bugün
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri11
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- kiraz cicegi kolonyasi40
- mal mıyım sorunsalı6
- kendine yalan söyleme eğilimi9
- küt saçlı hatun8
- takibe anında takip4
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- mutsuzken çirkin olmak8
- mesih gelseydi4
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması4
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- aydınlanmak3
- iskender10
- güne bir şiir dizesi bırak5
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- frankyfourfingers3
- esnaf lokantasında hepiniz topsunuz diye bağırmak2
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
- friedrich hegel la bi cay icek13
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- sovyetlerin çöküşü usame ve nükleer bavullar2
- seninle salam ekmek bile yerim diyen kız6
- kızılcık şerbeti dizisi2
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler13
- ona bir şey söyle7
- seni severken valizini hazır tutan kadın10
- etli biber dolması yapan erkek9
- yeralti edebiyatcisi10
- allah savaşa davet etmez vaatlerinden vazgeçmez3
- arkadaşlar ya3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- musa allah'ın varlığını sorgulayabiliyordu2
- insanları kölelikten kurtaran tanrı olan allah2
- platon un mağara alegorisi15
- ismail kartal31
- erkekler tuvaletinde gizli kamera bulunması5
- true silik olsun10
- saygının ve ahlakın yeni nesli olmaz3
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek2
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- ağır müslüm gürses sözleri10
- özgürlük nedir sorunsalı7
- sardalya4
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
Lan ne çok kavga ediyonuz burada ya.
Bugün daha güzel entryler giriyor. Modumuz yerinde diye olsa gerek.
zeretlik adamsın.
Meriç kelimesi bir şey ifade etmiyor demen komik. sabahtan beri bu kadar kudurmanın, hakaretler savurmanın tek sebebi o kelimenin tam üzerine oturmuş olması.
Git uyu. belki rüyanda o yaltaklandığın 20'lik kızlar seni kahraman ilan eder de zedelenen erkeklik gururun biraz olsun toparlanır. Ahsjsj
Git uyu. belki rüyanda o yaltaklandığın 20'lik kızlar seni kahraman ilan eder de zedelenen erkeklik gururun biraz olsun toparlanır. Ahsjsj
Bak, ben sana sadece “ meriç” dedim. Sen bana sabahtan beri bel altı vuruyorsun, hakaret ediyorsun ama farkındaysan ben senin kadar sinirlenmedim bile. Ajsjdjdk
Çünkü, o seviyesiz yakıştırmalarının benim üzerimde zerre gerçekliği yok. Ama benim sana söylediğim o tek kelime belli ki ruhunun en derinindeki o ezik yaraya dokunmuş. Gerçekler böyledir, adamı böyle darmadağın eder, lügatını bitiririm. hadi yallah..
Çünkü, o seviyesiz yakıştırmalarının benim üzerimde zerre gerçekliği yok. Ama benim sana söylediğim o tek kelime belli ki ruhunun en derinindeki o ezik yaraya dokunmuş. Gerçekler böyledir, adamı böyle darmadağın eder, lügatını bitiririm. hadi yallah..
--spoiler--
o kadar çirkin ve asalaksın ki, bir meriçin bile yok antipanik. beni meriç ilan edecek son kişi de sensin, herkesin yancısı takılıp, sürekli birilerine yalakalık yaparken bana bulaşman acınası. git bokunda boğul bana sataşıp durma, elimde kalma
--spoiler--
“Bir meriçin bile yok” lafın, senin o hastalıklı, kadınları sürekli birinin kanatları altına girmeye muhtaç gören zavallı zihniyetinin en büyük ifşası. Benim kendimi savunmak için kimseye ihtiyacım yok çok şükür. Ben burada sürü psikolojisiyle kimsenin arkasına vagon olmuyorum, birilerine yaranmak için şekilden şekle girmiyorum sadece gördüğüm omurgasızlıkları ve çifte standartları doğrudan yüzünüze vuruyorum.
Asıl yalaka ve asalak, 40 yaşına gelmişken kendi hayatında zerre aksiyon bulamayıp, sözlük köşelerinde 20'lik kızlara abilik ve korumacılık maskesi altında yaranmaya çalışan, onların tartışmalarına atlayıp şirinlik muskası kesilen senin gibi tatlı su meriçleridir.
o kadar çirkin ve asalaksın ki, bir meriçin bile yok antipanik. beni meriç ilan edecek son kişi de sensin, herkesin yancısı takılıp, sürekli birilerine yalakalık yaparken bana bulaşman acınası. git bokunda boğul bana sataşıp durma, elimde kalma
--spoiler--
“Bir meriçin bile yok” lafın, senin o hastalıklı, kadınları sürekli birinin kanatları altına girmeye muhtaç gören zavallı zihniyetinin en büyük ifşası. Benim kendimi savunmak için kimseye ihtiyacım yok çok şükür. Ben burada sürü psikolojisiyle kimsenin arkasına vagon olmuyorum, birilerine yaranmak için şekilden şekle girmiyorum sadece gördüğüm omurgasızlıkları ve çifte standartları doğrudan yüzünüze vuruyorum.
Asıl yalaka ve asalak, 40 yaşına gelmişken kendi hayatında zerre aksiyon bulamayıp, sözlük köşelerinde 20'lik kızlara abilik ve korumacılık maskesi altında yaranmaya çalışan, onların tartışmalarına atlayıp şirinlik muskası kesilen senin gibi tatlı su meriçleridir.
Gocu sen, sosyal zekan yüksek,kendini iyi ifade edebilen,uyanık özellikle ticarette falan, ilişkilerde susan değil iletişimci ama stratejik, genelde düşündüğün de kelimelere dökülür farklı bir şey çıkmaz ağzından gibi bir karakterde misin merak ettimskdkdk.
Nervio yorumu ile el falı falaaaanndjdjdjd.
Nervio yorumu ile el falı falaaaanndjdjdjd.
Saatim çok güzel değil mi ya?
görsel
Bu entey ne anlattı? Sadece kafamı. Ben şuan sizde değilim. Saatime falan bakıyorum. Kağıttan top yaptım, onu tekmeliyorum. Canım sıkılıyor, siz de hiç ilginç değilsiniz şuan. Şuan saatime bakıp, ne güzel ya demek size bakmaktan eğlenceli geliyor.
görsel
Bu entey ne anlattı? Sadece kafamı. Ben şuan sizde değilim. Saatime falan bakıyorum. Kağıttan top yaptım, onu tekmeliyorum. Canım sıkılıyor, siz de hiç ilginç değilsiniz şuan. Şuan saatime bakıp, ne güzel ya demek size bakmaktan eğlenceli geliyor.
Tamam, herkesin abisi
Tamam, adalet savaşçısı
Tamam…Sen melek, biz şeytan..
Tamam, adalet savaşçısı
Tamam…Sen melek, biz şeytan..
Yine ne zırvalıyorsun kanki, sen herhangi birinin konusu olamazsın. insanlara küfrettin, çaylağı yedin. Yine yap, yine ye, sorun yok. Sen benim konum olduğunu nereden çıkardın? Gündemim değilsin, kendi kendine rollenme.
Bir erkeğin başka bir erkeğe bu kadar uzun nikaltı girdiğini ilk defa görüyorum.
Albay gocuya mı yürüyor ben anlamadım.
Albay gocuya mı yürüyor ben anlamadım.
beni tanıyanların bunu hangi acı deneyimlerle gerçekleştirdiğini bildiğini ama bunları unuttuğunu düşündüğüm yazar. hatırlatmak istemem. ancak sözlük azizelerini "herzevekil'in tadına bakmadığı hatun kalmamıştır , dikkatli olun" şeklinde korkutmanın ve hezevkekil'i bir öcü gibi göstermenin beni birinci derecede tahrik eden bir eylem olduğunu kulağına fısıldıyorum. nice canlar heba oldu ki, bunların hiç biri ne benim başlığıma ne benim sokağıma ne de benim girimin kokusunun sindiği herhangi bir yere uğraşmışlardı. saklanarak kaybolacaklarını düşünüyorlardı. azabımdan kurtulacaklarını. oysa ki saklanmanın kuralı göz önünde olmaktır. beni saklananlar çıldırdır, tutkularıma açığa vurdurtur, azdırır, göğüs kafesimde delişmen çekiş darbeleri attırarak topuklarımın üzerinde eski bir balet gibi zevkten döndürür. insanları , özellikle azizeleri yanlış yönlendirmeni istemem. Zira ben sözlük kızı sikmem.
aferin böle güzel güzel oynayın.
Harika, araştırayım.
görsel
Şu kol saatini de koleksiyonuna dahil etmesi gereken yazar.
Şu kol saatini de koleksiyonuna dahil etmesi gereken yazar.
Sütyen takmamanı taktır ettim bro.
küsme ayko'cuğum, göremiyorum. gördükçe artılıyorum zaten. sen benim en sevdiğim yazarlardansın.
Hangi yönünü çok seviyorum
Biliyor musun sevgili gocu
Biraz içince
başın dönünce
Anlatınca sözlüğe derdini
Sonra dalınca, derin bakışınca
Gözlerindeki o sevinç
Bana takılınca, sonra sorunca
Ne kadar beni güldürdüğünü
Bir gün sözlükten gidersen
Biter tüm gülüşmeler
Ve takılmacalar
Arkandan çok ağlarız
Bak ne diyorum, gizlemiyorum
Sensiz yaşamak zor geliyor bana
Her an içimdesin
Her an kalbimdesin
Seni seviyorum, seviyorum.
Koala el roman.
Biliyor musun sevgili gocu
Biraz içince
başın dönünce
Anlatınca sözlüğe derdini
Sonra dalınca, derin bakışınca
Gözlerindeki o sevinç
Bana takılınca, sonra sorunca
Ne kadar beni güldürdüğünü
Bir gün sözlükten gidersen
Biter tüm gülüşmeler
Ve takılmacalar
Arkandan çok ağlarız
Bak ne diyorum, gizlemiyorum
Sensiz yaşamak zor geliyor bana
Her an içimdesin
Her an kalbimdesin
Seni seviyorum, seviyorum.
Koala el roman.
Format kurallarına uymazsa çaylak olur. Dikkatli olmalı.
biracı,güzel saatleri olan ve the wall'daki konserimize gelip bizi onore etmiş güzel adam.
Biraz anlayışı kıt bir abimiz galiba. En Yukarıda dostane iltifatlar edilmiş kendisine, bulaşmayın bana kavga etmem ben falan diyor. Kih Kih Kih.
Anlamanın önemini vurgulamak istediğim yazar.
Anlamanın önemini vurgulamak istediğim yazar.
gocu dede yumoş ayıcık gibi. bırıne nefret besleyeceğini sanmıyore.
Brotherdır...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar