bugün

tutulduğu takdirde beyin damarlarının tıkanmasına yol açar..
içerik bulunamadı.
hapşırırken yaşayacabileceğimiz en kötü olay gaz çıkışının olmasıdır.
kaskın içinde olunca berbat olan durum!!
(bkz: çok yaşa)
(bkz: baş başa)
rahatlatan güzel bir eylem.
(bkz: (#8002766))
beni baya güldürdü.
durduk yere (bunun durduk yeresi nası oluyorsa sanki isteyince hapşırabiliyoruz) hapşırmak japon batıl inancında birilerinin sizi andığı anlamına gelir.
karın bölgesinden ameliyat geçirdiyseniz, kabusunuz olabilecek olay. acıtır.
özellikle bahardan yaza geçerken arka arkaya saymadım ama bine yakın tekrarladığım zaman zaman gözyaşı burun sümüğünün eşliğince icra edilen neyin dürtüklediğini anlayamadığım vücut eylemi.
tuttuğum eylemdir.. hapşırırken kalp çok kısa bir süre durup tekrar çalışmaya başladığı için, hapşırığı tutma eylemi kalbin tekrar çalışmaması durumunu doğurabilir.. ayrıca gözler açıkken hapşırmak imkansızdır.
gerçekleşmesi sonucu çok yaşa, mutlu yaşa, sağlıklı yaşa gibi temennilerin dile geldiği eylemdir.

ancak öyle bir şey vardır ki bazı insanlar * hapşırmaya başladıktan sonra peşpeşe yaklaşık 10-11 kere hapşırırlar.*
zaman zaman ağzın rot balansını ayarlayamayıp kaç yüz milyon tükürük ve salyanın çıktığını hesap edemeyeceğimiz, gıcıktan, huydan veya tozdan mütevellit yapılan rahatlama şeysi.
çok haz verici bir eylem. hapşırınca öyle mutlu oluyorum ki. yeniden doğmuş gibi oluyorum adeta. zaten kalp 1 saniyeliğine de duruyormuş bak.
üst üste alerji şeklinde yapıldığında sümük miktarını artıran aynı zamanda beyin 4mc1klaması yaşatandır.
yemek yerken gerçekleştiğinde insanı zor duruma sokar.
Hapşırırken Burnu ya da Ağzı Kapamak, Felce Neden Oluyor.
araba kullanırken çok tehlikeli olabilen durum.
bazen öyle şiddetli olur ki, beyninizin zarar görmesinden korkarsınız.
Hapsirırken aynı anda óksürmek dehset bi duygu. Yakında bu ikiliye osurmayıda katınca tam olacak.
bir kere başladı mu durmayan, bitmeyen senfoni gibi devam eden; bir müddet sonra kişiyi dermansız bırakan dürtü. kankası için (bkz: damak kaşıntısı)
bazen barışmaların bahanesidir.*
örneğin;
- hapşuuu.
+ çok yaşa.
- aa konuştun benimle. eyooo.
+ e konuşayım bari.
ortodonti tedavisinden sonra, dişlerinizin arkasında koruma amaçlı telleriniz varsa tehlike arz eden durum.
zira dişlerle teller birbirine çarpınca... çenesi bile acıyor insanın.
eğer bulunduğunuz ortam hapşırmaya müsait değil ise, burnunuzun üstünü hafifçe kaşıyarak engelleyebiilceğiniz durumdur.
çok hoşuma giden eylemdir. öncesinde burunda hafif bir kaşıntı ve gıdıklanma oluyor ya, bitiyorum.
© copyright 2005 - 2026