bugün
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir7
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası11
- iyi futbol oynar mısınız9
- kemal kılıçdaroğlu16
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- spor yapmayan erkek6
- gizem altunsoy2
- gerizekalı yazarlar zirvesi7
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- mustafa kemal atatürk13
- amsızlık4
- tebrikler 2026'nın ilk 6 ayını boşa harcadınız2
- dünyanın en ünlü dört keli3
- sözlükte siyaset tartısmak2
- devlet4
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- israil de haredi krizi büyüyor2
- nutuk4
- pasif agresif yönetici2
- pandela24
- atatürk'ü sevmemek8
- saraca finch house9
- en son ne aldınız3
- burçlar hakkında bilgi sahibi olan erkek2
- ona bir şey söyle11
- birazdan temmuza giriyoruz13
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- türkçülük4
- meksika7
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği3
- nickini değiştiren yazarlar3
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- en son seviştiğin zaman3
- yazarların akıl hocaları9
- devlet bahçeli4
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- tai lung17
- 0 0 717
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- rabia naz vatan3
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- avrupa klima krizi2
- velvet52
- sevişirken yapılması gerekenler8
- dünya17
- israil12
ege evlerinin merdivenlerine konulan sardunya çiçeği. rakılı akşamlarda meze dolu masalara özenle yerleştirilen fesleğen.
hey mübarek!
(bkz: hayat sana tesekkur ederim)
hey mübarek!
(bkz: hayat sana tesekkur ederim)
evden taşındığı için geceleri nete giremeyen yazar...özledim gece kuşlarını diyen sözlüğün ablası.
yazar kardeşlerini sabahları sözlüğe uğurlarken sefertaslarına patates kızartması ve köfte koyan merhamet abidesi şefkatli abla.
aplaaaa, sen nerdesin ya ben seni cok ozledim yazari. *
radyoda beni en çok özleyecek kişi.
buralardayım çocuklar..bir yere gitmedim, sadece şu aralar geceleri nete giremiyorum..ben de sizi özledim valla.
ya sözlükte herkesin ablası olan yazar. kıskandım valla.ayrıca hemşoymuş. benimde ablam olsun yazarı.*
mükemmel bir empati yeteneği olan, sevgi ve anlayışını esirgemeyen güzel yazar, her manada güzel yazar.. *
HARBiDEN HANIMAĞAYMIŞ BEN BUGÜN BUNU GÖRDÜM YAZARI. ALLAH KISMET EDERSE SÖZLEŞTiK. ZiRVEDE ELiNi ÖPÜP KUCAĞINA OTURACAĞIM. O DA BAŞIMI OKŞAYACAK.
(bkz: apla)
zirvede beni görmek için can atanlardan. sabırsızlanıyor yeminlen...
8 mart dunya emekci kadinlar gunu'nü kutladığım saygıdeğer ablamız...
bir attila ilhan karakteri.
sözlüğün engin gönüllü hanımağası.
seni seviyorum ve bunu engellemeye çalişan herkesi piçaklarım. sen bu sözlüğün hanımağası benimse bir numerolu ablamsın. kızım dediğinde kalbimin ne hale geldiğini tahmin edersin. *
seni seviyorum ve bunu engellemeye çalişan herkesi piçaklarım. sen bu sözlüğün hanımağası benimse bir numerolu ablamsın. kızım dediğinde kalbimin ne hale geldiğini tahmin edersin. *
kadınlar günün kutlu olsun ablam /annem /canım /bitanem / her şeyim.
"ah be ablam sen olmasan biz ne yapardık, iiki varsin", dedirten sözlüğün bi tanecik ablası. "8 mart dünya emekçi kadinlar günün kutlu olsun."
sırdaşım, terapistim, abladan öte arkadaşım, istanbula gidince görmek istediğim ilk insan..
önceden tartışmıştım ben hanımağayla, benim sivri dilliliğimden. dün tanıştım eğlencede, hakkaten de adını taşıyan bir ablammış, yalakalık için demiyorum harbiden de hanımağaymış, saygılarımı sevgilerimi sunuyorum tekrardan uludağ sözlük vsatısayla. şimdi de ukalalık için demiyorum ama ben insanları baktığım zaman tanırım, bir önsezi bu, muhabbet fırsatı olmadı ama sevdim ben hanımağamı.
aganin eli tutlmaz selamlarimi iletirim. umarim varutlari kafaya pek takmaz.* (bkz: doldur bakalim lambo ustacigim)
tanışmak için çok geç kalmışım kendisi ile çok daha önceden tanışmalıymışım. o hanımağalığının altında mükemmel nezakette bir insan yatıyor. perfect
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar