"Caniimm çok tatlı keşke bizi de fark etse"
"Ya şu gülüşe bak beni al yanına"
"Kendisi kocam olur kızlar yaklaşmayin"
Sondakinin anasını avradini sikiyim ben.
Tanımadığı hatta kendisini sikine takmayan birine böyle kablosuz ağ bağlantısı üzerinden hallenen gençliğin ta g noktasını sikiyim.
Sürekli kaliteli yemek yiyenler türedi bu aralar. Şiir sokakta akımına söyleyecek lafım yok. Zaten başka bir entry'de iyice kazığı sokmuştum bu orospu çocuklarına.
Tamamiyle ego tatmin yeri ve ilgi dikkat çekme yeri.
Kitap kurtları da var da onları 12 Punktoda Sikeyim.
Şimdi arkadaş yani hesap falan da sevmem ama öyle göz gezdiriyorum ara sıra. Gezerken söylediğim cümleler aynı şu şekilde;
"Amına Koduğum salaklari beğeni piçleri"
"takip edin diyen beynini sikiyim"
"Çektiğin manzarayı gotune sokayim"
"Senin de amına koyim"
"Jüpiter fahişeleri"
"ilgi orospusu"
Hadi tamam küfür eden biriyim de arkadaşım bu yaşıma geldim hak etmeyene küfür etmedim. Ediyorsam hak etmiştir.
Şimdi bu orospu çocuklarıni boşverin de ben şu Atatürk'ün gençliğe hitabesinde seslendigi yeni genç neslin ürünü insanlardan bahsedeceğim.
Şimdi liseli kızlar yani yeni nesiller, yabancı genç erkeklerin fotoğraflarına yorum yapıyorlar.
Ama nasıl yorumlar Bir görseniz.
Ulan şeklini siktiğim kızı çocuk italyan yazdığın yorum adamın sikinde değil hatta sen bile onun sikinde değilsin ne diye götünü yırtıp şu yorumları yazıyorsunuz ki;
"Caniimm çok tatlı keşke bizi de fark etse"
"Ya şu gülüşe bak beni al yanına"
"Kendisi kocam olur kızlar yaklaşmayin"
Sondakinin anasını avradini sikiyim ben.
Tanımadığı hatta kendisini sikine takmayan birine böyle kablosuz ağ bağlantısı üzerinden hallenen gençliğin ta g noktasını sikiyim.
Sürekli kaliteli yemek yiyenler türedi bu aralar. Şiir sokakta akımına söyleyecek lafım yok. Zaten başka bir entry'de iyice kazığı sokmuştum bu orospu çocuklarına.
Tamamiyle ego tatmin yeri ve ilgi dikkat çekme yeri.
Kitap kurtları da var da onları 12 Punktoda Sikeyim.
3000 küsür takipçisi olan oyuncu bir kızın benim takip isteğimi kabul etmediği site.
ironiye gel.
ironiye gel.
windows phone uygulamasi halen beta'dir.elimiz seyimizde guncelleme beklemekteyiz.
Sadece resimlere daha rahat bakabilmek için girdiğim yer. Öyle foto çekip buraya atacak kadar kafayı yemedim daha.
nerdeyse insanların sıçtığı boku paylaşacağı bir sosyal medya aracıdır.
uyuz kere uyuz oldugum paylasim sitesi. insanlarin yapmacikliktan kirildigi , uyum saglamak adina sacmaladigi igrenc bir ortam. yazdiklari heystaglare girmiyorum bile. rezalet.
Bir gün fotoğraf paylaşmayınca 5 takipçi rahat kaybedilen site.
Sonradan görme, burjuva özentisi kardeşlerimizin kendi pazarlarını oluşturma gayreti ile meydana getirdikleri vitrin.
Guzel bi uygulamadir artik herkeste bi instagram telasi olustu.
çirkin kızların ayaklarinin yedigi yemeğin içtiği içinin dağın taşın fotoğrafını çekip paylaştığı internet platformudur.
# amına # koyim # böyle # yazınca # daha # mal # oluyorsun # daha # mal # olmak # için # önceden # mal # olman # lazım # sen # zaten # bir # malsın # amına # koduğum. # böyle # yazsan # bile # evrende # kum # tanesisin # yarrak.
geçen gün attığım yılan fotoğrafının kendi fotoğrafımdan daha çok beğeni aldığı yer.
girip cikmam bir olmasina ragmen 4-5 mb internet yiyen fotograf paylasim programidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar