bugün
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi9
- durmazlar çetesi3
- dinsiz milliyetçilik3
- 09 ağustos 2026 istanbul da sağanak ve rüzgar uyar3
- dem parti3
- ikinci abdülhamid2
- kaplanın sırtında2
- gocunun freddy travması6
- çocuğa tecavüz eden adamın kurşuna dizilmesi5
- ayşen gruda4
- özgür özel4
- futbol24
- victor osimhen8
- cansever16
- pazar kahvaltı klasikleriniz6
- spor yapmak2
- adnan oktar vs fethullah gülen3
- kışlık domates konservesi yapmak5
- behlül bihter sevişmesinin reyting rekoru kırması5
- namuslu filmi3
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- pkk lılara af çıkması4
- anın görüntüsü10
- türkiye pazar günü yeni bir sabaha uyanacak6
- okanınçükü2
- aym memur emeklilerine seyyanen zam kararı3
- çinliler4
- okan buruk4
- galatasaray ın yine başını alması2
- naif insanlar4
- almanya11
- çirkef galatasaray5
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- pocoyo daki pato'nun çok yakışıklı olması3
- enflasyon hedefinin tutmaması4
- a9 tv2
- katlanır bisiklet2
- lisede kızlara şiir okuyanlar şimdi ne yapıyor3
- 9 ağustos 2026 gaziantep depremi3
- galatasaray14
- dünyanın 10 da birinin solak olması5
- sabah kahvesi5
- zorunlu eğitim8
- vfb stuttgart7
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- ülke gündemini umursamamak4
- magnezyum ve colagen kullanmak6
- italya7
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak5
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
Türkiye nin kraliçesi nokta.
tek başarısı galatasarayı yenmek olan diğer takım taraftarlarının dilinden düşürmediğidir.
fenerbahçe taraftarına saldıran yunanlılarla birlik olup slogan atmamış taraftara sahip takım
1.30 a bakarsanız gözüküyor hangi takımın taraftarı yapmış o hainliği.
https://youtu.be/9JCker4-O7M
1.30 a bakarsanız gözüküyor hangi takımın taraftarı yapmış o hainliği.
https://youtu.be/9JCker4-O7M
vatan haini ipnelerin laf attığı takimim.
hayırdır lan ostersunds falan.
sen bayernden yiyecegin küsküyü düşün.
dibine kadar sokacak.
hayırdır lan ostersunds falan.
sen bayernden yiyecegin küsküyü düşün.
dibine kadar sokacak.
bayern le oynamış olması bile türkiye standartlarında iyi.
doğruları söylemek yalamak olmuş. ne mal adamlarsınız lan.
avrupa da galatasaray la kendi kulübünü karşılaştırmak ya da bok atmak nasıl bir kafadır.
ne fenerbahçe ne beşiktaş uefa da galatasaray kadar başarılı değil.
beşiktaş fenerbahçe kadar bile başarılı değil. bunu yapan adam da beşiktaşlı.
neyseki tiner çekmiyorum. allah akıl fikir versin ne diyeyim.
avrupa da galatasaray la kendi kulübünü karşılaştırmak ya da bok atmak nasıl bir kafadır.
ne fenerbahçe ne beşiktaş uefa da galatasaray kadar başarılı değil.
beşiktaş fenerbahçe kadar bile başarılı değil. bunu yapan adam da beşiktaşlı.
neyseki tiner çekmiyorum. allah akıl fikir versin ne diyeyim.
2017-2018 sezonu şampiyonu diyorum ve susuyorum. ne zaman ki Galatasaray kötüye gitmeye başladı ben de o zaman bu iddiaya sahip olmaya başladım. eksi oy kullananlarla sezon sonu şampiyonluk kutlamalarında görüşmek dileğiyle...
60 gol daha atsa galatasarayla aynı sayıda gole ulaşacak davarlarin laf attığı takimiim...
ulan o bayern münih maçı zamanında cumhuriyet bile ilan edilmemisti.
prens vahdettin vardı devletin başında.
ulan o bayern münih maçı zamanında cumhuriyet bile ilan edilmemisti.
prens vahdettin vardı devletin başında.
Bir sevdadır. Vatana özlem sebeplerinden biridir. Neyse ki fanatik değilim.
Eskiden fanatiği olduğum takım. Fakat şuan çöküşte gibi gözüküyor. 3-4 yıl önce böyle değildi...
2000 yılında futbolda iki Avrupa kupası kazanmış, Türk futbolunda dört Yıldızın ilk ve şimdilik tek sahibi, hiç şike soruşturması geçirmemiş kulüp.
Edit: gerçekler bazılarına ağır geliyor. Kudurun !
Edit: gerçekler bazılarına ağır geliyor. Kudurun !
sezon sonu şampiyon olamayacak.
defans çöp.
defans çöp.
teknik direktör değişimiyle gereken çıkışı yakalayacaktır.
at sahibine göre kişniyor, hayat böyle.
ama tekrar dünya klübü olması için yönetim değişikliğine ihtiyaç var.
dedik ya... at sahibine göre kişniyor.
at sahibine göre kişniyor, hayat böyle.
ama tekrar dünya klübü olması için yönetim değişikliğine ihtiyaç var.
dedik ya... at sahibine göre kişniyor.
igor tudor'la devam etmesi gereken takım. igor Tudor bir proje için geldi ve bu projenin yarım kalmaması lazım. Bu sezon şampiyon olup olmamak önemli değil.
her daim dursun özbek gitmeli diyen biri olarak kurtuluşun ilk adımı yönetimin değişmesi. ikinci adım teknik direktörün zira bu kadar iyi kadro kurmuşsun ve iyi hocaya ihtiyacın var.
ama son ve asıl kuruluş ile çözüm kulüp yapısının tamamen değişmesi! bu yapı değil galatasaray'ı geleceğe taşımayı, mevcut durumu dahi idare edecek durumda değil! acil tüzük değişimi, üye alım şartları, genel kurum katılım şartları vs değişmeli! yoksa ilk iki adımları tekrar ede ede diğer kulüpler gibi bataklığa biraz daha gömüleceğiz ya da kimsenin yapmadığını yapacağız ve aydınlığa yürüyeceğiz!
ama son ve asıl kuruluş ile çözüm kulüp yapısının tamamen değişmesi! bu yapı değil galatasaray'ı geleceğe taşımayı, mevcut durumu dahi idare edecek durumda değil! acil tüzük değişimi, üye alım şartları, genel kurum katılım şartları vs değişmeli! yoksa ilk iki adımları tekrar ede ede diğer kulüpler gibi bataklığa biraz daha gömüleceğiz ya da kimsenin yapmadığını yapacağız ve aydınlığa yürüyeceğiz!
igor tudoru kovmada geç kalan takım.
şimdi kovulması takıma yarardan çok zarar sağlayacaktır diye düşünüyorum. zira tudorla beraber transfer edilen oyuncu sayısı bir hayli fazla.
tudorun vasıfsız ve galatasaray için yetersiz bir teknik direktör olduğu çok önceden belliydi. daha erken davranılması lazımdı.
şimdi kovulması takıma yarardan çok zarar sağlayacaktır diye düşünüyorum. zira tudorla beraber transfer edilen oyuncu sayısı bir hayli fazla.
tudorun vasıfsız ve galatasaray için yetersiz bir teknik direktör olduğu çok önceden belliydi. daha erken davranılması lazımdı.
liderle arasında ki puan farkı 1 iken teknik direktörünü kovarak şampiyon olma şansını kaybetmiş takımdır. halbuki bir kaç takviye ile durum toparlanırdı ikinci yarı.
taraftar ve yönetim ile takımı el birliği ile takımı aşağı çektiğiniz için teşekkürler.
bir rakip azaldı.
taraftar ve yönetim ile takımı el birliği ile takımı aşağı çektiğiniz için teşekkürler.
bir rakip azaldı.
igor tudor ile yollarını ayırmış takımım. bence bu şu süreçte mantıklı bir hamle oldu. devre arasına kadar hemen bir teknik direktör ki bu büyük ihtimalle fatih terim olacaktır. camiayı bilen, takımı tanıyan bir teknik direktör olarak görevinde çok çabuk başarılı olacağına inanıyorum.
ancak; buna midem izin verir mi bilemiyorum. bizi satan bir adamın tekrar gelişi hiç hoş değil. ama gelecek. göreceksiniz.
ancak; buna midem izin verir mi bilemiyorum. bizi satan bir adamın tekrar gelişi hiç hoş değil. ama gelecek. göreceksiniz.
igorla gayet başaralı bir grafik sergileyen takım.
yola kesinlikle laurent blanc ile devam etmesi gereken takım.
blanc hocam hem futbolculuğu hem hocalığında oldukça saygı duyulan bir insan oldu. çok zeki bir karakter olduğu su götürmez. e bizim camia da fransızlara yabancı değil. bilmem kaçıncı kere fatih terim geleceğine hiç olmazsa blanc hocam gelsin.
belki uzun vadede futbol namına güzel şeyler izleriz. belki gelirken yanında fransanın futbol havuzundan iyi bir sol açık ve sol bek getirir falan.
blanc hocam hem futbolculuğu hem hocalığında oldukça saygı duyulan bir insan oldu. çok zeki bir karakter olduğu su götürmez. e bizim camia da fransızlara yabancı değil. bilmem kaçıncı kere fatih terim geleceğine hiç olmazsa blanc hocam gelsin.
belki uzun vadede futbol namına güzel şeyler izleriz. belki gelirken yanında fransanın futbol havuzundan iyi bir sol açık ve sol bek getirir falan.
Geçen yaz kavga dayak olaylarından ve milli takım skandallarından sonra itibarı azalan fatih Terim'i bugünlerde başı sıkışınca bir anda göklere çıkaran taraftarlara sahip kulüptür.
bu sezon ilk 3'te bitirse dua etmesi gereken balon kulüp.
fatih terim gelince sorunlarının çözüleceğini zanneden taraftarları da vardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar