bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak30
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- bir bela geliyor9
- fransa6
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- izmir'in mis gibi kokması10
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- fall 23
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- alfa romeo3
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın5
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- salat namaz değildir12
- yüksek enflasyon3
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı4
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur4
- arkadaşlar çüş6
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi5
- meksika açmazı macerası15
- sabahları sevilen şeyler7
- okul saldırısı7
- the odyssey2
- cemil tugay7
- bir gün herkes ak partili olacak14
- enayimiknatisi9
- izmir in fethi3
- bu durumda ne yapardınız9
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi5
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- anın görüntüsü31
- tekrar izlenebilecek diziler4
- mezut barzani nin yahudi olması18
- fon vurgunu akpli seçmene nasıl anlatılıyor5
- izmir lağım gibi kokuyor diyen muhalif3
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- iş yerinde sadece işle meşgul olup defolup gitmek6
- iranlı kızlar4
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- arkadaşlar aranızda zengin varsa bana yazsın3
- beni parayla değil ama kadınla kandırabilirsiniz2
- ebgh'a hakaret edenler3
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- 40 yaşında bekar erkek5
- çocuğa israil diye isim koymak17
- silkmeye çalışan erkek ilgisi3
- game of thrones taki kerhaneci24
- çağatay güç2
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
betül mete
normal hali çok meymeletsiz olsa bile güldüğü anda dünyanın en güzel kızı olur.gamzeli kızlar genelde güzel kızlardır(sinirlenip ağladıklarında bile)
allahın imzasını attığı nadir ve tatlı kızlar.
benim de gamzelerim var ama bugüne kadar bir şeye yaradığını görmedim.
normal kızlardan hiçbir farkı olmayan kızlardır. insanlar "götünden element uydurmaya" bayılırlar...
normal kızlardan hiçbir farkı olmayan kızlardır. insanlar "götünden element uydurmaya" bayılırlar...
Çok tatlı durur bayanlarda gamze (bkz: Açelya Akkoyun).Üşenmeyip gidip öpesim gelir valla tanımasam da (bkz: deli). Ama yapamam tabi utanırım (bkz: ne tepki alacağını bilmemek).
(bkz: hay hay buyursun gelsin)
bir de bel ve popo gamzeleri olan kızlar vardır ki ayrı bir kategori oluştururlar...
yalanır.
Gülüşü taçlandıran şey, divan edebiyatında tuzak diye bahsedilir gamzeden. Bir kadında ise seni çeker de çeker içine...
yüzüne bağlı olarak güzelliğini değiştiren şeydir.
kendisini güzel zanneden, egosu şişkin olan pohpohlanmış vasat türk kızı.
candır.
kahvedeki süt tozu gibidir.
kahvedeki süt tozu gibidir.
(bkz: miranda kerr) oyşşşş.
gamzelerinde hayallerinizi saklamak istediğiniz kızdır.
gün gelir, ona olan nefretinizi gamzelerine gömersiniz, o her güldüğünde derinleşir nefretiniz.
nefret ettikçe, aldığınız intikama bağlı olarak artar kahkahanızın oktavı.
(bkz: intikam için eski sevgilinin kankasıyla yatmak/#16005650)
nefret ettikçe, aldığınız intikama bağlı olarak artar kahkahanızın oktavı.
(bkz: intikam için eski sevgilinin kankasıyla yatmak/#16005650)
güzeldir. fakat gamzenin bir çeşit kas bozukluğu olduğu gerçeğini değiştirmez.
uzulmemesi gereken kizdir.
'senden sonra, gulunce cikmiyor artik gamzelerim'
'senden sonra, gulunce cikmiyor artik gamzelerim'
durup durup bu yazıyı okumak istediğim kızdır.
Olur da olamazsam buralarda Yanağındaki küçük çukura saklanmak istiyorum,uyumak.. Yüzyıllarca uyumak.. illa isim konulacaksa ben masal değil hayat demekten yanayım Bu yolları yan yana yürümekten yanayım.. Erguvanlar açmaya başladı,mavi mi pembe mi ayırt edemiyorum renkleri,kokuna bi isim bulmaya çalışmaktan da vazgeçtim. Geldiğinde bir masada kahvemizi yudumlayıp, heyecanla dedikodu yapacağız, sana kaçırmadan anlatmam gereken aylar biriktirdim.. Biraz sessizlik olacak sonra Sen hüzünlü gözlerini uzaklara salacaksın. Cümlelerim topallayacak,ağır aksak kelimelerle soracağım; Nasılsın? Nasılsın derken bile iyi olmana dualar edior olacağım.. Hiçbir sözümüz umutsuzluk taşımayacak, inanacağız, inandıracağız, yaşadığımız cehennemin cennete dönüşeceğine. Herkesin unuttuğu küçük bir çocuğa gülümseyerek, insanların koşarak geçerken farketmediği selpakçı amcanın gülüşüne karşılık vererek.. Ve bırakarak bu dünyanın tümm kandırmacılarını kendimize insanca bir yol çizeceğiz! Gelmek isteyen ardımıza düşecek.. Gel ! Orda mutlu olduğunu biliyorum ama inan bencilce değil bu isteğim. Birgün hiç gelmemeye karar vererek gidersen,bavulumu hazırladım geçmişi koymadım içine,adı 'geçmiş' olacak gelecekleri beraber yaşayalım diye ! Gitme ! Seni şah damarıma sakladım,adım atarsan yırtılır derim,kanar dizlerim. Ölürüm.Birdaha ayrılığı kaldıramam ,yüküm ağır ! Susma ! Kelimelerin senin ayak izlerin. Nereye gittiğini bulamazsa ölür benim ellerim ! Seni Seviyorum...
Olur da olamazsam buralarda Yanağındaki küçük çukura saklanmak istiyorum,uyumak.. Yüzyıllarca uyumak.. illa isim konulacaksa ben masal değil hayat demekten yanayım Bu yolları yan yana yürümekten yanayım.. Erguvanlar açmaya başladı,mavi mi pembe mi ayırt edemiyorum renkleri,kokuna bi isim bulmaya çalışmaktan da vazgeçtim. Geldiğinde bir masada kahvemizi yudumlayıp, heyecanla dedikodu yapacağız, sana kaçırmadan anlatmam gereken aylar biriktirdim.. Biraz sessizlik olacak sonra Sen hüzünlü gözlerini uzaklara salacaksın. Cümlelerim topallayacak,ağır aksak kelimelerle soracağım; Nasılsın? Nasılsın derken bile iyi olmana dualar edior olacağım.. Hiçbir sözümüz umutsuzluk taşımayacak, inanacağız, inandıracağız, yaşadığımız cehennemin cennete dönüşeceğine. Herkesin unuttuğu küçük bir çocuğa gülümseyerek, insanların koşarak geçerken farketmediği selpakçı amcanın gülüşüne karşılık vererek.. Ve bırakarak bu dünyanın tümm kandırmacılarını kendimize insanca bir yol çizeceğiz! Gelmek isteyen ardımıza düşecek.. Gel ! Orda mutlu olduğunu biliyorum ama inan bencilce değil bu isteğim. Birgün hiç gelmemeye karar vererek gidersen,bavulumu hazırladım geçmişi koymadım içine,adı 'geçmiş' olacak gelecekleri beraber yaşayalım diye ! Gitme ! Seni şah damarıma sakladım,adım atarsan yırtılır derim,kanar dizlerim. Ölürüm.Birdaha ayrılığı kaldıramam ,yüküm ağır ! Susma ! Kelimelerin senin ayak izlerin. Nereye gittiğini bulamazsa ölür benim ellerim ! Seni Seviyorum...
aralarında bulunduğum kız grubudur. genetik bir bozukluk olduğu söylense de gamzeli olmak güzeldir.
gamzesi çenesindeyse karşı koyamayacağım kızdır. Zaafıma yenik düşmekten harap oldum. sebebimsiniz çenesi gamzeli beybiler.
ciddi anlamda itici gelen kız. tabiki bana.
gamzeli kız veya erkek her türlü güzel olur. en çirkin insanı bile birden sempatikleştirir. kısaca gamze candır.
bu kızların gizli silahı vardır. "gülmek"
Çok güldüğü zaman yüzü acır.
Gamzeleri kıskanılır.
Gamzeleri kıskanılır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar