bugün
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ben ahbap derneğine güveniyorum8
- izmirli kızlar8
- çocukların şımarık olması5
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- kabak yemeği vs hamburger13
- erdoğan ın dünya lideri olması6
- doktor bey vizitte4
- put4
- norveç futbolu5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması6
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- diktatörlükle yönetilen ülkeler3
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- truevesti2
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- orduspor çocukları3
- 186 boyundaki erkek19
- fatma soydaş6
- ahmet sezer bey11
- genç işsizlik2
- velvet48
- gemici çakmağı3
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- sözlük yönetimine bir teşekkür3
- doların düşmesi4
- ekonomi3
- bana kezban dediler5
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- solculuğun bir virüs olması2
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- bursalı erkekler9
- alevi erkek8
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- dem parti7
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- 32 yaşına girmek12
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- erzincanlı erkekler6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- yalnizca deli yalnizca sair21
- g'i l d'e d l'i l y20
aman allahım!
maalesef daha şincik haberim oldu burada olduğundan..
zira, bir itü sözlük fenomenidir kendileri!
(bkz: gökte ararken yerde bulduğum)
(bkz: varlığım varlığına armağan olsun)
maalesef daha şincik haberim oldu burada olduğundan..
zira, bir itü sözlük fenomenidir kendileri!
(bkz: gökte ararken yerde bulduğum)
(bkz: varlığım varlığına armağan olsun)
"vay hacım, sen.. ama sen.. bak sen.." dedirten başlık aman pardon işte yazar. aman benim de kafamı karıştırdı. görünce heyecanlandım birden, elim ayağma dolandı. itü'nün kıymetini bilemediği. *
ordulu olduğunu tahmin ettiğim yazar.
topraamdır.orduludur.bırak orduyu bide ünyeli dir.ayıp ama bu kadar toprak çıkılmazki.paylaşılacak çok sey vardır.
copy paste yaptığını düşündüğüm ama pastelerinin manadar olduğu yazar.
fidangörden kopan , rumuzunu fikri sönmez cavu$'tan esinlendigini düsündüğüm,sözlük yazarı.
itusozluk'te halihazırda yazmakta olan "hepinizin agzina kirmizi biber surerim" nickli yazarın bir tür alter-ego'sudur. feyk nikidir yani. kendi adına kampanyalar açacak kadar paslaşmıştır bu feyk nikle. kaçınılmaz biçimde uçurulduktan sonra asıl nickiyle (hepinizin ağzına...) feyk nikine ağıtlar yakmasına çok gülmüştüm. aklıma gemişken yazayım dedim. malum, kendisi dün itü admini wondrous için bazı iddialarda bulunmuş. bu iddialar umrumda bile değil ancak yaptığı tüm o sahtekarlıkların ortaya çıkmayacağını düşünecek kadar saf olabilmesine şaşırdım doğrusu. gerçek hayatta ne kadar anti-sosyal ise sanal alemde tam aksine, bir o kadar fırlama bir arkadaşımız bu "hasan-kırmızı" ikilisi. saygılarımla.
sözlük açacak kadar karı kız düşkünü wondrous'un ve itü sözlük'ün reklamını yapmak için uludağ sözlükte hesap açmış kişi. lakin ekşi sözlükten entry çalması sonunu hazırlamıştır. iyi uçuşlar.
(bkz: #2958555) http://www.imageturk.com/...24ac4897d7659b69587bs.jpg
ekşi sözlük'ten çalınan entry için: http://sozluk.sourtimes.o...tu+sozluk%2F%40summer+son
ek: (bkz: uludag sozluk le ilgili sik sorulan sorular/#1291467)
(bkz: #2958555) http://www.imageturk.com/...24ac4897d7659b69587bs.jpg
ekşi sözlük'ten çalınan entry için: http://sozluk.sourtimes.o...tu+sozluk%2F%40summer+son
ek: (bkz: uludag sozluk le ilgili sik sorulan sorular/#1291467)
diğer sözlüklerden entryleri (ç)almayan, bedeli mukabili kiralayan yazardır. imagetürk şahidimdir. bir çavuşum hasanım kolay mı yetişiyor, hemencecik uçurulsun mu yani? hem bundan kim ne kazanacak. hasanım çavuşum haksız yere çaylak yapılmıştır, ki bunun hesabı da sorulacak.
(şimdi bu çaylaklıktan çıkınca ocaliptus ile bize sardırmazsa iyi. eşhedü en la...)
(şimdi bu çaylaklıktan çıkınca ocaliptus ile bize sardırmazsa iyi. eşhedü en la...)
çekemeyenlerin şikayet ettiği gül gibi yazar. kıskananlar çatlasın. pisler.
papatya kokulu yazar.
entrylerine yönelik ispiyonlar kırılsın. boyları posları devrilesi gammazlar sucuklu yumurta + tarla domatesine hasret kalsınlar. şişko kafalılar.
entrylerine yönelik ispiyonlar kırılsın. boyları posları devrilesi gammazlar sucuklu yumurta + tarla domatesine hasret kalsınlar. şişko kafalılar.
sözlükteki küçük hüsamettin'lerin hedefi olmuş masum köylü. kadıköy vapur iskelesine heykelinin dikilmesi için yarın sabah namazını müteakip belediyeye gidiyorum.
ya ya ya şa şa şa hasan paşa çok yaşa.
ya ya ya şa şa şa hasan paşa çok yaşa.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar