bugün

/888
Ulan vasat kanatlılar sizin ne yaptığınızın ne oynadığınızın ne önemi var önemli olan bu ligde Galatasaray ın ne yapacağıdır gerisi fasa fiso.
görsel
görsel
görsel
futbol takımı sanırım.
Bursaspor, trabzonspor, Başakşehir ile birlikte şampiyonlar ligi grubunu asla puansız kapatmamış kulüp. Kapatan da var tabi.
görsel
bu maçta ne olursa olsun gerçek ve sadık taraftarının trabzonspor karşısında yalnız bırakmayacağı kulüp. kar da yağsa fırtına da çıksa o maça gideceğim. galatasaray sağolsun.
görsel
görsel
görsel
Bazı fanatik kuşların, futbolcularının elle attıkları gollere, kendilerini ceza sahasında yere müdahalesiz bırakmalarını unutup şikeyle suçladığı kulüp. Oğlum don maçta futbolcumuz biçildi, kırmızı kart rakibe, elle oynamadan ötürü penaltı bize verilmedi. Neden bahsediyorsunuz siz ?
türkiye'nin en büyük 2. takımıdır. saygı duyulmalıdır.
Her türlü dalavereyi açık ve de gizlice çevirip biz temiz camiayız ayağına yatan nefretlik camia.O zaman Hüsrev ağanın Testere Necmiye söylediği laf cuk oturuyor. “Benim tozum kadar beyazsın Necmi”Himmetspor.

Yukarıda bir yazar şerefli demiş şeref ve Gs birbirine o kadar uzak ki yan yana gelmesi imkansız.
Türkiye’ nin, şampiyonlar liginde asla 0 çekmemiş, hem futbol hem basketbolda avrupa kupası ve 4 yıldızlı forması olan en büyük spor kulübüdür. Saygı duyulmalıdır.
bu sezon süper ligde hem taraftarıyla hem de oyunuyla seyretmesi en keyifli takımı bana göre. mauro icardi'nin gollerinden sonra aşkın olayım çalması ve yaklaşık 50 bin taraftarın aynı anda şarkıyı söylemesi çok sempatik geliyor bana.

süper ligde de 11 maçlık yenilmezlik serisi var. galatasaray ve okan buruk için bir rekor bu, tebrik ediyorum. bugünkü trabzonspor maçında da başarılar diliyorum.
Her 17 mayısta efsanelerinin fotoğraflarını sansürleyen kulüp. Niye acaba...
görsel
bu sezon taraftarıyla ve oyunuyla seyretmesi en keyifli takım olduğunu iddia edenler, daha trabzon maçlarının yarın olduğunu bile bilmeden, bugünkü ts maçında başarılar diliyorum demişler. atılan gol sayısı, oyun zevki, rakipleriyle olan tempolu maçları ve taraftarıyla en keyif veren takım fenerbahçe'dir. bir ara gs'nin attığı gol sayısı valencia'dan azdı. şimdi valencia batşu ikilisinden 10 gol falan fazlaları var. siz bu şekilde keyif almaya devam edin.
Turkiye'nin en temiz kulübüdür. Yersen.
Herkesin hakkında konuştuğu takım.

Kupaların beyi.
küçük şikeci, tinerci, haysiyet yoksunu, yancı, zavallı, küçük bir takımcığın dikkat çekmek için sürekli sataştığı dev.

zavallı küçük takım hakkında ipucu olması için de birkaç bakınız bırakalım, isteyen üstüne alınır tabi:

(bkz: eziktaş)
(bkz: sekiztaş)
(bkz: tinertaş)
(bkz: şiketaş)
(bkz: küçüktaş)
Muhtemelen bu akşam kazanmasına “izin verilmeyecek” takımdır. Ligde ara açılmasın diye top oynamayan trabzona akşam ne kıyaklar yapılacak hep birlikte göreceğiz.
Muhtemelen bu akşam yine kollanacak ve Fenerbahçe'nin yaklaşmasına "izin verilmeyecektir". Maç zora girerse her zamanki gibi penaltı + rakibe kırmızı kart jokerleri devreye girecektir. Gassraya akşam ne gibi kıyaklar yapılacak hep birlikte göreceğiz.
Tüm engellemelere rağmen Galatasaray kazanacaktır. Durduramazsınız bu aslanı.

Çıldırın kuşlar ve Şikeci puştlar çıldırın.
© copyright 2005 - 2026