bugün
- hikayeyi devam ettir52
- arkadaşlar bakar mısınız27
- gününüz nasıl geçti bakalım7
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak5
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- pilot bir erkekle sevgili olmak9
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- mezoterapi9
- sözlük yazarlarının saatleri4
- gerilla anaları4
- 25 yaşındaki ergenin sözlükte akıl vermesi3
- karma düşürme teknikleri3
- sokakta kavga teknikleri13
- gammaz nedir nasıl olunur4
- muhibbi2
- normal hat yerine whatsappdan arama yapan insan3
- askerdeki otomat4
- ismet gurbuz 20245
- benkimki7
- mehdi kim sorunsalı3
- yaşamak güzel2
- theofanis gekas2
- askerliğin gereksiz olması2
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- yazarların okuduğu bölümler6
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- asker telefonu2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- at3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- özelde çalışmak5
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- queen feristah12
- şampuan8
- vietnam savaşı3
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- allah a güvenmek4
- tekne turu11
- belediye maaşının polis asker maaşını geçmesi2
- nickten isim tahmini yapmak72
- pişi vs revani5
- kel erkeklerin karizması5
- yeşilçam filmi izlemek7
- yeni parti53
- boğaz'a dördüncü köprü2
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- pişisel gelişim5
- beyzbol2
samsun'un bir ilçesi.
Bugünkü Orta Karadeniz bölgesinde 13. - 14. yüzyıllarda hakim olan beyliklerin hepsine birden verilen isimdir.
osmanlı döneminde önce amasya, sonra sivas'ın merkez olduğu eyalet-i rum'a, sonra trabzon vilayetine bağlı olan ve son merkezi samsun olan sancaktı. bugünkü samsun'un o dönem amasya sancağına bağlı ladik ve vezirköprü kazaları hariç kısmını ve ordu'nun batısını kapsayan bu sancağın son idari taksimatında şu kazalar vardı:
samsun (ona kavak nahiyesi bağlıydı)
bafra (ona alaçam nahiyesi bağlıydı)
çarşamba
terme
fatsa
ünye (ona karakuş * nahiyesi bağlıydı)
samsun (ona kavak nahiyesi bağlıydı)
bafra (ona alaçam nahiyesi bağlıydı)
çarşamba
terme
fatsa
ünye (ona karakuş * nahiyesi bağlıydı)
öz türkçede, tüccar, ticaret erbabı.
2009 yılında; ilçe merkezinin nüfusu 69.363'dir.
Belde ve köyleri ile ise toplam 89.758 olmuştur.
Belde ve köyleri ile ise toplam 89.758 olmuştur.
dersim dağlarında direnişin simgesi olan 12'lerden behiye canik'in soyadı.
(bkz: canik helva)
tokattaki sıradağlardır.
Samsun'un merkezde bulunan ilçelerinden biridir. büyükşehir belediyelerinin olduğu yerlerde "merkez ilçe" kavramı hukuken kalkmasına rağmen halk arasında bu deyim devam etmektedir. ilçenin nüfusunun büyük bölümü Çarşambalı, Salıpazarılı ve Trabzonlulardan oluşmaktadır. Diğer merkez ilçelere göre köylü yaşam tarzının daha fazla olduğu söylenebilir.
bir avuç orospu çocuğunu bünyesinde bulunduran samsun ilçesi. dün ilçeye inen bir domuzu taşlamışlar, vicdanlarını siktiklerim.
memleketten bu orospu tohumları soğutuyor beni. dün 3 tane erasmus öğrencisi koybulmuş dendiğinde aklıma gelen şeyler tecavüz ve cinayet. sebebi ne biliyor musunuz, bu samsun'daki orospu tohumları. bunlar yayıldı çünkü memlekete. hani sadece samsun'da olsalar, canik'i verirsin ateşe kurtulursun bu tohumunu siktiklerimden. ama işte. sonra likya yolunda kaybolmuşlar diyince olmaz bir şey dedim. şükür ki doğa bizim orospu çocuklarından çok daha vicdanlı.
memleketten bu orospu tohumları soğutuyor beni. dün 3 tane erasmus öğrencisi koybulmuş dendiğinde aklıma gelen şeyler tecavüz ve cinayet. sebebi ne biliyor musunuz, bu samsun'daki orospu tohumları. bunlar yayıldı çünkü memlekete. hani sadece samsun'da olsalar, canik'i verirsin ateşe kurtulursun bu tohumunu siktiklerimden. ama işte. sonra likya yolunda kaybolmuşlar diyince olmaz bir şey dedim. şükür ki doğa bizim orospu çocuklarından çok daha vicdanlı.
Tuzu ile meshur hic sevmem amk.
hayvan oğlu hayvanın bol bulunduğu bir yer. hayvan oğlu hayvan, sığır falan lazım olursa gidin buraya burdan tercih edin.
dikkat ettiyseniz çomar demiyorum. köpeğin bile onuru vardır çünkü.
bunlar ve türevleri yeryüzünün en aşağılık hilkatları.
ne güzel demişti bir kardeşim... ''tohumunu siktiklerim''.
dikkat ettiyseniz çomar demiyorum. köpeğin bile onuru vardır çünkü.
bunlar ve türevleri yeryüzünün en aşağılık hilkatları.
ne güzel demişti bir kardeşim... ''tohumunu siktiklerim''.
bir mahallesi dökme onun bunun çocuğu ile dolu olan samsun ilçesi.
cananın kısaltılıp şirinleştirilmiş hali neresi şirinse canik nedir lo.
(bkz: nurettin canikli)
çakma türk silahları üreten firmadır. tp9 modeli glock 19 replikası olarak üretilmiş büyük sansasyon ile piyasaya sürülmüştür. sonuç mu? sizce?
Samsunun merkez varoş ilçesi.
1994 yılından itibaren Samsun; Atakum, ilkadım, Gazi ve Canik adıyla dört alt beldeye ayrılmıştı. 2009 yılından itibaren ilçe olan Canik'te 19 Mayıs Stadyumu, Doğu Park, Bandırma Vapuru ve Millî Mücadele Parkı Açık Hava Müzesi, Toptepe Tümülüsleri, Meşe Dinlenme Tesisleri ve Canik Başarı Üniversitesi gibi önemli yerler vardır.
orta karadenizdeki dağlar.
Farklı bir ismi olan yerleşim birimi..
Canik ne amk.
Canik ne amk.
Amerika’da son 3 yıl içinde yılın tabancalarını üretmiş yerli silah markası.
Birkaç yıl içinde Amerika’da en çok satan marka olmaya aday. Özellikle son sokak olaylarından dolayı hemen her Amerikalı can kaygısıyla alabileceği en ucuz ve en sağlam tabancalara yöneliyor. Hemen her marka 300$ dan biraz daha ucuz bazı özel modeller üretiyor. Bu ucuz tabancalar sarı bir karton kutu içinde yalnızca tek bir şarjörle ve temizlemek için yağ, fırça, harbi olmadan satılıyor. Canik’in de böyle bir modeli var ve neredeyse belediye dağıtıyormuşçasına her Amerikalı da bir tane var.
Birkaç yıl içinde Amerika’da en çok satan marka olmaya aday. Özellikle son sokak olaylarından dolayı hemen her Amerikalı can kaygısıyla alabileceği en ucuz ve en sağlam tabancalara yöneliyor. Hemen her marka 300$ dan biraz daha ucuz bazı özel modeller üretiyor. Bu ucuz tabancalar sarı bir karton kutu içinde yalnızca tek bir şarjörle ve temizlemek için yağ, fırça, harbi olmadan satılıyor. Canik’in de böyle bir modeli var ve neredeyse belediye dağıtıyormuşçasına her Amerikalı da bir tane var.
2024 Yerel Seçimleri'nde Samsun'un Canik ilçesinin belediye başkanı yüzde 39,50 oy ile AKP'li ibrahim Sandıkçı seçilmiştir.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar