bugün
- fatma betül sayan kaya35
- furkan bölükbaşı'nın açlık feryadı6
- dünya58
- ne yapsam iyi olur9
- apo'ya villa yapılması5
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen7
- romanya6
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur28
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir9
- türkiye'nin husi çatışmasına dahil olma eğilimi4
- rusya4
- anın görüntüsü31
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri6
- tip'in dem gibi akp den taraf olması3
- pazar günü gezmesine takım elbise ile çıkmak3
- mahir çayan deniz gezmiş ölmeseydi olabilecekler3
- furkan bölükbaşı2
- pazar günü bile çalışan ezik5
- filtre kahve2
- rambo ariel ortega4
- xvala bere4
- gürcistan3
- bana onu sormayin diamond bey birader midir3
- türkçe vs fransızca4
- filistin2
- günümüz türk muziğinin çöp olması3
- somali2
- sarapci koala hatayi10
- ellerim boş gönlüm hos2
- arapça3
- sadece kuran ile salat namaz olamaz3
- hem sırrı süreyyacı hem atatürkçü olmak5
- belçika5
- türkiye7
- cezayir2
- arkadaşlar ben uyusam ayıp olur mu4
- ferrarili trbaünlı2
- ekonomi3
- beni yeterince sevseydiniz daha çok eksilerdiniz2
- sözlükteki anlık online sayısı4
- dört ayda yüzde yirmi bin kazanmak3
- betray me8
- sabahları sevilen şeyler6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- kazakistan2
- en tatlı sabahlar2
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- koklayarak öpmek16
- güne bir dize bırak2
- kürt hareketinin erzincan daki oy oranı3
Kim ne derse desin bir dünya markasıdır.
Vura kıra geliyoruz. Bu aksam puan kaybetmesini bekleyen kuş familyasina haddini bildirmistir.
Yarın arkamiza yaşlanıp kuş dövüşü izleyeceğiz sayesinde. Ne büyüksün galatasaray, ne muhteşemsin.
Yarın arkamiza yaşlanıp kuş dövüşü izleyeceğiz sayesinde. Ne büyüksün galatasaray, ne muhteşemsin.
son iki haftadır rakiplerinin direkt sakatlamaya yönelik sert faullerine kırmızı kart verilmeyen kulüp.
ben sıkıldım ya. ne zaman başarılı olsak kuşların ötmeyi arttırması sıkıcı olmaya başladı. bence ligden çekilelim ve bunlar aralarında şampiyon olup dursun sonra da avrupa' da gerçekler ortaya çıksın.
sıktı artık cidden.
ben sıkıldım ya. ne zaman başarılı olsak kuşların ötmeyi arttırması sıkıcı olmaya başladı. bence ligden çekilelim ve bunlar aralarında şampiyon olup dursun sonra da avrupa' da gerçekler ortaya çıksın.
sıktı artık cidden.
Yıllardır hep şampiyonluk yoluna girince cemaati , siyaseti , siyasetten gelen maddi desteği, TFF yi mhk yi arkasına alıp , her türlü hile hurdayı yapıp dahası da hala bunun üzerine mağduru oynayıp duran kulüp. Keşke bununla da kalsa , adamlar bir de elimizde bilgiler var sezon sonu açıklayacağız diye tehditler ederek ligi kendilerine getirtip sonra da ne bilgisi ya moduna giriyorlar. Ama kendi yararlarına olduğu için her şey ağızlarını açan olmuyor. Hak yiyen karaktersizler takımıdır kendisi . Kanlarının bozukluğu taaaa çok öncelerden belliydi , böyle devam ettiler böyle edecekler. Adaletin denk geldiği bir ülkede olsak şu an bunların varlığı kalmazdı.
Dünyanın neresinde kime koyarsa koysun mutlaka başka yerlerde de sesini çıkartabilen en nadide takım.
Ayrıca rakiplerine arifeyi gösterip bayramı yaşatmamasıyla bilinir.
Ayrıca rakiplerine arifeyi gösterip bayramı yaşatmamasıyla bilinir.
futbolcuları elle gol atmış, kale çizgisi üzerinden smaçla top çıkartmış bir kulübün taraftarının eleştirmesi komik ve talihsiz olan kulüp.
ayrıca lale orta göreve geldiğinden bu yana kendisi aleyhine ve fenerbahçe lehine hakem hataları artış göstermiştir. bunu da kimse inkar edemez.
ayrıca lale orta göreve geldiğinden bu yana kendisi aleyhine ve fenerbahçe lehine hakem hataları artış göstermiştir. bunu da kimse inkar edemez.
son 8 sezon içerisinde şampiyonluk yaşamış ve şampiyonlar liginde asla 0 çekmemiş kulüp.
6.65 milyar TL borç ile 4 büyükler arasında en fazla borcu olan kulüp. Herhalde camia olarak lale orta, fenerasyon, hakemler, ligi bitirtmeyiz gibi ezik söylemlerin arkasına sığınmaları bu yüzden olmalı. Dursun ve ergen bir sene daha kalamazlar çünkü zaten ankaradakiler tarafından idareten getirildiler. Şampiyonluk giderse diye stresteler şu an yazık lan düşünsenize dünya yıldızları ile kadro kuruyorsunuz çapsızın birine takımı emanet ediyorsunuz biraz kadro kalitesi ile ivme yakalıyorsunuz ama bir bakmışsınız en yakın ezeli rakibinizin nefesi ensenizde. Şampiyonluğu kaybederlerse yüz ifadelerini merak ediyorum.
ilklerin ve enlerin takımı, dünyanın en büyük taraftar oluşumuna sahip, müzesinde rakiplerinden en az 2 katı fazla kupa bulunduran, dünya klüpler sıralamasında 1. olmuş tek türk takımı olan türkiyenin en köklü ve en başarılı takımıdır.
ilklerin ve enlerin takımı, dünyanın en büyük taraftar oluşumuna sahip, müzesinde rakiplerinden en az 2 katı fazla kupa bulunduran, dünya klüpler sıralamasında 1. olmuş tek türk takımı olan türkiyenin en köklü ve en başarılı takımıdır.
Yeni bir seri geliyor
Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın.
Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın.
tarihinin en kötü sezonunu yaşadığın sezon ertesinde fener' e kadıköy' de 3, başakşehir' e 7 at, penaltı kullanmaktan yorulan ezeli rakibinin önünde lider ol. şampiyon olmasanız da alnınızdan öpüldünüz !
Tırrek şampiyonluk için çekincelerin mi var.
Senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun.
Senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun.
galatasaraylıyım de göğsünü gere gere!
istediğiniz kadar tartışın, kabullenmeyin. en büyük değil, tek büyük galatasaray!
istediğiniz kadar tartışın, kabullenmeyin. en büyük değil, tek büyük galatasaray!
bir altın çağ devleti olabilir.
zamanının britanyası roması osmanlısı neyse günümüz futbolunda o'dur.
Kayserispordan daha iyi olduğunu kanıtlayan takım.
Şampiyonlar ligi grubunda 0 çekmemiştir hiç.
Dört yıldızı ilk takan takımdır.
Hem futbol hem basketbolda Avrupa Kupası sahibi tek Türk kulübüdür.
Rakibinin sahasında şampiyonluk ilan etmiştir.
Daha ne olsun ?
Dört yıldızı ilk takan takımdır.
Hem futbol hem basketbolda Avrupa Kupası sahibi tek Türk kulübüdür.
Rakibinin sahasında şampiyonluk ilan etmiştir.
Daha ne olsun ?
Bir futbol kulübü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar