bugün
- hakkımda bilmeniz gerekenler21
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası10
- nohut yaptım nası olmuş12
- yazarların sormak istediği sorular4
- 0 0 75
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- malatya6
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- ölü bir sineği kafanızda canlandırabilir misiniz5
- özel güvenlik görevlisi sınavını kazanmak5
- sosyal medya kullanmıyorum diyen sözlük yazarı4
- edirne'ye yerleşen tokatlılar4
- mavi götlü küçük ibneler şafağında karşılıksız aşk5
- film önerisi5
- ioçk10
- nervio burak demirbilek evliliği13
- sıkıldım abi4
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba5
- dünyaya çocuk getirmek4
- yorgun mermi vs nervio12
- bey biraderler5
- arkadaşlar5
- arkadaşlar çabuk bakın8
- filenin sultanları5
- kadın biraderlere ne deniyor sorusu4
- uludağ sözlük discord grubu10
- queen feristah10
- birader ne demek11
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- dostluk2
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- uludağ sözlük partisi8
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- yeni parti46
- diamond bosphorus16
- limonlu makarna9
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu4
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması4
- tai lung18
- black hawk down2
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- ismet gürbüz10
- süzme yoğurt3
- börekitas3
- kitap önerir misiniz7
- traktörü olan yazarlar7
- kız nick altı meriçleri12
Eskisi kadar cazibesi kalmamıştır.
Bir zamanlar özenerek b*k gibi çaldığım entrüman.
Elektro gitar olduğunu düşündüğümde ritmin dalgalarını hissettmenek mümkün değil.
ispanya'da icat edilmiştir.
6 telinden 1 ' i lla kopan müzik aleti .
Yıllar yıllar önce itiraf.com'da yayınlanan itirafımın adıydı gitar. O zaman internet alemi daha sessiz sakin, daha samimiydi. Yüzlerce mesaj almıştım. internetten ilk kızları o zaman düşürmüştüm. Ünlü oldum sandım amk. Çocuk kafası işte.
Nota işi karışık.işitme hafızan varsa notaya gerek yok.
altı telli gitarın o en altındaki tel var ya o tel, mi olan hani, harika bir şey.
0 mi
1 fa
3 sol
5 la
7 si
8 do
10 re
12 mi.
bunun üzerine bir de üst tellere doğru çıkarak da mi'den geriye gidebiliyorsunuz. her şey düşünülmüş ve harika gitarda. piyanoda çalınan herhangi bir şeyi, mi telinde çalabiliyor olmak, çok güzel. yeni başladım, heyecanlıyım. evet.
0 mi
1 fa
3 sol
5 la
7 si
8 do
10 re
12 mi.
bunun üzerine bir de üst tellere doğru çıkarak da mi'den geriye gidebiliyorsunuz. her şey düşünülmüş ve harika gitarda. piyanoda çalınan herhangi bir şeyi, mi telinde çalabiliyor olmak, çok güzel. yeni başladım, heyecanlıyım. evet.
akustigi guzel bir yerde dinlendiginde alip goturen, kanimca en mukemmel sese sahip olan buyuleyici calgi. on planda oldugu klasik turk muzigi eserleri tek kelimeyle $ahanedir.
Öğrenmenin kolay, ustalaşmanın zor olduğu, çalanlara hayretle ve imrenilerek bakılan, insanın ruhunu okşayan güzel bir çalgıdır bu. Şükürler olsun ki böyle bir çalgı aleti var.
sanıldığının aksine piyanodan bile zor olan çalgı aletidir. iyi bir gitarist olmak kolay değil. başlayacakların kendilerine 2. el bir enstrüman almaları önemle iştigal eder.
youtube'da gitar dersleri serisi buldum. 46 tane ders var. anlatan arkadaş gayet tane tane ve anlaşılır konuşarak anlatıyor. şu adreste:
https://www.youtube.com/w...YKT-kxBb45YJL&index=1
https://www.youtube.com/w...YKT-kxBb45YJL&index=1
Üniversitede şunu çalanların yaptığı artistlik beni deli ediyor. Mide bulandırıcı hale geldi.
Kaşar tavlama aleti.
An itibarı ile altın, petrol, dolar, bitcoin gibi bir çok yatırım aracından daha hızlı yükselişe geçen bir müzik aletidir, doların ülkemizde ki artışı göz önünde bulundurulduğunda 1 yıl önce 1000 TL gibi bir fiyata alınan gitarın şu an ikinci el piyasasında 1800 TL ye satılıyor olması ise ülkede çılgın bir piyasa dalgalanmasının olmasına sebep olmuştur. insanların satın alırken en çok dolandırıldıkları müzik enstrumanı ünvanını hala korumaktadır.
Şu sıralar öğrenmeye çalıştığım, müthiş uğraş. *
herkese başka bir kişiyi anımsatan müzik aleti. anımsanan kişinin gitarla bağlantılı olup olmaması önemli değildir. anımsanır yalnızca.
şarkı önerileri varsa not edip çalışacağım müzik aleti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar