bugün
- beyazsemsiyeliyabanci39
- satranç haram yasaklansın7
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- sözlükteki vatan hainleri4
- yorgun mermi24
- haysenin1212
- gammazlama yapmamak10
- aziz yıldırım9
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- yaz geceleri4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- çağrı isimli yazar3
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz7
- bu köyden olsam ne olacak8
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- bir gün bana kudüs valiliğini nasip et2
- toplu taşıma3
- gina carano13
- sydney sweeney'in memeleri3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- iş hayatının kişiyi sıradanlaştırması2
- en gey özelliğiniz15
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- tai lung2
- zaman baba5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- yapay zeka moderatörü14
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- ormanda jaguar saldırısı karşısında yapılacaklar2
- başlık tsunamisinde boğulan kaliteli entry2
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın4
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- sözlüğün kırbacı8
- kavgacı yazarlar3
- katatespizartmasi15
- isimsiz orospu çocukları3
- heyt bea2
- baba olmak istemeyen erkek4
- karton toplayan çocuk4
- melis sezen'in memeleri3
- kilis2
- buddy dude17
- 90 yaşında adamı espri yaptı diye tutuklamak2
entry'ler (695)
grafik fetişisti bir oyuncu değilseniz farklılığı ve senaryosuyla harika bir deneyim yaşatabilecek oyun. bethesda'nın kendine has eserlerinden. yakında devamı da bekleniyor.
(bkz: dishonored 2)
(bkz: dishonored 2)
kanserle mücadele eden eşi malesef hayatını kaybetmiştir. kendisi ve ailesine sabırlar diliyoruz.
fenerbahçe ülker'in ölüm grubuna düştüğü kura. anadolu efes ve gs liv hospital için biraz daha iyi bir kura oldu.
http://www.ntvspor.net/ha.../110172/iste-rakiplerimiz
http://www.ntvspor.net/ha.../110172/iste-rakiplerimiz
toshiba'nın 4. nesil işlemcili nadir laptop modellerinden. f/p değeri diğer toshiba modellerine göre şaşırtıcı derecede iyidir.
insanlık bayramında üzerinde insan katili olan bayrak sallamış puşt. fransız işte. hümanistlik bekleyenler gitsin orada hümanistlerle bayram yapsın. ne güzel meydana da pkklıların ismini vermişler.
pes 6'dan beri ilk kez olmuş diyebileceğimiz bir pes oyunu gibi görünüyor. Şimdilik.
gidip orjinalini aldığım oyunumu ısrarla dvd üzerinden değil internetten yüklemeye çalışan program. sorunun çözümünü bilen aydınlatsın sözlük.
nekadar kalitelidir, iş imkanı verir tartışılır. Ancak mühendislik olmadığını kanıtlamaya çalışmak, bok atmak gereksiz. Sonuçta okunması en zor mühendisliklerden biridir. Okuyan insanlara saygı duyulması gerekir.
bir doğa isimlerine garezi olan mal değildir.
kendi ülkemden bildiğim kadarıyla ağır şerefsizdir. Hiçbir zaman kendini asıl seven, sayan kitleye önem vermez.
toshiba'nın biraz daha pahalı olduğu, ama tabi isminin olduğu karşılaştırma.
eskiden bayramlarda öylesine bir karanfil falan koyardı, artık onu bile yapmayan arama motoru.
bütün üniversitelerin mimarlarının, mühendislerinin katılacağı bir yarışmada yine öğrencilerin seçeceği bir anıtın kusursuz bir alana dikilmesi.
binlerce insanın dumlupınar'da atatürk resmi oluşturması.
benim aklıma 5 dakikada bunlar gelebildi sözlük. ama düşünceleri bile heyecanlandırdı yemin ediyorum.
binlerce insanın dumlupınar'da atatürk resmi oluşturması.
benim aklıma 5 dakikada bunlar gelebildi sözlük. ama düşünceleri bile heyecanlandırdı yemin ediyorum.
ülkedeki anti-cumhuriyetçi kesim sayesinde değeri artan bayramlardandır. kutlu olsun. allah torunlarımıza da kutlamayı nasip etsin. dinimiz amin.
topları açamayan dayının zihnen ölmüş olduğu kura. Her seferinde kağıdı kaldırmayı unutuyor adamcağız.
taraftarın kendi takımının motivasyonunu düşürdüğü bir maç olmuştur. hele genç oyuncular zor konsantre olur artık.