bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık11
- şanssız bir insan olmak5
- hırvatistan7
- beni özleyenler elime mum diksin14
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- sümer dili4
- ılımlı islam2
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- belçika4
- kadir mısıroğlu3
- iq testi4
- almanya11
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- diyetteyken kitap okumak2
- yunanistan29
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek2
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- türk ateisti7
- volvo v702
- en köylü özelliğiniz4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- fransa5
- ispanya5
- beynin dopamin salgılamaması3
- yanık akrep dumanı çekmek5
- nervio ile travertenlere gitmek4
- portekiz5
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- en son aldığınız iltifat14
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- zorunlu eğitim7
- ali vefa7
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- sidretü l münteha4
- sözlük çok bozdu3
- çomar müzikleri3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- tiroidli hanım3
- mayışı çekmek3
Nasıl beşinci nesil yazar anlamadım; üç gün önce gelmiş ilginç. hoş gelmiş ama. ne demişler geç olsun güç olmasın.*
(#19637082) tecavüz suçlulularının cezalandırılmamasına haklı tepkisini haksız ifade eden yazar. bir kadının hakkını başka bir kadını cezalandırarak savunmak hangi akla sığar?
mükemmel yazdığını geç farkettiğim ama bu sözlüğe yakışmayan yazar.
takip edilesi iki yazardan biri. diğerini bilmiyorum.
teşekkürler arkadaşım.
takip edilesi iki yazardan biri. diğerini bilmiyorum.
teşekkürler arkadaşım.
yerim ben bu yazarı. beni yalarmış, takipçimmiş. ay fena oldum şimdi. canım benim, kalplerimiz karşılıklı bebek. bende seni yalar yutarım.
(#19742587)öncelikle, öyle harika yazar ki bu mükemmeml yazıyı yazabilmiştir sağolsun (!)
(bkz: atatürk halk kahramanı mıdır sorunsalı/#19813013)
etrafımdakilere aldırmadan kahkaha atmama sebep olmuştur.
etrafımdakilere aldırmadan kahkaha atmama sebep olmuştur.
hiphop yapan potamdır. hoş gelmiş.
fenerbahçeliliğinden utandığını söylemiş yazar. gsli olması gereken yazar. öyle her şeyde "utandım, malız" falan diyecek insanların fener taraftarı arasında yeri olmamalı efendim.
edit: ikimizde fenerbahçeli olduğumuz halde anlaşamadığım yazar. ayrıca fenerbahçeliliğimden utandım lafını hala kınadığım yazar.
edit: ikimizde fenerbahçeli olduğumuz halde anlaşamadığım yazar. ayrıca fenerbahçeliliğimden utandım lafını hala kınadığım yazar.
tek entrysini görüp yakınlık duyduğum yazar
(#19706038) suriye politikası ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi. türk milleti'nin illa kendisini taraf tutmak zorunda hissetmesine de temas etmiştir.
etkili dokunuşları; farklı bakış açıları olan bir yazar kardeşimiz. ilgiyle izliyoruz.
etkili dokunuşları; farklı bakış açıları olan bir yazar kardeşimiz. ilgiyle izliyoruz.
pkk yı savunacağım diye sap samanı karıştıran sonra da yanlışlıkla üstüne oturan bi şahıs.
sözlükteki orospu çocuklarını ıslah etmek için yazdığına inandığım yazar.hoş gelmiş.
hip hop yapan kişinin otağından bahsederken ki giriş cümlesi.
giriş katta oturduğum evimin penceresine gelip serenat yapmak istediğini söylüyor. kabul etmedim tabii başlarda, dün gece sarhoş anıma denk gelmiş, o da oradaymış. ne biliyim ben.
pencereyi açayım dedim siyah takım elbise altına beyaz çorap giymiş adam görmüşçesine geri kapadım.
gelme bi daha.
şaka bi yana 7 yıldır tanıdığım kalender adam, çok zaman sonra burada karşıma çıkınca sevindim. bunalımda mı değil mi bilmiyorum anlamak için git saçını başını kestir diyorum. yani başını dediysem...
gözlerinden öperim.
pencereyi açayım dedim siyah takım elbise altına beyaz çorap giymiş adam görmüşçesine geri kapadım.
gelme bi daha.
şaka bi yana 7 yıldır tanıdığım kalender adam, çok zaman sonra burada karşıma çıkınca sevindim. bunalımda mı değil mi bilmiyorum anlamak için git saçını başını kestir diyorum. yani başını dediysem...
gözlerinden öperim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar