bugün
- osuruktan şiirler41
- herşeye x projesi diyip rahatlıyoruz2
- adana kebap7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı16
- gece pencereyi açık unutup yatmak2
- okul kıyafeti zorunluluğu4
- açılım5
- kanal ayarlama 1500 lira11
- irfan can kahveci3
- sözlükten soğuma nedenleri17
- ben geldim kerkenezler18
- devletin temeli adalettir9
- claudian clouds22
- iyi parti17
- marmara denizi ne yapay ay yıldızlı iki ada2
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- simko315
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- velvet'in aylık geliri6
- kısır9
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- alttaki yazara motto ver16
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- küçük sürprizler yapmak5
- 777 diyen erkolar8
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- çerçeve yasa33
- yeni anayasa4
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- akrep burcu kini8
- amedspor14
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- mini elbise4
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- şeytanın insanlardan ders alması4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler27
- zorunlu eğitim9
- yazarların özel mesaj sayıları5
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- aleksey batrakov12
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- gollumun gözü yüzükte6
- sözlük ırkçıları8
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- saçını pembeye boyayan erkek6
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı13
tdk'yi Türk dil kurumu olarak algilayan ve entrynin kalanindan bi sikim anlamayanlar fav.
the dark knight ile yeteneklerini gösterebilmiş aktör.
bu filmden önce pek numarası yoktu. ama joker rolüyle bir sinema karakterinin ulaşabileceği en üst seviyelerden birine ulaşarak aramızdan ayrılmıştır.
bu filmden önce pek numarası yoktu. ama joker rolüyle bir sinema karakterinin ulaşabileceği en üst seviyelerden birine ulaşarak aramızdan ayrılmıştır.
Bütün şöhretini öldükten sonra, dolayısıyla oyunculuk için öldüğü için(!) kazanan aktör.
Ortada jack nicholson diye bir gerçek varken En iyi joker kesinlikle değil. Bu ülkede fazla abartılan bir balon sadece.
Ortada jack nicholson diye bir gerçek varken En iyi joker kesinlikle değil. Bu ülkede fazla abartılan bir balon sadece.
Öldükten sonra birden değerlenen ve the dark knight filminin imdb puanına direkt olarak 1,5 puan ekleyen balon adam.
Kendisi çekimlerden sonra ölmeseydi o film 7,7'yi zor görürdü.
Yine de öyle ahım şahım bir joker performansı sergileyemedi bana kalırsa. Jack nicholson bu balonu 3'e katlar joker olarak.
Kendisi çekimlerden sonra ölmeseydi o film 7,7'yi zor görürdü.
Yine de öyle ahım şahım bir joker performansı sergileyemedi bana kalırsa. Jack nicholson bu balonu 3'e katlar joker olarak.
peter finch ile birlikte öldükten sonra oscar kazanan iki aktörden biri olarak tarihe geçmiştir.
Jack nicholson varken anca yarramın en iyi jokeri olacak olan adam.
Göz var izan var. tamam, the dark knight filmine yaptığı katkı muazzam. Balenin batman'inden çok joker konuşulmuştu. Ancak sırf nalları dikti diye bu kekoya en iyi joker demek ayıptır ayıp.
Göz var izan var. tamam, the dark knight filmine yaptığı katkı muazzam. Balenin batman'inden çok joker konuşulmuştu. Ancak sırf nalları dikti diye bu kekoya en iyi joker demek ayıptır ayıp.
Hayır efendim kim ne derse desin, heath en iyi jokerdir! görsel
Rolün hakkını fazlasıyla,beklenilenin üzerinde vermiştir.En iyi joker midir bana göre evet en iyi jokerdir. Nedense bu adamla Aras Bulut iynemli kardeşimizi çok benzetiyorum.
Rolün etkisinden çıkamamış, çizgi romanlar cehenneminden kombine almış yegane adamdır. Hep joker olarak kalacaktır. Unutmadık.
Rest in peace bro. We'll be missin' you. Kımaan.
Dipnot:iyidir.
Dipnot:iyidir.
öncelikle kendisi başarılı bir oyuncuydu. lakin nedense intihar nedeninin son oynadığı rol olduğuna dair bir şüphem var. joker rolüne kendini fazla kaptırıp gerçek mutsuzluğunun farkına varmış olmalı diye düşünüyorum. gelgelelim, en iyi oyuncular rolü bir elbise gibi giymez ve sadece oynadığı kişinin kimliğine bürünür. mesela nicole kidman örneğine bakarsak, "the portrait of a lady" filmindeki rolünden sonra ağır depresyon tedavisi geçirmişti.
En iyi joker karkterini yapan oyuncu. Kalbimde bir yeri vardır.
R.ı.p
R.ı.p
jack nicholson'dan da iyiydi. en iyi jokerdi. toprağı bol olsun.
En iyi joker'dir.
21 yaşındayken heather graham'i, 23 yaşındayken naomi watts'ı tavlamış merhum.
az yerinde olmak istemedik merhumun.
toprağı bol olsun.
büyük yetenekti kendisi.
az yerinde olmak istemedik merhumun.
toprağı bol olsun.
büyük yetenekti kendisi.
Yaşasaydı minimum 2 oscarı olurdu yaşıda 41 olucaktı jack nicholsonun 3 oscar rekorunuda kırabilirdi ama ölmüşle geçmişin çaresi yok,erken gidenlerden...
Huzur içinde uyusun, yerini gözü arkada kalmadan hak eden birine teslim etti diyebiliriz nihayet.
görsel
görsel
(video artık mevcut değil)
Ulan su brokeback mountain ı nereden izledik amına koyim bütün karizması gözümde gitti rahmetlinin.
Bugün ölüm yıl dönümü allah rahmet eylesin..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar