bugün
- eksi ruyalar8
- araba kullanırken yapılan en keyifli şey18
- aranıp da bulunamayan şeyler19
- kuresel10
- sevgiliniz başkasına kalp atsa tepkiniz ne olur14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri15
- müzisyen olmak8
- sevgilim beni aldatsa da vazgeçmem diyen erkek12
- muhtemelen canabar12
- köfteci yusuf55
- güne soğuk bir espri bırak10
- türklerin küfürbaz bir millet olması19
- damsız girilmezdeki akıl almaz mantık hatası10
- zafer partisi8
- sevgilinin yüzüne son damlasına kadar işemek8
- aldatmayan kadın var mıdır sorunsalı13
- pidesiyle ünlü ilçe neresidir sorunsalı16
- köfteci yusuf'a tazminat davası açmak14
- 10 milyon paranız olsaydı13
- islamın olduğu yerde huzurun olmaması21
- 9 ekim 2024 queen ravenna'nın sözlüğe dönüşü26
- anın görüntüsü26
- dubai çikolatası8
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi13
- ulunun en güzel kızları tam liste22
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı29
- cildiyeye neden randevu alınamıyor8
- airfryer isteyen kıza verilecek cevap17
- manyak olmaya karar verdim'in boyu12
- çomar9
- sözlük yazarlarını rahatlatan şeyler11
- günaydın true ben bir kızım12
- mutlu olmak önemli mi9
- mersin kız kyk yurdundaki korkunç olay8
- dünya da en sevdiğiniz şehir10
- işe gidiyorum çalışıyorum eve gidiyorum döngüsü17
- gecenin şarkısı9
- yarın iş olması12
- güzel kadın isimleri31
- v a m p i r o v11
- fiat egea bedava mı dağıtılıyor niye herkeste var10
- ankara'nın en yaşanılası semti11
- size ulusözlük bitti diyen olursa yüzüne tükürün13
- nasıl bir çocukluk geçirdiniz25
- evlilikte sevişme sıklığı13
- yazarların en sevdiği özellikleri21
- yazarların en sevdiği türküler27
- kadınlardan korkan birisine erkek denemez8
- sözlük kızlarının yaptırdığı estetikler9
- her şeyin istemekte bitmesi8
entry'ler (3156)
kertenkele hislerim asla izlememem gereken bir hayvanlık yaptığını söylüyor. hislerim yanılmaz, izlemeyeceğim, sorry.
alternatif isteyenler için panda videomuz mevcut:
https://www.youtube.com/w...CFY&ab_channel=iPanda
alternatif isteyenler için panda videomuz mevcut:
https://www.youtube.com/w...CFY&ab_channel=iPanda
- ne zaman evleniyorsun?
- Geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak
- Geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak
Ben de ne olur ne olmaz diye ikisine de artı oy verenlerdenim genelde.
Yanılıyor olma ihtimaline karşı işimi her daim garantiye alan birisiyim. *
Yanılıyor olma ihtimaline karşı işimi her daim garantiye alan birisiyim. *
sigarası Bitmiştir, siz bağımlının halinden ne anlarsınız ki zaten. :(
her 10 başlıktan 11'inin düşük seviye troll başlığı olduğunu görmek, en başta birkaçını engellemeye çalışıp daha sonra hiç bitmemesinden ötürü pes edip okumadan yazar olmaya devam etmek.
kötü bir sözlük deneyimi. ben normalde 10 okuyup 1 yazmak isterim mesela.
kötü bir sözlük deneyimi. ben normalde 10 okuyup 1 yazmak isterim mesela.
yedek subay olduğum için fazla bir şey hissetmemiştim. keza çıkarken de öyle. sağolsun kapıda bekleyen bir uzman bir astsubay ilgilenip kayıt işlerimde yardımcı olmuştu.
yaklaşık 40 kadar ülke görmüş birisi olarak açık ara: (bkz: Türkiye)
profil olarak en son Anadolu taşra okullarının eğitim fakültesi öğrencisi veya yeni mezunu şeklindeydi.
şu anda görebildiğim kadarıyla seviye endüstri meslek ikinci sınıf profiline gelmiş.
şu anda görebildiğim kadarıyla seviye endüstri meslek ikinci sınıf profiline gelmiş.
kampüs içindeki dağları ben yarattım havalarını saygın Uluslararası dergilerin yayınlarında da görmek istediğimiz hocalardır.
aslında onu değil daha çok onunla geçirdiğiniz mutlu zamanları özlemektir. bu açıdan bakınca görünenin aksine aslinda oldukça bencillik içeren bir davranıştır.
can sıkıntısından bir şans verip 2 bölüm tahammül edebildiğim, lisede en huruspu çocuğu Bizdik temalı, birkaç bölüm sonra abartılı gay sahneleri ile dolacak gibi görünün vasat altı Netflix dizisi.
buna da köpek demeyen ne bileyim..
short pozisyon almış bekliyor olabilir.
Mobil responsive versiyonunda sayfanın sonunda oldukça geniş bir banner mevcut ve çok rahatsız edici. Siteyi adblocker ile kullanmak istemeyenler için alternatif ücretli ama reklamsız seçeneğinin sunulması fena olmazdı.
Bir de muhtemelen söylenmiştir ama yazar engelleme yanında basliklarini engelle seçeneğinin de eklenmesi gerekiyor. Şu haliyle bir yazarı donuza atsanız bile formatsız ve saçma salak başlıkları gözünüzün önüne gelmeye devam ediyor sol frame'de.
Bir de muhtemelen söylenmiştir ama yazar engelleme yanında basliklarini engelle seçeneğinin de eklenmesi gerekiyor. Şu haliyle bir yazarı donuza atsanız bile formatsız ve saçma salak başlıkları gözünüzün önüne gelmeye devam ediyor sol frame'de.
politik anlamda el birliği ile kutuplaşıp iyice boktan bir yer haline gelmeye başlayan güzel ülkem.
genç arkadaşların sonu gelmez ve muhtemelen herhangi bir anlamda kimse için yarar sağlamayacak dipsiz tartışmalarla gençliklerini mahvedip politik görüşü ne olursa olsun emeğini, zamanını ve en önemlisi enerjisini buralara kanalize etmesi gerçekten çok kötü.
zaman geçiyor, yapılacak daha değerli şeyler, görülecek yerler, yaşanacak şeyler, tanışılacak insanlar yok mudur sizce de?
apolitik olun demiyorum elbette ama, fanatizmden gözünüz kararacak şekile bir şeyleri desteklemek aşırı saçma bir şey, konusu ne olursa olsun.
neyse, 19 mayıs gençlik bayramımız kutlu olsun..
genç arkadaşların sonu gelmez ve muhtemelen herhangi bir anlamda kimse için yarar sağlamayacak dipsiz tartışmalarla gençliklerini mahvedip politik görüşü ne olursa olsun emeğini, zamanını ve en önemlisi enerjisini buralara kanalize etmesi gerçekten çok kötü.
zaman geçiyor, yapılacak daha değerli şeyler, görülecek yerler, yaşanacak şeyler, tanışılacak insanlar yok mudur sizce de?
apolitik olun demiyorum elbette ama, fanatizmden gözünüz kararacak şekile bir şeyleri desteklemek aşırı saçma bir şey, konusu ne olursa olsun.
neyse, 19 mayıs gençlik bayramımız kutlu olsun..
(bkz: oytunkaran kim amk)
edit: ciddiyim lan
edit 2: off ya troll başlıkmış, ulan ya ciddiye aldım ameliyat falan deyince haahah
edit: ciddiyim lan
edit 2: off ya troll başlıkmış, ulan ya ciddiye aldım ameliyat falan deyince haahah