bugün
- nervio17
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması8
- kurtar bizi müsavat16
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- bağlama büyüleri3
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- devran dönecek8
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- butlancıların birbirine girmesi5
- sevilen kızın abi demesi2
- bilinçaltı düzeyde etkileşime geçen varlıklar2
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- ellerim bos gonlum hos7
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- victor osimhen18
- oğuzhan koç2
- lada samara2
- bugün ne öğrendin3
- garip başlıklar5
- alevi kızların alev alev yanması11
- idam cezasının geri gelmesi6
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak6
- ülke gündemini umursamamak6
- tai gay3
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- din silah para2
- nescafe xpress2
- aslan gibi adam7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- bir buçuk kuşkaş vs 3 adet lahmacun2
- kılıçdaroğlu alevi değil etnik bölücüdür2
- yeni parti6
- cin5
- lan ın ingilizcesi4
- murat 1312
- cumartesi pazarı4
- sözlükteki galatasaraylılar7
- ayakkabıları ters giymek4
- kingdom come deliverance 23
- bakırköy4
- shell2
- okan buruk11
- ahmet baran yazgan8
- gs yine yanak okşatacak mı2
türkiyenin en büyük en başarılı en şerefli ve en zengin kulübüdür.
türkiye'nin en zengin kuübü olmasına gerek olmayan kulüp.
schalke'yi elemesi gereken takım. kalbimiz bu maçlarda galatasaray ile.
aşık olduğum biricik takımım. babam, annem, dayım fenerbahçeli olmasına rağmen ben galatasaraya gönül vermiş olmaktan gurur duymaktayım.
-başkanıyla teknik direktörünün arasında hiçbir sorun yok.
-futbolcusu burak yılmaz uefa'nın düzenlediği yılın 11'i listesine giremedi.
-bugünkü idmanının ardından yarın oynanacak kasımpaşa maçı için kampa girecek.
-dün divan kurulu toplantısı yapıldı, başkanı sneijder transferiyle alakalı açıklamalar yaptı ancak yeni bir gelişme yok, gelip gelmeyeceği hala belli değil.
-futbolcusu ujfalusi dün ülkesinde menisküs operasyonu geçirdi bir hafta sonra takıma katılacak.
evet son 24 saat içerisinde galatasaray adına yaşanan önemli gelişmeler bunlardan ibaret.
-futbolcusu burak yılmaz uefa'nın düzenlediği yılın 11'i listesine giremedi.
-bugünkü idmanının ardından yarın oynanacak kasımpaşa maçı için kampa girecek.
-dün divan kurulu toplantısı yapıldı, başkanı sneijder transferiyle alakalı açıklamalar yaptı ancak yeni bir gelişme yok, gelip gelmeyeceği hala belli değil.
-futbolcusu ujfalusi dün ülkesinde menisküs operasyonu geçirdi bir hafta sonra takıma katılacak.
evet son 24 saat içerisinde galatasaray adına yaşanan önemli gelişmeler bunlardan ibaret.
Fransız kökenli olduklarını bir kez daha göstermiş takım.*
http://www.facebook.com/p...83&type=1&theater
http://www.facebook.com/p...83&type=1&theater
3 haftadır sneijder'le uğraşıp savunmasına adam gibi transfer yapmayan takım. kasımpaşa maçında takım tel tel dökülüyor bu ne lan. ama biz yine sneijder'le vakit geçirelim. büyük futbolcu nasıl olsa.
2 senedir transfere harcadığı paralar yerine;
1 sol bek
1 sağlam yerli stoper
Alacağına , culio , stancu gibi adamları alan takımım.
Aga sneijder geyiği yapmayı bırakın. O tarz transferler hevesiyle, benim dediğim şey aynı değil. Oğlum hiç mi parası yok bu takımın ya, 2 tane adam bulamıyoruz yıllardır.
Demeyin bana türkiye'de yerli defans yetişmiyo falan diye. 35 yaşında Cris'i alırsan, Yobo yobo diye ağlarsan. Sikko takımlardan Escude'yi toplarsan yetişmez tabi amk.
Al çıktı mı çıkıyo. (bkz: semih kaya)
Yine sinirlendirdiler beni.
1 sol bek
1 sağlam yerli stoper
Alacağına , culio , stancu gibi adamları alan takımım.
Aga sneijder geyiği yapmayı bırakın. O tarz transferler hevesiyle, benim dediğim şey aynı değil. Oğlum hiç mi parası yok bu takımın ya, 2 tane adam bulamıyoruz yıllardır.
Demeyin bana türkiye'de yerli defans yetişmiyo falan diye. 35 yaşında Cris'i alırsan, Yobo yobo diye ağlarsan. Sikko takımlardan Escude'yi toplarsan yetişmez tabi amk.
Al çıktı mı çıkıyo. (bkz: semih kaya)
Yine sinirlendirdiler beni.
rüya takım diye alınıp kabus takım çıkandır. 30'da 1'i kadar transfer harcaması yapan takımın pipisini götünde hissetmeye başlamıştır.
hakkettiği bir mağlubiyet almış futbol takımının kulübü.
panik yapmaya gerek yok. yönetim ve terim bu yenilgiden sonra gerekli dersleri çıkaracaktır. sol bek ve sneijder kadar olmasa da sağlam yıldız gelecek. daha 2. yarının başı olur böyle kazalar ki paşa iyi takım.
keşke ilk yarıyı lider bitirmeseydi dediğim takımımdır. galatasaray geçen sezon ki oynadığı futbolu bu sezon toplasan 3 veya 4 maçta oynadı. kabul etmek gerekir ki diğer takımların da kötü sonuçlar almasıyla lider oluyorduk hep. ama kasımpaşa maçında gördük ki takım ciddi şekilde isteksiz. şampiyonluk havası gelmesi için bir şeylerin değişmesi şart.
10 yıldır yöneticisi taraftarı ağız ishali bir biçimde cak cuk konuşan fakat bir icraatini göremediğimiz takım kötüledikleri beğenmedikleri fenerbahçe bile o sürede neler yaptı neler ee havlayan köpek ısırmaz tabi.
çileksiz pasta.
futbol takımının ne durumda olduğunun farkında olmayan, atara atar gidere gider yapan, sevilmeyenlerce bile delikanlılığı takdir edilen teknik direktörünün de durumun farkında olmasına rağmen gerekli adımları atmayan ve böyle giderse gittikçe krize girecek takımdır.
takip edenler belki hatırlar, elli kere söyledik bu takımın orta sahası inanılmaz yumuşak, defansı ise rezalet, bu yapıyla başarılı olmak imkansız diye. şampyonlar liginde diğerlerine göre nispeten zayıf bir gruptan son anda çıkması herkesin gözünü bürümüş anlaşılan, sneijder diye tutturulmasından belli. sneijderi istemeden önce komplike bir takım yapacaksın canım kardeşim, sneijder ondan sonra faydalı olur sana. defansa sol beke adam alma 10 gündür sneijder bekle, kasımpaşalılar tarlada gezer gibi baksın dürtsün vursun gol olsun seninkiler izlesin, sen hala sneijderin karısının diyeceklerine kulak ver.
rakiplerinin biri 2 milyon euro transferle karşında, sol beki uğur boral, düşün yani.
diğerinin başında aykut var, inanılır gibi değil ama evet aykut var ve başkanı yeni hapisten çıkmış.
senin hiçbir problemin yok, takımın şampiyonluktan gelmiş, net söylüyorum en az 10 puan fark atmalı bu iki takıma, 18 maçın yarısını kazanabilip hala liderse bunun sebebi diğer takımların yetersizliğidir. düşün yarın beşiktaş yenerse, ki bu beşiktaştan forvetinin hırsızlığı ile puan almışsın, lider oluyor senin yerine.
ve açıkça söylüyorum, crisin ne kadar boktan bir transfer olduğunu söylediğim zaman da dünya kadar eksilendim, yine eksilenecem ama olsun. eğer bir üst düzey stoper ile sol bek almazsa, benim bugün hannover karşısında izlediğim schalke istanbulda en az 4 tane atar galatasaraya, demedi demeyin. entryi silen de şerefsiz olsun.
takip edenler belki hatırlar, elli kere söyledik bu takımın orta sahası inanılmaz yumuşak, defansı ise rezalet, bu yapıyla başarılı olmak imkansız diye. şampyonlar liginde diğerlerine göre nispeten zayıf bir gruptan son anda çıkması herkesin gözünü bürümüş anlaşılan, sneijder diye tutturulmasından belli. sneijderi istemeden önce komplike bir takım yapacaksın canım kardeşim, sneijder ondan sonra faydalı olur sana. defansa sol beke adam alma 10 gündür sneijder bekle, kasımpaşalılar tarlada gezer gibi baksın dürtsün vursun gol olsun seninkiler izlesin, sen hala sneijderin karısının diyeceklerine kulak ver.
rakiplerinin biri 2 milyon euro transferle karşında, sol beki uğur boral, düşün yani.
diğerinin başında aykut var, inanılır gibi değil ama evet aykut var ve başkanı yeni hapisten çıkmış.
senin hiçbir problemin yok, takımın şampiyonluktan gelmiş, net söylüyorum en az 10 puan fark atmalı bu iki takıma, 18 maçın yarısını kazanabilip hala liderse bunun sebebi diğer takımların yetersizliğidir. düşün yarın beşiktaş yenerse, ki bu beşiktaştan forvetinin hırsızlığı ile puan almışsın, lider oluyor senin yerine.
ve açıkça söylüyorum, crisin ne kadar boktan bir transfer olduğunu söylediğim zaman da dünya kadar eksilendim, yine eksilenecem ama olsun. eğer bir üst düzey stoper ile sol bek almazsa, benim bugün hannover karşısında izlediğim schalke istanbulda en az 4 tane atar galatasaraya, demedi demeyin. entryi silen de şerefsiz olsun.
kötü takim. diger kör takimlar arasinda tek gözlü oldugu icin iyi gibi duruyor, ama alinan yenilgilere, yenilen gollere bakacak olursak, 2010'un galatasarayindan hic bir farki yok. sadece bir fark var, hayvanogluhayvan gibi para harcanmis olmasi.
her şeyin iyi gittiğinde de sorunlar çıkabileceğiniz gösteren kulüp kıvamına gelmiştir.
dün akşam sevenlerini üzmüş takım. ama ne diyoruz;
başarılar gelir geçer asaletin yeter.
başarılar gelir geçer asaletin yeter.
koyu bir galatasaray taraftari olmama ragmen sneijder sorununu hala cozememis olmak, dun aksam ki kasimpasa yenilgisi ve fatih hoca'nin aciklamalarina dayanarak, yonetim, teknik adam ve oyuncular arasinda yakin zamanda bir kargasa cikacagina kanaat getirdigim kulup. zira transfer sezonu basladigindan beri sneijder diye israr ediyoruz, medyanin da yanlis yonlendirmeleri sonucu herkes de bir cilek geliyor havasi olustu ama bu surede diger oyuncular arka plana itildi, bu da kasimpasa yenilgisini getirdi. snijder dan once defansa ve sol kanada birer oyuncu daha alinabilseydi, takim revizyona gittiginde en azindan en cok pozisyon veren bolgeler biraz engellenmis olurdu. o sneijder kolay kolay gelmez, gelse de takima adapte olana kadar sampiyonlar ligi biter gider. bosuna kendimizi kandirmayalim, liderligi kaptiricaz bu hafta, once bunu bir dusunelim.
tayyipin takımı kasımpaşaya yatmış olan cemaatin kulübü.
lider.
hala.
hala.
(bkz: uefa kupası)
(bkz: süper kupa)
şampiyonlar liginde 4 çeyrek final
şampiyonlar liginde 1 yarı final
kapazitesi 52.650 maliyeti 160.000.000€ stat ( türkiyede tek avrupada sayılı statlar arasındadır)
avrupada dünyada en güzel kareografi şovu yapan
galatasaray beşiktaş kareografi
https://www.youtube.com/watch?v=z_LDUKy18q0
glatasaray fenerbahçe kareografi
https://www.youtube.com/watch?v=HJ0_RRT49SY
şikeden yargılanmamış kulüp başkanınıda bünyesinde barındıran türkiyenin en büyük avrupada sayılı kulüpler arasına gire bilmiş tek takım Bir taraftar başka ne isterki ???
(bkz: süper kupa)
şampiyonlar liginde 4 çeyrek final
şampiyonlar liginde 1 yarı final
kapazitesi 52.650 maliyeti 160.000.000€ stat ( türkiyede tek avrupada sayılı statlar arasındadır)
avrupada dünyada en güzel kareografi şovu yapan
galatasaray beşiktaş kareografi
https://www.youtube.com/watch?v=z_LDUKy18q0
glatasaray fenerbahçe kareografi
https://www.youtube.com/watch?v=HJ0_RRT49SY
şikeden yargılanmamış kulüp başkanınıda bünyesinde barındıran türkiyenin en büyük avrupada sayılı kulüpler arasına gire bilmiş tek takım Bir taraftar başka ne isterki ???
Galatasaray için söylenen klasikleşen bir söz vardır ve doğru bir sözdür bu ; Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresi !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar