bugün

galatasaray

basın sayesinde insanlarda şöyle bir izlenim uyandı; galatasaray schalke' yi geçemezse batar çünkü transfere çok para harcadı.

ne harcadı lan galatasaray transfere? sneijder dediğin adamın bonservisini amrabat' tan ucuza bulmuşken ve kendisi de hamit altıntop ile hemen hemen aynı ve melo' nun altında ücret alacakken(maç başılarla beraber maksimum 4.9 oysa geçen sene melo2 nun kazancı 5' i geçmişti) sneijder' i almamak kadar büyük aptallık olur mu?
milletin batar dediği tek transferi de bu ha yani. bir de drogba var bonservis verilmeden ya da cüzzi bir bonservisle alıancak ve muhtemelen yine hamit kadar filan kazanacak. arkadaşım sen daha sezon başında meireles' e 10 milyon euro bonservis vermişken şimdi sneijder' e 7.5 fazla, batacaklar derken utanmıyor musun cidden. ya da sen feda diyen kardeşim fernandes' i 1 milyon euroya filan mı oynatıyorsun.
ben de astronomik ücretlere karşıyım hatta sneijder gelmesin diye yazdım defalarca basındaki rakamları baz alarak. ama 3-4 milyon euro tavan ücreti galatasaray gibi bir kulüp için idealdir. en fazla 3 4 oyuncuya vereceksin bu ücreti ve o oyuncular da sana sınıf atlatacak oyuncular olacak haliyle. fenerbahçe' de de böyledir bu beşiktaş' ta da.
benim karşı olduğum şey, bir oyuncu gelsin diye ona kulüp kriterlerinin(belirlenen tavan ücretin) dışına çıkılarak paralar teklif edilmesidir. drogba da öyle gelecekse gelmesin derim zaten onun içinde.
© copyright 2005 - 2026