bugün

/888
bugünkü gs-fb derbisinde şimdiye kadarki en berbat galatasaray'ı izledim. bu ne ruhsuzluk? bu ne bozulmuş takım kimyasıdır?
haklı olarak artık ligi önemsemeyen kulüp. artık sadece kupa var hedef olarak. lig tamamen formalite bu sezonun geriye kalan haftalarında.
ilk defa bir işe yaradı. Beşiktaş'ı beşiktaş'tan çok düşünen koca yürekli bir takım...
Bu aksam gol yemeden bitirebildigi ender maclardan birini oynamistir.
Yonetim misin ne sikimsin, siktir git bas istifani. Haysiyetsiz pic kurulari, düşürdüğünuz hale bak. Defolun gidin lan.
sezon bitsede gitsek moduna girildi takim olarak, hali ile oynanan topta hayir yok, mac izlerken surekli uykum geliyor. neyse yine de bu kotu sezon hayirlara vesile olsun.
ya allah aşkına bir takım nasıl bu kaar düşebilir yeter artık buna sebep olanlar gitsin YETER.
8-9 ay önce işin buralara geleceği her yerde konuşuldu. çöpleri atın, doğru düzgün adam alın dendi. küçük kafaların küçük icraatları yüzünden galatasaray 25 milyon euroluk avrupa gelirinden de oldu. futbol kulübüsün ya, inşaat şirketi değilsin. doğru düzgün kadron olmadan nasıl gelir elde edeceksin. ligde her galibiyete 1 milyon para veriyor federasyon. 20 milyon da öyle gitti. nasıl bir yapılanma, tasarruf, kemer sıkma politikası bu. bu kadar mı salaklık olur. ama düzen kaosla gelir. yönetim her maç sezon başındaki savrukluğunun sonucu olan bu tablonun ızdırabını çekmeli. taraftardan kaçacak delik aramalı. milyonların tutkusu olan bu takımı sorumsuzca taşak malzemesine çevirmek bu kadar kolay olmamalı.
vallahi hiç umut vermeyen takım. mali destek bulup kadroyu baştan yapılandırmaları ve imparatoreyi yeniden başa getirmeleri şart. başka olmaz.
Ahahahah galatasaraya 1 gol bile atamayan kuşların 4 diyerek dalga geçtiği takım.
Gene kuponu yatırdı amk galatasarayı yeter yav 10 haftadır 1 galibet al be kardesim antalyadan 4 yemek nedir .
çatır çatır toparlanacak, futboluyla fenerbahçe" yi de beşiktaş" ı da çatır çatır ezecek, puan farkı yapacak. kimsenin şüphesi olmasın.
evet, yönetim kötü, teknik heyet kötü, savunma berbat, kadro heyecansız, ancak bir şeyi kesin olarak biliyorum ki bu takım sahipsiz değil. birileri gelecek, galatasaray" ı yeni baştan yazacak ve fenerbahçe de beşiktaş da arkamızda kalacak. yeter ki tahammülsüz, şımarık, sabırsız galatasaray taraftarı artık galatasaray" a destek vermeyi öğrensin. galatasaraylıyım ve bu sıfatı taşıyan tüm galatasaraylılardan nefret ediyorum.
küllerinden doğup yeniden yükselecek kulüp. angry birds boşuna heveslenmesin, bir günde kral olmadık, bir günde tahttan inmeyiz. çatır çatır geri döneceğiz, o kadar.
vitesi 4'e takmış takımdır, amk bu kediler iyice kafayı yedi. utanacaklarına bir de konuşuyorlar. bize niye laf atıyorsun,sen git d.özbek'i protesto et. bir de 'galatasaray'a 1 gol atamayan kuşların 4 diyerek dalga geçtiği' takımmış. bu ne allah aşkına. ulan tek maçtan neyini yargılıyorsun. o maçta fb; 17, gs; 2 şut istatistiği var. daha ne diye bahsediyorsun. saraçoğlu'nda 6 tane yiyen de fenerbahçe idi zaten.
Bir taraftan dalga geçilirken diğer taraftan da "ulan seneye yine geri dönerler mi acaba" diye korkulan takım.
kendi stadım dediği yerde üçüncü emanet stadı olduğundan aslında her maç deplasman olan devlet takımı.
En büyük düşmanları/engelleri her zaman kendi icinden cikmistir. Futbolcu olarak da teknik direktör olarak da yönetici olarak da..

Bi bitmedi anasını siktimin orospu çocukları!
fenerbahçe taraftarı olmama rağmen gs'nin zor durumdaki haline asla oh iyi oldu demeyeceğim, sonuçta o'da bir türk takımı. zor zamanında neden iyi oldu diyeyim ki, kimse kusura bakmasın da dursun özbek yönetimi artık bıraksa iyi olacak.
seneye;
sabri
tarık
semih
umut
gibi oyunculardan kurtulup onların yerine daha işe yarar adam alması gereken takımım.

ki seneye
amrabat
alex telles
bruma
hatta melonun geri dönme durumu var.

hep söylüyorum 2011-2012 deki bir kadro kurarsak seneye şampiyon galatasaray. .
Gücünü Tarihinden Alan Avrupa Fatihi GALATASARAY..
görsel

https://m.facebook.com/AS...656/?type=3&source=48
bu sezon türkiye kupasını kazanırsa 2012'den beri her seneyi en az bir kupayla tamamlamış olacaktır.
Çok çakal bi takım şampiyonluğa oynadığı her sezon bi şekilde şampiyon olur ya da bu sezonki gibi küme düşmeye oynar. Fener gibi dibine kadar kovalayıp son anda kaçırmaz. Gerçekten ne 10 yılda bir şampiyon olunca sevinen bjk ne şöyle böyle performansı olan gs en büyük her sezon zirveye oynayan fenerbahce.
Bu sene için ezikliğin sözlük anlamı.

Düşenle dalga geçiyordu bir zamanlar bu kulüp. Beter olsunlar inşallah bir 2-3 sene daha toparlanamaz.
fenerbahçe basketbol takımının müthiş atmosferine özenip bi şeyler yapmaya çalışan klüp.

görsel

https://twitter.com/Galat...status/723118936884125696
1996 ve 2000 yılları arasında oynadığı futbolu şimdiye dek başka bir türk takımının, kendisi dahil, oynamayı başaramadığı kulüp.
© copyright 2005 - 2026