bugün
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- sözlük kavgalarındaki avamlık4
- en son alınan hediye4
- çırçıplak yatmak9
- deri ceketli serseri5
- türklerin ileri olduğu konular20
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kültürün bireyi boğması4
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler3
- 1018 karma olmuş evvvet3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- seninle şurada olabilirdik5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- bir insanda en sevilen özellik3
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- ioçke'nin elleri4
- strange academy2
- abd vizesi4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- dinsize inanır mısın17
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- geceye bir şiir bırak2
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- kim artıladı lan beni2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- salak yazarlar7
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
çok tatlılardır. (bkz: ceyhun yılmaz) kardeşimin de var çok tatlı velet.
işe alınsa heran şirinliğini kullanıp sana kazık atabilecek kasayı boşaltabilecek tehlikeli görünüşlü tiplerdir.
(bkz: buyrun benim)
Erkek arkadaşları tarafından kıskanılmasına ama kız arkadaşlarından pek bir nane görmemesine neden olacak bir özelliğe sahip erkektir. Hatta bazen kız arkadaşları dahi kıskanabilir, ama sadece kıskanabilir.
Bir tane kız çıkıp da gamzeme âşık olmadı arkadaş şimdiye kadar. Varsa yoksa aman da aman ne tatlı. 24 yaşıma geldim neredeyse, rezilliğe bak.
Erkek arkadaşları tarafından kıskanılmasına ama kız arkadaşlarından pek bir nane görmemesine neden olacak bir özelliğe sahip erkektir. Hatta bazen kız arkadaşları dahi kıskanabilir, ama sadece kıskanabilir.
Bir tane kız çıkıp da gamzeme âşık olmadı arkadaş şimdiye kadar. Varsa yoksa aman da aman ne tatlı. 24 yaşıma geldim neredeyse, rezilliğe bak.
erkeğin yüzüne mükemmel bir ifade katar.
anneleri hamileliklerin de çok ayva yemiştir,bir anadolu inanışıdır sanırım hamile kadınların yanaklarına ayva sürmesi ve yemeleri inanışa göre bunu yapan kadınların çocukları gamzeli olurmuş.
zarar gelmez.
çekici erkektir.
(bkz: erkeği gay gösteren detaylar)dan biridir. şaka lan şaka, kıskandığım için öyle diyorum.
aman aman.. tadından yinmez.
zaman zaman sevimli şey seni laflarına maruz kalan erkektir. lan arkadaş sevimli olmak isteyen kim. peluş ayı mıyım ben? herkes akıllı olacak. evet.
sevgilisiyle artık nasıl bir mutual hayat sürüyorsa çevre tarafından "gamzeli" olarak adlandırılmaktadır.
geçen gün kızlar sürekli thealezer in de var diyor. anlamadım. ne diyorum, söylemiyorlar bir de, gülüşmeler. tam aklıma kötü şeyler gelmeye başladı, var tabii! diyecektim. gamze, gamze dediler. hayallerim suya düştü. *
böyle genetik bozukluğa can kurban dedirten erkektir. zaafımdır.
yanakta doku eksikliği bulunan erkeklerdir. gamzem var demek aslında tıp terminalojisine göre doku eksiğim var demektir yani. hatta erkek-kadın çoğu insanın cerrahi operasyonla yanağındaki o dokuyu aldırarak gamze sahibi olduğunu duymuştum. konuyla alakası yok ama bazı kadınların da belinin ortasından doku aldırarak bel gamzesi yaptırdığını duymuştum. * kadınlarda çok güzel dururken, erkeklerde erkeğin çocukluk dönemi geçtikten sonra sevimliliğe pek ihtiyacı olmadığı için ileri yaşlarda herhangi bir artı sağlamayan durumdur. nerden biliyorsun diyenlere bir erkek olarak iki yanağımda da gamze var ama henüz bir faydasını göremedim şeklinde cevap verebilirim.
Her iki yanağında, ya da tek yanağında gamze olan erkeklerdir. Nedense ya çok çekici, ya da yakışıklı olmaktadırlar.
Gamze midir onları hoş gösteren?
Gamze midir onları hoş gösteren?
ne kadar şirin onlar laflarına maruz kalan erkeklerdir. arkadaş ben şirin falan olmak istemiyorum kusura bakmayın. fikirlerinizi kendinize saklarsanız sevinirim. evet.
süphesiz ki kizlara daha sempatik görünen erkeklerdir.
çok iticidirler. * yeşil göz ve gamze erkekte olmaması gereken özelliklerdir.
(bkz: ölürüm sana)
Her zaman daha karizmatik olan erkeklerdir.
Not:övünmek gibi olmasın bendede var.
Not:övünmek gibi olmasın bendede var.
gamzesiz erkeklere nazaran daha gamzeli olan erkeklerdir. *
Gamze bazı insanlar gülümsediğinde yanaklarında, alttaki et nedeniyle, oluşan derideki görülebilir çukurdur.
Ölü hücrelerden dolayı yanakta çökme meydana gelir.
nitekim bilimde yüzde kusur olarak geçen bu ayrıntı ,şöyle bir adama denk gelindiğinde ; görsel kusursuz erkek arayan kızın bile kusura bakmayacağı ayrıntıdır.
Ölü hücrelerden dolayı yanakta çökme meydana gelir.
nitekim bilimde yüzde kusur olarak geçen bu ayrıntı ,şöyle bir adama denk gelindiğinde ; görsel kusursuz erkek arayan kızın bile kusura bakmayacağı ayrıntıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar