bugün
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüleri3
- yarın kpssye girecek yazarlar12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- ekşi sözlük8
- saraca finch house3
- çocuklara verilen farklı isimler12
- anın görüntüsü25
- saraca097
- enayimiknatisii36
- gocu51
- ölüm9
- dansöz izleme keyfi12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- aziz yıldırım12
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur3
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- kumral erkek3
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- ismail kartal9
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- tai lung42
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- regex2
- kerem aktürkoğlu8
- online listesinden manita beğenmek7
- fusya semsiyeli yabanci8
- sözlükteki şer çetesi12
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- flört uygulaması eşleşme algoritması2
- sözlükte herkesin avcı olması12
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükteki zorbalar12
- s'i l v'e r m'i s t29
- uzak durulası insan modelleri5
- geceye bir söz bırak8
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- evde dondurma yapmak5
- reis2
entry'ler (695)
grafik fetişisti bir oyuncu değilseniz farklılığı ve senaryosuyla harika bir deneyim yaşatabilecek oyun. bethesda'nın kendine has eserlerinden. yakında devamı da bekleniyor.
(bkz: dishonored 2)
(bkz: dishonored 2)
kanserle mücadele eden eşi malesef hayatını kaybetmiştir. kendisi ve ailesine sabırlar diliyoruz.
fenerbahçe ülker'in ölüm grubuna düştüğü kura. anadolu efes ve gs liv hospital için biraz daha iyi bir kura oldu.
http://www.ntvspor.net/ha.../110172/iste-rakiplerimiz
http://www.ntvspor.net/ha.../110172/iste-rakiplerimiz
toshiba'nın 4. nesil işlemcili nadir laptop modellerinden. f/p değeri diğer toshiba modellerine göre şaşırtıcı derecede iyidir.
insanlık bayramında üzerinde insan katili olan bayrak sallamış puşt. fransız işte. hümanistlik bekleyenler gitsin orada hümanistlerle bayram yapsın. ne güzel meydana da pkklıların ismini vermişler.
pes 6'dan beri ilk kez olmuş diyebileceğimiz bir pes oyunu gibi görünüyor. Şimdilik.
gidip orjinalini aldığım oyunumu ısrarla dvd üzerinden değil internetten yüklemeye çalışan program. sorunun çözümünü bilen aydınlatsın sözlük.
nekadar kalitelidir, iş imkanı verir tartışılır. Ancak mühendislik olmadığını kanıtlamaya çalışmak, bok atmak gereksiz. Sonuçta okunması en zor mühendisliklerden biridir. Okuyan insanlara saygı duyulması gerekir.
bir doğa isimlerine garezi olan mal değildir.
kendi ülkemden bildiğim kadarıyla ağır şerefsizdir. Hiçbir zaman kendini asıl seven, sayan kitleye önem vermez.
toshiba'nın biraz daha pahalı olduğu, ama tabi isminin olduğu karşılaştırma.
eskiden bayramlarda öylesine bir karanfil falan koyardı, artık onu bile yapmayan arama motoru.
bütün üniversitelerin mimarlarının, mühendislerinin katılacağı bir yarışmada yine öğrencilerin seçeceği bir anıtın kusursuz bir alana dikilmesi.
binlerce insanın dumlupınar'da atatürk resmi oluşturması.
benim aklıma 5 dakikada bunlar gelebildi sözlük. ama düşünceleri bile heyecanlandırdı yemin ediyorum.
binlerce insanın dumlupınar'da atatürk resmi oluşturması.
benim aklıma 5 dakikada bunlar gelebildi sözlük. ama düşünceleri bile heyecanlandırdı yemin ediyorum.
ülkedeki anti-cumhuriyetçi kesim sayesinde değeri artan bayramlardandır. kutlu olsun. allah torunlarımıza da kutlamayı nasip etsin. dinimiz amin.
topları açamayan dayının zihnen ölmüş olduğu kura. Her seferinde kağıdı kaldırmayı unutuyor adamcağız.
taraftarın kendi takımının motivasyonunu düşürdüğü bir maç olmuştur. hele genç oyuncular zor konsantre olur artık.