bugün

/35
Gocu kankim aslında kişilere değil linç kültürüne kızar ve bugünki karşı çıkma nedeni de bu. Bu sözlükte belli bir kesim var, düşmanlık ettiği birileri linç edilmeye başlanınca hemen peşine düşüp bir tekme de ben atayım yarışına giriyorlar. Ama gocu, ki kendisinin bu yönünü çok takdir ediyorum, düşmanı dahi haksızlığa uğrasa düşmanına haksızca saldırılmasına tepki gösterir. Bunu popülarite peşinde koşan bir adam yapamaz. Popülarite peşinde koşsa o da bol bol linç ekiplerine dahil olur ama gocu duruşu olan biridir, ben duruşu ve tavrı net insanları her zaman takdir ederim.
Kendisine naçizane şu soruyla akıl satmak isterim.

Neden?

Diyelim ki trafikte biriyle tartıştın, indi arabadan sen de indin. Bir çaktın yere serildi. O esnada da o güzel saatlerinden biri kırılmış bulundu. Şimdi burada bir saatten fazlası kırıldı aslında.

1. Karşı tarafın burnu (umarım en ağır sonuç bu olur) ve gönlü.
2. Saatin ve saat severlerin gönlü.
3. "Ben nasıl böyle bir şey yaptım?" diyeceğin için kendi gönlün.

Değer mi? Erkeklik için değer dersen ben Shakira kemeri bağlayıp bize oryantal sanatının inceliklerini sergilemeni tercih ederim. Karşında da ben oynarım.
Hahahaha.

Allahım şu havalara bak.

Faik ya.

Bugün mü anladın bunları yıllardır burdayız.

Bilsek önce dövüşürdük.

Beni kendiyle kıyasla ne olur sözlüğün en sevilen yazarı hjhjhk.
Olum ergen misiniz pembe götlü müsünüz aq gidin fener başakşehir maçlarını falan konuşun.
Gocu bu mevzunun başlangıcı neresi?

Koala ile uğraşılması.

Biz yıllardır Koala ile birbirimizi artılarız , yaşıyorsun bu hayatı yazarız.belki 100 sefer yazmışımdır, kendi söylesin.

Ama tanıdığımızdan beri dönüyor diye bunun yanlış olduğunu daha sert bişekilde mesaj vermek istedik.

Yanlıştır doğrudur bu tartışılır elbette, dozu da kaçmış diyene kızmam.

Fakat olayı şahsileştimek ve biriktirdiklerini kusmak için sen bunu kullandın. Çok umrumda mı yok inceldiği yerden koptu iyi oldu.

Zaman gösterecek
Sen bu sözlük için nerdesin ben nerdeyim.

Beni bitirmiş misin göreceğiz.
Ben köylüyü tutuyorum.
Bkono farkında değilsin ama itibarsızlığın dibine vurdurdum bu akşam seni. Bunu bile anlayamayacak seviyede olduğundan açıklama gereği duydum artık. Kimse senden yana rey belirtmedi. Sence neden? Bir düşün ya, birileri benden yana fikir beyan ederken, neden kimse seni benim elimden almaya kalkmadı? Herkes her şeyin farkında, sen hariç. Geçmiş olsun.
Çok şükür beni sevenlerin kalitesine de bir baktım seni sevenlere de çok rahatladım.

Mesela beni as maca tutsa , Heyt bea tutsa direk haksızım lan herhalde derdim *
Herkes kendini farklı bir yere koyacak zaten. Yoksa senin gibi linç sürülerine kapılan bir koyun oluruz. Evet ben kendimi diğer yazarlardan farklı bir yere koyuyorum. Koyun olmayan, farklı yerde duran yazarları da çok seviyorum.
Karşılıklı tartışıyoruz kimin had bildirdiğine sen değil vatandaş karar verir.

Senin sorunun da bu kendini diğer üyelerden farklı bir konuma koymuşsun.

Öyle bir şey yok bunu bi kabul edersen inan çok şey değişecek.
Hiç ağlama, seni kadın yazarla ilgili de bin kere uyardım, erkek olanıyla da. Sen ısrarla dalga geçmeye devam ettin. Bak bana psikopat, takıntılı vs herkes diyebilir, ama herkes de adalet terazimi bilir. Ben birine girişiyorsam artık had bildirme vakti gelmiştir de yapıyorumdur. Koala ile günlerdir uğraşıyorsunuz, ben senle iki uğraştım beynin yandı, çünkü sen sadece güçsüze saldırabilecek tipte birisin. Psikolojin güçlü birine yetmez. Şimdi olduğun şeyi kabul et, utancınla hayatına devam et.
görsel
Oğlum o otizmli dediğin insanla ben her gün muhabbet halindeyim ne gerizekalı adamsın o kişiyle gerçekten dalga geçen birini gördüğümde direk mesaj atıyorum ciddiye almayın dalgaya vurun ilgi olmak görmek hoşuna gidiyor diye.

Tavrımı sevme beni sevme ama insanlık dışı ithamda bulunma.
Arkadaşlar sakin, otizmli insanların otuzbirinden bile dalga geçme malzemesi çıkarmaya çalışan bir böceği ezmek insanlık görevidir. Bunda süper kahraman falan ilan edilecek bir şey yok. Ben gerekeni yaptım, o kadar.
gocu in the houseeeee!

çok rahat...

çok profesyonel...
sözlüğün nadir bulunan nitelikli kalemlerindendir. objektif duruşu, mağdurun ve haklının yanında saf tutan adalet duygusuyla takdiri her zaman hak ediyor. mavi gözleri, karizması ve sözünün eri duruşuyla "insan gibi insan" tanımının tam karşılığı. iyi ki varsın canım kankim, seni çok seviyorum.
Yandan bakınca bende delikanlı buluyorum şapşiki.
Gerçekten delikanlı adammış. Sözlüğün en popüleri olması, hakkında bu kadar konuşulması ve bu kadar sevilmesi normalmiş. Bunu anladım.
görsel
tatilden yeni dönen yazar. sözlük koridorlarında koştursun.
reyiz birader bey yazar.
bugün yok. sözlüğü kendi imkanlarımızla döndürmeye çalışıyoruz.
kazara iletişim kurduğum ve sonrasında muhabbet vuku bulması dolayısıyla, kendini ziyadesiyle bilen ve üslup sahibi bir insan olduğunu gözlemlediğim yazar.

sözlükte bazı insanlara denk gelirsin; birkaç kelam edersin, sonra “heh, hamuru belli” dersin. gocu da bende biraz o hissi bıraktı.

akabinde teşekkürümü bir de buradan belirtiyor, kendisini gönlünce günlere reva görüyorum.

tşkrler.
şu sözlükte gammazların arasında sevdiğim tek insan.
az önce ibneymişim şakası yaptım, şimdi durumu toparlamak için sözlük kızlarına yürüyorum. gocu olmak çok zor ya, siz ne anlarsınız amk!
1234...35
© copyright 2005 - 2026