bugün
- velvet'in elleri nimettir3
- bisiklete binmek2
- ai analiz2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı18
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- üniversitede kızlara para yedirmek2
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- ona bir şey söyle8
- manifest dinleyen erkek11
- herkes yatmış görünüyor4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- gulmekicinyaratilmis11
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- mohamed salah ghaly13
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- borsa4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- yaz yemekleri5
- sudekiray3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- scooter'a 6 kişi binmek5
- berrak tüzünataç3
- taksici muhabbeti5
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- stres yönetimi6
- spiderman mi döver batman mi5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- eğitimde sınav sistemi2
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- doğuda yaşayan yazarlar5
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- komik olmayan komedyen2
Müzesinde uefa ve süper kupası olan, şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynayarak Türkiye de ilklere imza atmış takımdır. Taraftarını başarıya doğurmuştur.
ilk defa bir işe yaramak için yarın feneri yenmeli.
Gerçi bunlar berabere kalsa bile iyi ama neyse.
Gerçi bunlar berabere kalsa bile iyi ama neyse.
inşallah küme düşecek olan takım. açık ve net.
görsel
iki takım da Şu karanlık günlere inat bugünkü derbide azcık içimizi ısıtacak sahneler yaşatırlar inşallah bize.
iki takım da Şu karanlık günlere inat bugünkü derbide azcık içimizi ısıtacak sahneler yaşatırlar inşallah bize.
türkiyenin en büyük ve köklü takımıdır. .
-rakipleri tarafından hep korkulan ve kiskanilan takimim.
-sampiyonlar liginde costugu yıl g.tlerinden bir yabancı kuralı uydurdular.
-sampiyonlar liginde yine costugu yıllar (2012-2014) hocasını calarcasina elinden aldilar milli takima aldilar.
-en önemli maçında önemli oyuncusuna hiç yoktan 10 maç ceza verdirip kariyerini yaktılar (engin baytar olayi-süper kupa finali fb-gs maçı).
-ardayı ikide bir medyanın onune atarak gs den kopmasına olanak sagladilar.
-rakipleri tarafından hep korkulan ve kiskanilan takimim.
-sampiyonlar liginde costugu yıl g.tlerinden bir yabancı kuralı uydurdular.
-sampiyonlar liginde yine costugu yıllar (2012-2014) hocasını calarcasina elinden aldilar milli takima aldilar.
-en önemli maçında önemli oyuncusuna hiç yoktan 10 maç ceza verdirip kariyerini yaktılar (engin baytar olayi-süper kupa finali fb-gs maçı).
-ardayı ikide bir medyanın onune atarak gs den kopmasına olanak sagladilar.
abilerim, ablalarım, kardeşlerim,
sizleri pek görmüyoruz şu aralar, gördüğümüzde de takımınız ne zaman başarısız olsa yaptığınız gibi çaktırmadan ligi takip edip "abi ben şu aralar pek takip etmiyorum ya" diyerek futbol muhabbetlerini geçiştiriyorsunuz,
twitter'da kiminiz siyaset, kiminiz mizah kasıyor, hatta ve hatta kendini klasik müziğe vereni bile gördüm, adam bildiğin birkaç ayda seviye atladı.
fakat durun!
bugün gördüğünüz üzere aziz yıldırım denen şikeci, fenerb*hçe'nin sizinle oynayacağı maçı bizim maçın sonrasına aldırmaya çalışıyor, tam da bir eyyamcıdan, şikeciden bekleneceği üzere. kısacası, fenerbahçe denen şikeci diktatörlüğüne, paralı köpeklere, yani futbolun akp'sine karşı çetin bir şampiyonluk mücadelesi veriyoruz.
sizden ricam, tıpkı şampiyonluk kovaladığınız sezonlarda yaptığınız gibi, bilumum sosyal medya mecrasında fen*rbahçe denen şikeci diktatörlüğüyle uğraşmanız, onlara sosyal medyayı dar etmenizdir. böylelikle bu hukuksuz kuruluşu ligde hak ettiği yer olan ikinciliğe sabitleyeceğiz.
içinizde bana ne lan diyenler olabilir fakat bu noktada ünlü filozof albert camus'ya kulak vermenizi tavsiye ederim:
"trabzonlular yardım istediğinde etmedim çünkü hamsi değildim, beşiktaşlılar yardım istediğinde etmedim çünkü tinerci değildim sonra ben dursun özbek'in eline düşünce yardım çağrıma kulak vermediler çünkü beyoğlu yosması değildiler."
artık bu gayrimeşru yapılanmayı yıkmanın zamanı geldi de geçiyor. Suat Kılıç'ın da söylediği gibi "Galatasaraylı Beşiktaşlı, kenetlenelim gençleerrrrr".
gün birlik beraberlik günüdür, klavyelerinize kuvvet. kaybettiğinizde değil vazgeçtiğinizde yenilirsiniz, haydi fatihin aslanları!
imza: tinerci bir dost.
sizleri pek görmüyoruz şu aralar, gördüğümüzde de takımınız ne zaman başarısız olsa yaptığınız gibi çaktırmadan ligi takip edip "abi ben şu aralar pek takip etmiyorum ya" diyerek futbol muhabbetlerini geçiştiriyorsunuz,
twitter'da kiminiz siyaset, kiminiz mizah kasıyor, hatta ve hatta kendini klasik müziğe vereni bile gördüm, adam bildiğin birkaç ayda seviye atladı.
fakat durun!
bugün gördüğünüz üzere aziz yıldırım denen şikeci, fenerb*hçe'nin sizinle oynayacağı maçı bizim maçın sonrasına aldırmaya çalışıyor, tam da bir eyyamcıdan, şikeciden bekleneceği üzere. kısacası, fenerbahçe denen şikeci diktatörlüğüne, paralı köpeklere, yani futbolun akp'sine karşı çetin bir şampiyonluk mücadelesi veriyoruz.
sizden ricam, tıpkı şampiyonluk kovaladığınız sezonlarda yaptığınız gibi, bilumum sosyal medya mecrasında fen*rbahçe denen şikeci diktatörlüğüyle uğraşmanız, onlara sosyal medyayı dar etmenizdir. böylelikle bu hukuksuz kuruluşu ligde hak ettiği yer olan ikinciliğe sabitleyeceğiz.
içinizde bana ne lan diyenler olabilir fakat bu noktada ünlü filozof albert camus'ya kulak vermenizi tavsiye ederim:
"trabzonlular yardım istediğinde etmedim çünkü hamsi değildim, beşiktaşlılar yardım istediğinde etmedim çünkü tinerci değildim sonra ben dursun özbek'in eline düşünce yardım çağrıma kulak vermediler çünkü beyoğlu yosması değildiler."
artık bu gayrimeşru yapılanmayı yıkmanın zamanı geldi de geçiyor. Suat Kılıç'ın da söylediği gibi "Galatasaraylı Beşiktaşlı, kenetlenelim gençleerrrrr".
gün birlik beraberlik günüdür, klavyelerinize kuvvet. kaybettiğinizde değil vazgeçtiğinizde yenilirsiniz, haydi fatihin aslanları!
imza: tinerci bir dost.
Şampiyon oldu bok gibi parası var denilen takım.
Ama bildim bileli borcu bitmeyen, bu dönemi kötü geçiren hamza hocayı göndererek en büyük hatayı yapan takımcık.
Ama bildim bileli borcu bitmeyen, bu dönemi kötü geçiren hamza hocayı göndererek en büyük hatayı yapan takımcık.
bu sene ligi ilk beş içinde bitiremeyecek ve uefa dan gelen cezayı çekmeyeceği için 2017-2018 yılında da avrupa ya gidemeyecek olan, avrupaya gidememe nedeni ekonomik sebepler olduğundan düzgün transfer yapamayacak, uefaya gidemeyeceklerinden avrupa topçuları denilen podolski, sneijder gibi isimlerden en en az biriyle yollarının ayrılacağı ve daha da önemlisi en erken şampiyonluğu 2019-2020 sezonunda görecek takım.
eurocup 2016'yı kazanacak olan kulüp.
seneye küme düşer. çok rahat. açık ve net.
futbolda genç milli takımları altyapıdan beslemeye devam eden büyük kulüptür. şöyle ki;
U-18 kadrosunda
---------------------
(bkz: Celil Yüksel)
U-17 kadrosunda
---------------------
(bkz: Furkan Korkut)
U-16 kadrosunda
--------------------
(bkz: Ramazan Emirhan Civelek)
(bkz: Ozan Muhammed Kabak)
(bkz: Bekir Melih Gökçimen)
(bkz: Ogün Çalışkan)
(bkz: Abdussamed Karnuçu)
(bkz: Atalay Babacan)
(bkz: Yunus Akgün)
U-15 kadrosunda
---------------------
(bkz: Süleyman Luş)
(bkz: Mustafa Kapı)
(bkz: Fırat Güllü)
(bkz: Ali Yavuz Kol)
U-14 kadrosunda
---------------------
(bkz: Nihat Koç)
(bkz: Nihan Uymaz)
U-18 kadrosunda
---------------------
(bkz: Celil Yüksel)
U-17 kadrosunda
---------------------
(bkz: Furkan Korkut)
U-16 kadrosunda
--------------------
(bkz: Ramazan Emirhan Civelek)
(bkz: Ozan Muhammed Kabak)
(bkz: Bekir Melih Gökçimen)
(bkz: Ogün Çalışkan)
(bkz: Abdussamed Karnuçu)
(bkz: Atalay Babacan)
(bkz: Yunus Akgün)
U-15 kadrosunda
---------------------
(bkz: Süleyman Luş)
(bkz: Mustafa Kapı)
(bkz: Fırat Güllü)
(bkz: Ali Yavuz Kol)
U-14 kadrosunda
---------------------
(bkz: Nihat Koç)
(bkz: Nihan Uymaz)
Renklerine hasta olunulacak, ve turkiyeyi gururla omuzlarında taşıyabilecek bir takım.
mahalle takımı. açık ve net.
şuan Türkiye'de derbilere dahil olmayan kötü takım. Beşiktaş Ve Fenerbahçe ile kıyaslanamayacak kadar geriledi.
fransız değil türk kulübüdür. fenevlilere duyurulur.
Mali durumu düzeltmek için bileklik satmak yerine sarı kırmızı bira satsa muhtemelen 1 haftada durumu düzeltir Galatasaray. Ama onun için geç kaldı, Efes çoktan yapmış çünkü. Takımımıza katkımız olmasa da renkli kutularla maç izlemek oldukça keyifli.
zayıf takımların ilacı.
4 buyukler icinde Türkiyenin halihazırda en rezil takımı.
(bkz: köy takımı)
ligin asansör takımı.
o kadar kötü bir yönetimi var ki en az 3-4 yıl daha bu durumda kalacaklar. yönetim değişmeden işleri zor.
o kadar kötü bir yönetimi var ki en az 3-4 yıl daha bu durumda kalacaklar. yönetim değişmeden işleri zor.
Ligin son sıradaki takımına 4-3 mağlup olduğu maçta kendisine karşı oley çekilen takım.
bu akşam 4.5 G'ye geçtiğini duyurmuştur.
Maç bitti hala gol yiyor.
Nasıl takım lan bu. Bir takım?
Nasıl takım lan bu. Bir takım?
kötü gününde taraftarlığını ciddi ciddi bırakmayı düşünenler mümkünse düşünmeyip uygulasınlar bunu. bize real madrid' i yenince sevinen adam değil, eskişehir' den 4 yiyince daha yüksek sesle galatasaray! diye haykıran adam lazım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar