bugün
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması9
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba5
- anın görüntüsü21
- mor semsiyeli yabanci21
- silivri belediyesi ne operasyon4
- kinci bir insan olmak3
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi6
- araba yerine bisikletle çıkmak3
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır4
- kavga çıkarmaya çalışan partner3
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum16
- bilecik te çelik fabrikasında patlama2
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor15
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak2
- chp'nin hali ne olacak49
- ona bir şey söyle13
- rıhtım hamalı amca2
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo2
- shakira nın taş gibi hatun olması3
- sözlük kalitesinin düşmesi4
- meksika4
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- türkiye11
- birbirlerinin nick altına şiir yazan yazarlar2
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- recep tayyip erdoğan5
- 40 yaşında bekar kadın5
- amerikalıların yazın bot giymesi2
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı5
- kızların erkeklere göre daha güzel kokması2
- obsession film2
- kabuksuz kaplumbaga8
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler17
- coşkun göğen2
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek18
- cilgincapkin219
- k k yerine kaka demek3
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı2
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- memeleri füze gibi kadın13
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- sözlükte kavga etmek8
- panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü2
- güney kore çekya maçı saat 5 te trt 1 de2
- ipsala da 3 milyar liralık uyuşturucu operasyonu2
- buddy dude21
görsel resimdekinin markasını merak ettiğim müzik aleti.
Klasik ve elektro modelleri altı telli. Bas modelleri dört veya beş telli olan enstrümandır. Üstten alta doğru "mi, la, re, sol, si, mi" şeklinde akort edilir. Flamenko klasik modelleri de bulunur.
Yapı itibariyle iç Gövde dut veya gül ağacından, dış kasa ise ardıç gibi sert ağaçlardan yapılır.
Öğrencilerin sevdiği enstrümanlardandır. Fiyat olarak uçuk da değildir.
Yapı itibariyle iç Gövde dut veya gül ağacından, dış kasa ise ardıç gibi sert ağaçlardan yapılır.
Öğrencilerin sevdiği enstrümanlardandır. Fiyat olarak uçuk da değildir.
Hep çalmak istediğim enstrüman.
bugün ikincisini aldığım enstrüman, yalnız bir telde cızırdama var.yeteri kadar kontrol edip almamanın zararları...acaba sorun ne ola ki?
Lutfen sahillerde "akdeniz aksamlari" ni calmayin.
En azindan marmara bolgesinde.
En azindan marmara bolgesinde.
4 5 yıl önce babamın bana hediye ettiği lise döneminden kalma gitarımı aldım elime dün. bayağı da çalıyordum şu mereti. millet sigara içmeye ben kızlarla sahile gidip bi kaç şarkı söylemeye... şaka şaka ne kızı evimde kendi halimde çalıyordum. 1 sene kursuna da gitmiştim sonra universite sinavlari yaklaşıyor diye kursu bıraktım. elime aldim dün çalmayı unutmuşum. o donemden ne kaldiysa bir tek o kaldı. herşeyi unuttum da bari seni unutmasaydim be gitar.
devrilecek korkusu bünyelerin bilinçaltına işlemiş müzik aletidir. düşen gitara bakarken küçük emraha dönüşmek kaçınılmazdır. nereye dayarsan daya, gün gelir düşer bu terelelli.
Sevdiğim enstrümanlardan birisidir.
şarkı önerileri varsa not edip çalışacağım müzik aleti.
herkese başka bir kişiyi anımsatan müzik aleti. anımsanan kişinin gitarla bağlantılı olup olmaması önemli değildir. anımsanır yalnızca.
Şu sıralar öğrenmeye çalıştığım, müthiş uğraş. *
An itibarı ile altın, petrol, dolar, bitcoin gibi bir çok yatırım aracından daha hızlı yükselişe geçen bir müzik aletidir, doların ülkemizde ki artışı göz önünde bulundurulduğunda 1 yıl önce 1000 TL gibi bir fiyata alınan gitarın şu an ikinci el piyasasında 1800 TL ye satılıyor olması ise ülkede çılgın bir piyasa dalgalanmasının olmasına sebep olmuştur. insanların satın alırken en çok dolandırıldıkları müzik enstrumanı ünvanını hala korumaktadır.
Kaşar tavlama aleti.
Üniversitede şunu çalanların yaptığı artistlik beni deli ediyor. Mide bulandırıcı hale geldi.
youtube'da gitar dersleri serisi buldum. 46 tane ders var. anlatan arkadaş gayet tane tane ve anlaşılır konuşarak anlatıyor. şu adreste:
https://www.youtube.com/w...YKT-kxBb45YJL&index=1
https://www.youtube.com/w...YKT-kxBb45YJL&index=1
sanıldığının aksine piyanodan bile zor olan çalgı aletidir. iyi bir gitarist olmak kolay değil. başlayacakların kendilerine 2. el bir enstrüman almaları önemle iştigal eder.
Öğrenmenin kolay, ustalaşmanın zor olduğu, çalanlara hayretle ve imrenilerek bakılan, insanın ruhunu okşayan güzel bir çalgıdır bu. Şükürler olsun ki böyle bir çalgı aleti var.
akustigi guzel bir yerde dinlendiginde alip goturen, kanimca en mukemmel sese sahip olan buyuleyici calgi. on planda oldugu klasik turk muzigi eserleri tek kelimeyle $ahanedir.
altı telli gitarın o en altındaki tel var ya o tel, mi olan hani, harika bir şey.
0 mi
1 fa
3 sol
5 la
7 si
8 do
10 re
12 mi.
bunun üzerine bir de üst tellere doğru çıkarak da mi'den geriye gidebiliyorsunuz. her şey düşünülmüş ve harika gitarda. piyanoda çalınan herhangi bir şeyi, mi telinde çalabiliyor olmak, çok güzel. yeni başladım, heyecanlıyım. evet.
0 mi
1 fa
3 sol
5 la
7 si
8 do
10 re
12 mi.
bunun üzerine bir de üst tellere doğru çıkarak da mi'den geriye gidebiliyorsunuz. her şey düşünülmüş ve harika gitarda. piyanoda çalınan herhangi bir şeyi, mi telinde çalabiliyor olmak, çok güzel. yeni başladım, heyecanlıyım. evet.
Nota işi karışık.işitme hafızan varsa notaya gerek yok.
Yıllar yıllar önce itiraf.com'da yayınlanan itirafımın adıydı gitar. O zaman internet alemi daha sessiz sakin, daha samimiydi. Yüzlerce mesaj almıştım. internetten ilk kızları o zaman düşürmüştüm. Ünlü oldum sandım amk. Çocuk kafası işte.
6 telinden 1 ' i lla kopan müzik aleti .
güncel Önemli Başlıklar