bugün
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması12
- yazarların sevmediği insan türleri2
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- g i l d e d l i l y19
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- kadın olmanın avantajları16
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- hayatın kuralları9
- nervio23
- yaşamak istenilen şeyler10
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- sözlükteki fenerbahçeliler8
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- dil dalak beyin böbrek yiyen kız3
- geceye bir şarkı bırak10
- türkiye'ye geldim11
- erkeğe ihtiyacım yok diyen kadın2
- penisi seks objesi olarak görmek7
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- okan buruk13
- fenerbahçe7
- günün şiiri2
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- kurtar bizi müsavat16
- kankadan sevgili olur mu5
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- ismail kartal4
- friedrich hegel la bi cay icek7
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin5
- kürtsüz türkiye4
- zengin olunca yapacaklarınız3
- gençlerbirliği4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- alevi kızların alev alev yanması13
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- aldığınız en büyük risk3
- trans kadın çekiciliği5
- anın görüntüsü30
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- devran dönecek8
- düşük zeka belirtisi2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
entry'ler (3427)
Gece gece cok yaralayan garip bi sarki.
Ne güzel aşırı mutluydum. Aniden bu şarkı calmaya basladi ve bi anda ağlamaklı oldum.
Cok guzel sarki ama niran Ünsal da cok hisli soylemis.
Ne güzel aşırı mutluydum. Aniden bu şarkı calmaya basladi ve bi anda ağlamaklı oldum.
Cok guzel sarki ama niran Ünsal da cok hisli soylemis.
Bende olan bağımlılık.
Yoksa her gün çikolata yemem başka şekilde açıklanamaz.
Yoksa her gün çikolata yemem başka şekilde açıklanamaz.
Korkutucudur.
Bu aralar başım bunlarla belada. Abazan erkeklerden sonra başıma bide bunlar çıktı.
Genelde manken model falan oluyorlar. Iltifat falan ediyorlar sürekli sonra sapıklasiyorlar.
Otobüste fortlanmaktan daha kötü olan bu durumu allah dusmanimin başına bile vermesin.
Bu aralar başım bunlarla belada. Abazan erkeklerden sonra başıma bide bunlar çıktı.
Genelde manken model falan oluyorlar. Iltifat falan ediyorlar sürekli sonra sapıklasiyorlar.
Otobüste fortlanmaktan daha kötü olan bu durumu allah dusmanimin başına bile vermesin.
Lanet ettiğim durum.
Burak lardan nefret ediyorum.
Burak lardan nefret ediyorum.
Bagimlilik yapar.
Ayrilik sonrasi şarkılarını dinlediğim kadin.
geçen hafta kendimi seni sana bırakmam dinlerken buldum.
El adamı guzel sarki.
geçen hafta kendimi seni sana bırakmam dinlerken buldum.
El adamı guzel sarki.
1. Gun: uhuhuhhhu. Arayip barissak mı ki uhuhu
2. Gün: cok ozledim ya uhuhu. Nerdesin aşkım. Dur ben bi sezen, yildiz tilbe falan dinleyim.
3. Gün: vay be bizim okulda ne taş çocuklar varmış. Su çocuk beni kesiyo sanki. Aa geldi atesin var mi dedi. Hmm hos çocuk aslında.
4. Gün: unuttum onu ben ya.hahaha. iyi çocuklu ama unuttum takmiyorum.
5. Gün: acaba yeni sevgili buldu mu. Ya bulduysa. Beni bu kadar cabuk unutmuş olabilir mi ki. Ozledim. Seviyorum. Acaba seviyor mu beni? Seviyorsa niye aramiyor...
6. Gün: vay be bi hafta olacak nerdeyse hala aramadi.beni unutani ben mi takip ozlucem. Bak can da yaziyo zaten bana. Dünden razi çocuk bana. Görürsün sen ex aşkım onla çıkayım da gör.
7. Gün: uhuhu bi hafta oldu. Anne sen kahvaltıya niye onun aldığı bardagi koydun ki. Bitti gitti iste. Uhuhu. Sevmiyormus beni. Nee o sana beni mi sordu kizimm inanmıyorum niye soruyomus. Merak ettiyse arasaymis beni. Ic ses: Ayy hala unutmamis beni. Benim için neler demiş askitom yaa. Yok yok affetmicem.
2. Gün: cok ozledim ya uhuhu. Nerdesin aşkım. Dur ben bi sezen, yildiz tilbe falan dinleyim.
3. Gün: vay be bizim okulda ne taş çocuklar varmış. Su çocuk beni kesiyo sanki. Aa geldi atesin var mi dedi. Hmm hos çocuk aslında.
4. Gün: unuttum onu ben ya.hahaha. iyi çocuklu ama unuttum takmiyorum.
5. Gün: acaba yeni sevgili buldu mu. Ya bulduysa. Beni bu kadar cabuk unutmuş olabilir mi ki. Ozledim. Seviyorum. Acaba seviyor mu beni? Seviyorsa niye aramiyor...
6. Gün: vay be bi hafta olacak nerdeyse hala aramadi.beni unutani ben mi takip ozlucem. Bak can da yaziyo zaten bana. Dünden razi çocuk bana. Görürsün sen ex aşkım onla çıkayım da gör.
7. Gün: uhuhu bi hafta oldu. Anne sen kahvaltıya niye onun aldığı bardagi koydun ki. Bitti gitti iste. Uhuhu. Sevmiyormus beni. Nee o sana beni mi sordu kizimm inanmıyorum niye soruyomus. Merak ettiyse arasaymis beni. Ic ses: Ayy hala unutmamis beni. Benim için neler demiş askitom yaa. Yok yok affetmicem.
Gidip de düşman olduğu çocukla sevgili olunabilir mesela. Arkanizdan kaşar falan der ama olsun.
Hala sevdiğim adam...
Sana çok kötü şeyler soyledim. Olmeni bile istedim. Ama onlar hep Kızgınlıkla soylenen seylerdi. Beni biliyorsun bi an yagar sonra gunes açarım.
Keşke sende bana kotu seyler söyleseydin. Bu kadar vicdan azabi cekmezdim. Ama sen bana hep iyi seyler soyledin. Seni hep sevicem dedin. Beni içinde, hatiralarla sevme. Gel elimi tutarak bana bakarak sev yine. Gel affet beni.
Çünkü ben seni hala cok seviyorum. Özür dilerim...
imza: aşkın
Sana çok kötü şeyler soyledim. Olmeni bile istedim. Ama onlar hep Kızgınlıkla soylenen seylerdi. Beni biliyorsun bi an yagar sonra gunes açarım.
Keşke sende bana kotu seyler söyleseydin. Bu kadar vicdan azabi cekmezdim. Ama sen bana hep iyi seyler soyledin. Seni hep sevicem dedin. Beni içinde, hatiralarla sevme. Gel elimi tutarak bana bakarak sev yine. Gel affet beni.
Çünkü ben seni hala cok seviyorum. Özür dilerim...
imza: aşkın
Tam sevgilimden ayriliyorum. O gün karsima opusen, yiyisen sevgililer cikiyor. Başlıyorum aglamaya.
Benim ölmemi isteyerek ayrildin ya benden bunu hic unutmayacagim. Ama seni hep sevicem.
mutlu oldugumuz bi anda da sunu demisti;
Yok ya yok. Sen allah in bana verdigi bir sanssin ben seni hak edicek ne yaptım.
mutlu oldugumuz bi anda da sunu demisti;
Yok ya yok. Sen allah in bana verdigi bir sanssin ben seni hak edicek ne yaptım.
Kisa erkeklerin onları secmesinden dolayidir.
Çikolataa, sevgi, ilgi.
Kilo aldırmasa on numara olacak olan ilaç.
Bir ayda 2 kilo aldım.
Bir ayda 2 kilo aldım.
Artık her sabah kahvaltısında yemeye başladığım super yiyecek.
Umarım kilo almam. Alırsam depresyona girerim.
Umarım kilo almam. Alırsam depresyona girerim.
Koşa koşa girdiğim sinavdi. Nefes nefese kalmıştım. Sacimi toplayim bi falan demiştim adamlara.
Mis gibi de kullanmistim hatasiz. Zaten babamın arabasını kullanarak gitmistim sinava.
Mis gibi de kullanmistim hatasiz. Zaten babamın arabasını kullanarak gitmistim sinava.
Bir göz kalemine 80 lira verebilmek.
Michael kors çanta alabilmek.
Michael kors çanta alabilmek.
Sevgilide en sevdigim yerdir. Askitom ya gözleri cok güzel.
Varligimla karsi koydugum önerme.
2 tl çay
3.30 otobüs parası
18.5 yemek
20 tl fal
hesaplayamadim.
3.30 otobüs parası
18.5 yemek
20 tl fal
hesaplayamadim.