bugün
- yeni evli çift aktiviteleri8
- yarragi olan adam7
- from gold from dust37
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı5
- 2026'nın yaşayan en seksi erkeği6
- nervio'ya evlenme teklif etmek30
- kış gelince kısa etek ince çorap modası7
- okumuş kültürlü insandan nefret eden tip6
- sözlüğün kezban yazarı4
- sözlük kızlarına hallenen erkek yazarlar5
- çinliler alevi mi5
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı77
- seks hikayesi yazan trajedi yazarı5
- bir sözlük erkeğine patik hediye etmek8
- ıspartalıları sevmemek6
- sözlükte götü çok kaldırılmış kızlar8
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak8
- sözlük kızlarının çorapları8
- nervio'nun peşinden koşan yazarlar9
- leon the professional vs pulp fiction3
- rusyada neden kızlar şımarık değil sorunsalı8
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz3
- mutlu günleri beklemek5
- havalım2
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı9
- para kazanmak3
- binyamin netanyahu6
- profdrekremculfa2
- en son ne aldınız13
- 2026 yılında kitap oku falan diyen tip3
- onunla ben hep sevişecek gibi baktık birbirimize2
- sözlükten arada sırada sıkılmak2
- güzel bir kadının giydiği çorap2
- nervio abla13
- sözlükte kimseye zararı olmayan yazar17
- instagram da artan erotizm sebebi10
- kitapçıda dakikalarca vakit geçiren dallama7
- evlenecek 35 40 yaşlarında kadın aramak4
- yarımşar metre arayla bırakılmış kedi maması2
- sinemada yiyişen sevgililer9
- sözlükteki gizli geyi ifşalıyorum13
- okuduğu kitaplardan bilgiler vermek4
- ayak sevecek kadar abaza olmak10
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı9
- ümit kocasakal20
- ismail kartal22
- vajinaya dil atmak11
- sözlük erkeklerinin çok havalı olması3
- birbiriyle çiftleşecek uludağ sözlük yazarları12
- paçoz sözlük yazarı3
entry'ler (1151)
Bu benimdir. Kendimi trip bile atabilirim çevrimiciyken kendime nasıl olurds yazmam diye. En sık konuştuğum kişi kendimdir. Fena değil muhabbetim.
neyi ciddiye aldığı merak konusu olan yazardır. hayat ciddiye alınmaması gereken birşeyken sözlükteki ciddi tavrı ciddi bir sorunsaldır. yarın ölüp gidilecektir. bırakında insanlar tebessümle ansınlar sizi.
cumhurbaşkanının bile buna mani olamadığının bilinmediğini gösteren taleptir.
karakter sahibi olmaktır. evet azda olsa bulunması gerekir. ama olmayınca bugünkü örnekleri görebilmek mümkündür.
danışmanıyla birlikte kafes dövüşlerinde görmek istediğimiz başbakandır. öyle bakanlara böyle baştır. ülkemiz adına gerçekten hazin bir hadisedir.
görülen kişi konuşuyorsa o kılıkta bir melek, hiç konuşmuyorsa gerçekten ölen kişidir diye yorumlanmaktadır. gerçek olansa görülen kişi kardeşinizse çok etkiler.
gazi üniversitesi kütüphanesinde mümkün olmayan eylemdir. adamlar banka gibi çalışıyorlar. günlük 10 kuruş yazılıyor geciktirilen her bir gün için.
fındık bıyıklıların azalmasından kaynaklanıyordur.
ekstrem bir hadisedir. ziraat önünde bu kuyruğa sıkça rastlanılır.
ilçesini şehir statüsünde gören kişidir. bu türler plakayı da buçuklu söylerler.
yasaklı biber gazıdır. kız arkadaşımdan biliyorum.
survivor dönüşü amacına ulaşacak ve rol yeteneğiyle dizi-film teklifleri alacaktır.
huzurdur. evet, günümüzde vaziyet budur. bir kaç sevgi sözcüğü olsun kötü laf olmasında bu durumda birçok mantıklı erkeğin aslında ayda bir birlikte olunsa bile öncelikli isteği budur.
survivorda sergilediği oyunculuk ve çizdiği yolla yılın en iyi drama oyuncusu, en iyi komedi oyuncusu ve yazdığı senaryoyla en iyi senarist ödüllerine aday tolga kareldir.
diş macunu reklamında rol alan adamın sarfettiği sözlerdir. çok şükür ki sık sık fırçalıyormuş.
seni annem gibi sevdim demektir. el de öpülebilir. oldukça saçma bir eylem olacaktır.
bana en yakın gelen partidir fakat bazı yanlışları bulunmaktadır. günümüzden örnek verecek olursak 3 mayıs türkçülük gününü, milliyetçiler günü olarak vermiştir. ingiliz, fransız milliyetçisi de olabilir. onların da mı günü o halde sormak isterim.
aynı şahıslar sıkıştıklarında poliss diye yardım isterler. içlerinde yüz kızartıcı suç işleyenler olmaktadır ileriki zamanlarda. linçten de polis kurtarmaktadır.
aynı şahıslar sıkıştıklarında poliss diye yardım isterler. içlerinde yüz kızartıcı suç işleyenler olmaktadır ileriki zamanlarda. linçten de polis kurtarmaktadır.
çarpıtılan sözlerdir. kendisi de bu konuda sonrasında bir açıklama yapmıştır. pkk leşlerini şehit sınıfına koymamıştır.