bugün

twitter a girmenize yarar. android içinde vardır.
hiç bir engeli takmayan sizi internetin özgür dünyasında engellemeye çalışan her siyasi düşünceye kapak yapan hizmet.
gerçek manada (bkz: kötü gün dostu) dur .

(bkz: anlayan anladı)
En iyi vpn programi.
bir psiphon değildir.
Blackberry icin alternatifini bilenler beni aydinlatabilir mi?
spotflux gibi reklamsız ve daha hızlı erişim sunan birde alternatifi vardır
en güzel bir şey.

böyle tanım mı olur amq.
popüler bir virtual private network (bkz: vpn) tabanlı proxy programı, kullanımı oldukça kolaydır.

(bkz: twitter mivitter) tüm kazınan sitelere girmenize olanak sağlar.

edit: bilgi düzeltme.
lanetli program. sürekli reklam açar.
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26061711.asp twitter'ın yasaklanması sonrası indirme patlaması yaşamıştır. 1 gecede 270 bin kişi indirmiş.
zenmate'i bilmeyenler için twittera giriş yolu olarak kullanılan program.
mobil ve webde rezalet. iş yaparlığı konusunda değil tabiki. çok güzel çalışıyor ama dakka başı çıkardığı reklamlar gelecekli, geçmişli küfürler ettiriyor.
sadece internetteyken değil, birine telefon edecekken de zort diye reklam pörtleyen program. önemli telefonlarda panikten elimi ayağımı nereye sokacağımı bilemiyorum.
gerek yersiz reklamları, gerekse sürekli bağlantının kopması ve bir türlü bağlanamaması nedeniyle kesinlikle tavsiye etmediğim program. reklamsız kullanmak için aylık 4,99 $ ödemeniz gerekiyor. reklam ve bağlantı sorunu olmasa harika program. twitter'a, youtube'a para ödemeden, dns vb. ayarlar yapmadan sorunsuz girmek isteyenlere opera mini android browser'ı önerebilirim.
tüm yasaklı sitelere rahatça giren program. ama biraz karışık.
Gerek kalmadi twitter aciliyor.
gereksiz program.
"gerek kalmadı twitter açılıyor" diyen yazarlara karşı, you tube kapalı diye yanıt vermeme neden olabilecek vpn değiştirme programıdır.
hotspot shield: bir sonraki seçimlerde görüşmek üzere.
bilgisayarınızın annesini derin hüsranlara uğratan uygulama. dns le çözmeye çalışın sorunu, yoksa delirtebilir.
zenmate varken bilgisayara yüklenmemesi gereken uygulama.
reklam yuvası .
cyber ghost varken bunu kurmayı düşünmek bile saçmadır.

haaa cyber ghost, hotspot shield, tor browser ile internette yemedik herze bırakmayabilirsiniz. o zaman ayrı tabii.
para vereyim demeyin, ben verdim pişmanım. leş gibi bir hızı olmakla birlikte kimi zaman "please wait" diye takılıyor kalıyor.

kesinlikle korsan kullanın ve kullandırın.
© copyright 2005 - 2026