bugün
- bugün ne yapsam9
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız11
- yasakçı zihniyet15
- fazla araştırmak kötü müdür5
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- 35 yaş üstü kadın kontenjanı5
- ekşi sözlük20
- güneş gözlüğü takıp müzik dinleyerek gezmek3
- ismail kartal14
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması7
- mutlu ama uzak olsun10
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- sözlükte aşk yaşayacak kadın olmaması sorunsalı6
- biz sakal gibiyiz kestikçe uzarız4
- güllünün roman havası oynarken balkondan düşmesi5
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması5
- yandaş iş adamı3
- roberto carlos'un müslüman olması2
- maşa ile koca ayı2
- sidiki cherif4
- bir çomarla finoyu çiftleştirmek4
- avanoslu insanlar3
- felsefe9
- başınıza gelen enteresan vakalar3
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti4
- alamancı akraba klişeleri3
- avrupa'nın zengin olması afrika'nın fakir olması3
- alparslan kuytul8
- kadın öğretmenler4
- halit ergenç olması ama halit eryaşlı olmaması2
- seri eksiciyi yemleyip asıl mevzuda kilitlemek3
- güne pozitif başlama yolları2
- kendini çok sağlıklı hissetmek2
- ruh eşinizin sizi beğenmemesi2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- apo orospu çocuğu değildir demek9
- alaman finosu2
- içki içen akp li6
- tarikatlar ve cemaatler5
- 15 mayıs2
- görür görmez eksi oy verilen yazarlar2
- burayı bilen var mı2
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması6
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı6
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- metal müzik dinleyen imam3
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- habaş'ın yerli otomobil projesi5
- evde lahmacun yapmak6
- osuruktan şiirler47
turengden habersiz insanın kullandığı kalitesiz bot.
Okumak istemediğim uzun cümleleri copy paste yapıp okutturduğum can yoldaşım.
google'ın türkçeyi adam yerine koymadığı, saçma sapan ve berbat çevirilerle saç baş yolduran hede...
Cümle çevirilerinde fiilleri mastar haliyle bırakan saçmalık. " Ben var gelmek istanbula iki defa "
bilgisayar arayüzlü gözlük bile yapmış koskoca google ın hala nasıl mükemmel hale getiremediğini yada getirmediğini merak ettiğim çeviri uygulamasıdır. katrilyonlarca arama sonucunu filtreleyecek teknolojiye sahipler fakat diller arası çeviriyi yapaylıktan kurtaramıyorlar mı yani!?
halen geliştirilmeyen çeviri uygulamasıdır. google'ın olaya bir el atması gerekmektedir. aksi takdirde sırf çeviri işini daha iyi yapabilen bir arama motoru çıkarsa pazar liderliğini kaybedebilirler.
''google translate : siz benim tercüme yeteneği eğleniyor ve bu beni üzüyor gerçekten zalimler vardır.''
kaynak:incicaps
kaynak:incicaps
tercümede tamamen kıçınızı dayarsanız yanlış şeyler söyleyebilirsiniz.
türkçe yi ingilizce yi kesinlikle çevirmeyin.
ingilizce-fransızca çevirisi başarılı,
türkçe-ingilizce ve inglizce-türkçe çevirisi allaha emanet'tir.
bazen alt yazılı filmlerde altyazı ve film birbirinden hayli bağımsız gidiyor ya hani,
hatta ''aga 2 film mi izliyoruz nooluyo yea?'' diye aklınızdan geçiriyorsunuz ya,
kadın ve erkek romantik bir andayken altta ''navlunu alıcıya ödedin mi'' falan gibi garip şeyler geçiyor ya,
işte o çevirinin eseri onlar.
türkçe-ingilizce ve inglizce-türkçe çevirisi allaha emanet'tir.
bazen alt yazılı filmlerde altyazı ve film birbirinden hayli bağımsız gidiyor ya hani,
hatta ''aga 2 film mi izliyoruz nooluyo yea?'' diye aklınızdan geçiriyorsunuz ya,
kadın ve erkek romantik bir andayken altta ''navlunu alıcıya ödedin mi'' falan gibi garip şeyler geçiyor ya,
işte o çevirinin eseri onlar.
Yoktur öyle bir şey. Adamlar bir şey çeviremiyor çünkü.
ne zaman ingilizce dersinde hatalı bir anlatım olsa hemen "google Translate mi kullandın" derdi herkes. O derece rezil.
ne zaman ingilizce dersinde hatalı bir anlatım olsa hemen "google Translate mi kullandın" derdi herkes. O derece rezil.
ingilizcenin *mına koyan sözlük.
telefon uygulaması olan çeviri hizmetidir. http://www.uygulamalar.mobi/?s=google+translate
beni yabancı kıza rezil etti allah belasını versin.
(bkz: gideyim ben ingilizcem bitti)
an itibariyle çökmüştür. tam da essay yazarkene.
dün translate üzerinden youtube erişmek gibisinden bir başlık görünce hemen girip denedim. lan neden twitter vs. olmuyor dedim. oldu. özet olarak en kötü ingilizce ya da azerice girersiniz bu da yeter. istiyorsanız tabi. burdan teyibe sesleniyorum. youtube'yi kapatman için google'yi kapatman lazım. ayrıca yolsuzluk hırsızlık erişimi engellemekle silinmez temizlenmez.
ingilizce-türkçe çevirisinde başarısızdır ama ingilizce-almanca çevirisi gayet iyidir. cümle yapılarının daha benzediğinden ve doğal olarak google çalışanlarının almanca'ya türkçe'den daha çok önem verdiğinden olsa gerek.
sözlerinin anlamını merak ettiğim almanca şarkıları önce ingilizce'ye neredeyse 0 hata ile çeviriyorum sonra da onları türkçe'ye çeviriyorum. hehe, pff.
sözlerinin anlamını merak ettiğim almanca şarkıları önce ingilizce'ye neredeyse 0 hata ile çeviriyorum sonra da onları türkçe'ye çeviriyorum. hehe, pff.
gittikçe gelişen, artık kimi türkçe deyimleri bile ingilizceye çevirebilen bir sitedir.
Benden daha kötü çeviri yapandır.
türkçe-ingilizce çevirisi konusunda asla ve kat'a güvenilmemesi gereken çeviri hizmetidir. eğer bu amaçla kullanılacaksa cümle cümle değil, kelime kelime çevirerek sözlük gibi kullanılması elzemdir, aksi takdirde ortaya facia niteliğinde çeviriler çıkmaktadır.
tek tek sözcük cevirmede başarılı ancak cümle söz obegi gibi şeyleri çevirirken sıçan şeydir.
Daha iyisi yapılana dek en iyi çeviri uygulamasıdır. Çeviri uygulaması yapmak çok zor iştir. Burdan atıp tutmaya benzemez. Dil karmaşık bir yapıdır. Bir dilden öteki dile çeviri yapmak daha da karıştırır ortalığı.
microsoft translator'dan bihaber google fanboy'larının çok beğendiği uygulama.
cümle ve kalıp çevirilerinde google'a bin basar. http://www.microsoft.com/translator/
cümle ve kalıp çevirilerinde google'a bin basar. http://www.microsoft.com/translator/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar