bugün

entry'ler (926)

tatilbudur com

Tatil budur’da erken rezervasyon fırsatı var. Tatilinizi uygun bir fiyata ayarlamak istiyorsanız bir bakın bence.

122 mind fuck movies

aşağıdaki listedeki gibidir:

https://9gag.com/gag/awyL1WB#comment

düzenleme: bir de şöyle bir şey buldum:

https://9gag.com/gag/aByPVBO

paul kenzie

çok güzel tasarımları var ama fiyatlar biraz pahalı. eğer iyi bir geliriniz varsa alın derim.

en güzel hadisler

insanlara teşekkür etmeyen, Allah’a da şükretmez.

en güzel hadisler

bedene kolay ve hafif gelen ibadeti bildireyim mi? susmak ve güzel ahlak sahibi olmaktır.

ibn-i ebi'd-dünya, kitabu's samt, #27, 48)

bu hadisi öğrenince birkaç dakika düşündüm ve susmaya karar verdim.

herkes konuşmayı sever. iyi bir konuşmacı olmak yerine susmaya ve iyi bir dinleyici olmaya karar verdim. konuşup bir şeyler anlatmak yerine sokrates gibi sorular sorarak insanları yönlendirebilirim.

müminler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar.

(buhari, edeb 27; müslim birr, 66)

iyilik

---abdestsiz okuma---
---abdestsiz okuma---
---abdestsiz okuma ---

yaptığı iyiliği kendisini sevindiren, kötülükleri de kendisini üzen kimse gerçek bir mümindir

hadis-i şerif (tirmizi, fiten, 7)

lg

kalite. lg denince aklıma ilk önce kalite geliyor. lg ürünlerini gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

mavi

kalite!

biraz kilo vericem ve verdikten sonra mavi'den 3 tane kot pantolon alıcam.

calvin klein

şu an calvin klein'da indirim var. kaçırmayın.

3029

2029 yılına kadar yazıp bitireceğim kitap. 3029 yılını anlatacak ve o zamana kadar bulunacak icatları gösterecek.

kitabın. özetini yazayım; eski güçlü günlerine tekrar ulaşmak isteyen israil yapay bir bulaşıcı hastalık üretir. hastalık hava yoluyla bulaşır ve bulaştığı kişiyi aşırı saldırgan yapar. amerikalı 4 bilim insanı bir yandan oluşan kaos ortamında hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan bu hastalığa bir çare bulmaya çalışırlar.

kitabın filmi yapıldığında başroller için düşündüğüm 4 isim var;

- emma Watson
- daisy Ridley
- natalie portman
- ester exposito

internet te amerikalıların sevilmeme sebebi

internet'te amerikalılar sevilmiyor. Amerika'da obezitenin yüksek olmasıyla, eğitimin ve sağlığın paralı olmasıyla ve herkesin silah alabilmesiyle dalga geçiliyor.

amerikalıların sevilmemesinin sebebi Amerika'nın orantısız güçlü olması. herkesin ülkesinde amerikan filmleri izleniyor ve amerikalı şarkıcılar dinleniyor. hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. bu durum kıskançlığa yol açıyor ve amerikalılarla dalga geçiliyor.

islam ve kadın

islam’dan önce kız bebekleri diri diri gömülüyordu. islam’la birlikte kadınlar insan yerine konmaya başladılar. Siz bakmayın ateistlere. Onlar islama anca çamur atarlar.

türk şöförlerinin medeni olması

41 yaşındayım. Amerika’da 3 yıl yaşadım. Amerika’da şöförler yayaları umursamaz. izmit’te yaşadığım 6 yılda onlarca kez şöförler yayaya yani bana yol verdiler. insanımız çok medeni. Ne mutlu türküm diyene!

reis e mektup

sayın cumhurbaşkanım,

burayı belki siz belki de bir danışmanınız okur. istanbul'da büyük bir deprem olacak. zamanını bilmiyoruz ama her an olabilir. istanbul'daki yüz binlerce binanın güçlendirilmesi gerekiyor. bu çok zor bir iş. bunu yaparsanız siz yaparsınız. size boşuna reis demiyoruz. lütfen istanbul'u kurtarın.

saygılarımla

allah ın zina yapanları cezalandırması

allah zina yapanları cezalandırıyor. cinsel yolla bulaşan bir sürü hastalık var. allah eğer yolladığım kitaba inanmazsanız freddie mercury gibi genç yaşta ölürsünüz diyor.

yollardaki ezilmiş kediler

içimi acıtan kedi cesetleri görüyorum. daha dün bir tane daha gördüm. akılsız kediler yola çıkıyorlar ve arabaların altında can çekişerek ölüyorlar. kediler yakalanıp iğneyle uyutulmalı ki acısız bir şekilde ölsünler.

yunan ezikliği

geçmişten dolayı yunanların yaşadığı eziklik. yüzyıllar boyunca osmanlı egemenliğinde yaşamışlar. türkler gelmiş, istanbul'u bile fethetmiş ve engelleyememişler. tabii ki bizim karşımızda ezik kalacaklar.

türklerin yeni çağı başlatması

1453'de istanbul fethedilince orta çağ bitti yeni çağ başladı. Tarih yazdık.

türklerin müzik kültürü

Çok zengin bir kültür. Pop, rock, TSM, rap, türkü, arabesk, oyun havası ne ararsan var. Çok şanslıyız.

türklerin yemek kültürü

Muhteşem bir yemek kültürümüz var. Sadece Gaziantep'in bile 250'den fazla yemeği var. Birçok şehrimizin kendine özgü yemekleri var. mutfağımızın kıymetini bilmek lazım.