bugün
- en uzun bekletilmiş erkek8
- yolda namaz kılan davarlar33
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- espressolab15
- anın görüntüsü16
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- erdoğan sonrası hükümet21
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- ekrem imamoğlu45
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası10
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- allah'ın fazla acımasız olması10
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz31
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8
- düğünde ne giyeceğim derdi8

entry'ler (162)
Aziz yıldırım kesin .
Turk Telekom da dikkat çeken tarifeler var tavsiyeleriniz nedir.
Afrin'e Zeytin Dalı Harekâtı'nda kent meydanın kuşatıldığı teyit edildi.
Olum amaç ne lan. Bu ülkede yolda yürürken taş kaldır, altına bak, kesin bi tane Genco çıkar. Welcome to Genco's from.
Mazot 1 Tl, Alkol 50 krş,
Muhabbette bak. Bu başlık bizi ileri götürür mü? Nahhhhh götürür. Tayyip Erdoğan'ı sevmezsin anlarım ki bende sempati duymam. Bu başlık fitne. Herkes sevmediğini terörist ilan ediyor. iyi lan WiFi şifresini bana vermeyen sevimsiz komşumda terorist.
Ağalar telefon muhabbeti yüzünden hatunla 2 haftadır görüşemiyoruz. Arıyorum, açmıyor yada meşgule alıyor. Benden uzaklaşmaya mi çalışıyor, sabrımı mı sınıyor. Bu arada ortamı yumuşatmak icin SMS yoluyla yapmadığım maymunluk da yok degil. En son beyle vaziyetin içine soxam diye SMS atacam o derece.
arkadaşlar bir haftadır bu astı astarı olmayan şebeke beni arıyor. bu şebeke sağlık hizmetlerini %80 indirimli sağlıyormuş. iddialarına göre onlarca arandığımı ve sesli onay verdiğimi söylediler. külliyen yalan. işin ilginç tarafı tc kimlik nomdan tutun ev adresim, iş adresim herşeyi biliyorlar. bu gün ödemezseniz icralık olacaksınız 1800 lira ödeyeceksiniz dedi. tabi daha önce defalarca aradılar ciddiye almadım fakat bugün can havliyle gittim atmden ödedim. makbuz elimde yarın adliyeye gidecem. ülkemi seviyorum inan bugün çok utandım ülkemden. böyle şarlatanlar yasal yollarla olmakla beraber insanlarımızı daha fazla sömürmesinler. hak ettikleri cezayı almaları için ne yapabiliriz. sözlük elbirliği ile bu işe el atmamız lazım. +902127034824 numara bu.
format; barış, sevgi, kardeşlik
sevgili dostlar son derece mütevazi ve bi okadar da nezaket kurallarını benimseyen parfüme ihtiyacım var. kalıcığı ile beni mest edicek elbette. öptüm! (bkz: muck)
ne demek 14 şubat ya. "sen kimsin ya"
öz vatanında sana posta koyuyorum demek istiyor "suriyeli".
Hepimiz güvenlik uzmanı olma yolunda ilerliyoruz malesef. Coğrafyamızda terörün oluşma sebebi nedir? (bkz: yoksulluk eğitimsizlik)
sağı gösterip solu vuranlar.
"sol" denilince, akla kırmızı maskeli puştlar gelir. makul insan olmak için "solcu" kılıfına girmek nedir. tabi amaç belli.
pezemengler ekmeği çöpe, prezervatif denize atar. ulan denize ekmek atın zartapozlar.
seçilmesi durumunda, orta doğuda namaz kılması beklenmektedir.
başarıya aç, önümüzdeki maçlara iyi hazırlanıp bi halt yememek, bide tuvalete giderken rotasyon çok yapıyorum.
brokoli
Brokoli, Lahanagiller familyasından,küçük yeşil yumrular hâlinde olan, haşlanarak yemeği hazırlanan bir sebze.
(bkz: hayatım brokoli gibi)
Brokoli, Lahanagiller familyasından,küçük yeşil yumrular hâlinde olan, haşlanarak yemeği hazırlanan bir sebze.
(bkz: hayatım brokoli gibi)