bugün
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı15
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz21
- bayansız olmak4
- en son ne yediniz4
- simko38
- renault 9 broadway4
- sarapci koala77
- sırrı süreyya önder7
- kürt faşisti4
- bilinçaltı yansımalarını reel dünyada görmek4
- arkadaşlar ben artık ayıyım6
- melih gökçek8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- yılmaz güney9
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- s'i l v'e r m'i s t13
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası12
- ölümden öte köy yok3
- gocu31
- türk seküler devrimi11
- aktrollerin akp yalanlarını bile savunması2
- nurullah efe ankut2
- enayi burcu yazarlar3
- nasıl yakışıklı olunur5
- bir oturuşta 7 tane leyla yemek3
- kürtler8
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- fenerbahçe25
- dani olmo2
- mehmet okuyan4
- telefonun şarj bölgesi temassızlığı5
- hem bipolar hem ikizler olmak3
- şiveli konuşandan nefret etmek4
- fiat ın en iyi arabası8
- mustafa kemal atatürk9
- yaşlı insanlar neden huysuz olur9
- dokuzuncu nesil yazar karizması8
- burçlara inanan erkek2
- adil ve eşit bir ekonomik düzen nasıl kurulur3
- horoz eti2
- mesajlaşırken sırıtan erkek2
- nasıl zengin olunur3
- karım ayaklarımı yıkamaya mecburdur2
- paraya onem vermemek6
- deniz göktaş6
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak8
bir takım insan müsveddelerinin bok atmak için beyinlerini bir kenara bırakıp ne yapacaklarını şaşırdıkları, kulübüm, evim.
her hafta 2 şer 3 er yemeyi sürdürürse avrupada da ligde de işi zor olacak takımım
çok ofansif oynuyoruz ve bu nedenle rakibi unutuyoruz çoğu zaman.oysa futbol rakipten bağımsız düşünülemez
bjk maçı uyarı olmamış belli ki.inşallah bu arada kendilerine gelirler..
çok ofansif oynuyoruz ve bu nedenle rakibi unutuyoruz çoğu zaman.oysa futbol rakipten bağımsız düşünülemez
bjk maçı uyarı olmamış belli ki.inşallah bu arada kendilerine gelirler..
iç huzursuzlukların rahatsız edici boyutlara vardığı kulüp.
http://www.yarenturkhaber...da-buyuk-kriz-222937.html
http://www.yarenturkhaber...da-buyuk-kriz-222937.html
her ne olursa olsun demokrasiyle yönetilen kulüp.
basının ısrarla boka sürüklemeye çalıştığı takım.
yahu şu konuşma olur da ünal aysal arkasını döner gider mi amına koyyim, sallıyorsun bari destekli at.
galatasaray'ı da öyle kolay kolay kimse bölemez. bu yönetimi galatasaray'ın en söz sahibi insanları aldı oraya koydu. dağıtmaya uğraşanı eninde sonunda topa koyarlar.
yahu şu konuşma olur da ünal aysal arkasını döner gider mi amına koyyim, sallıyorsun bari destekli at.
galatasaray'ı da öyle kolay kolay kimse bölemez. bu yönetimi galatasaray'ın en söz sahibi insanları aldı oraya koydu. dağıtmaya uğraşanı eninde sonunda topa koyarlar.
sexi futbolcu isteyen başkanımız acilen (bkz: harry kewell) i almalı.
3 4 maçta çok gol yediği için eleştirilen şu an türkiye'nin en iyi takımı.
o çok gol yediği maçları basit anadolu takımlarına karşı oynamamıştır.
bursaspor'dan beşiktaş'dan fenerbahçe'den ve büyük transferler yapan kasımpaşa'dan yemiştir.
o çok gol yediği maçları basit anadolu takımlarına karşı oynamamıştır.
bursaspor'dan beşiktaş'dan fenerbahçe'den ve büyük transferler yapan kasımpaşa'dan yemiştir.
şampiyonlar liginde desteklediğimiz takımdır. Not: fenerbahçeliyim.
futbol konusunda en cahil taraftara sahiptir. onlara göre galatasaray hiç kötü oynayıp yenilmez, hep bir bit yeniği vardır işin içinde.
o olmasaydı, bu bunu yapmasaydı, şu gelmeseydi, bu gitmeseydi gibi zırvalara papuç bırakmayacak türkiye'nin en şanlı tarihine sahip şerefli kulüptür.
türk ırkçısı taraftarları olan takım gsli ve türk olmayanlar onların gözünde ikinci sınıf işe yaramaz kişilerdir.
uefa'yı nasıl aldığını kabul etmeyip hala mazeret uydurmaya çalışan zekaları eğiten takım.
mazeret nöronlarının çalışmasıyla birazcık zeka belirtisi gösterebiliyorlar.
o olsaydı bu olmasaydı...
galatasaray olmasaydı bokunuzla oynardınız.
mazeret nöronlarının çalışmasıyla birazcık zeka belirtisi gösterebiliyorlar.
o olsaydı bu olmasaydı...
galatasaray olmasaydı bokunuzla oynardınız.
uefa kupası'na henry'nin yamuk kafası sayesinde sahip, türkiye'nin gururu.
yumurtaya can veren allah'ım bazı kullarına akıl vermeyi unutmuş musundur..
yumurtaya can veren allah'ım bazı kullarına akıl vermeyi unutmuş musundur..
Türkiye.
şu an kartalspor ile maç yapan takım.
ilk yarı 2-0 öndeyiz.
ilk yarı 2-0 öndeyiz.
Şu an Kartalspor karşısında 2-0 öndedir.
Sıkıntıdan yapcak iş bulamadım ondan GS maçını takip ediyorum, çok acı bir durum yarabbi.*
Sıkıntıdan yapcak iş bulamadım ondan GS maçını takip ediyorum, çok acı bir durum yarabbi.*
oturup 15 gun önce falcao'yu izlediğin avrupa süper kupasının 2000 yılındaki sahibidir..
onu da henry'nin yamuk kafasıyla aldı herhalde!
ayrıca volkan demirel üstüne gelen toplara planjon yapınca büyük kaleci, ön direkten arka direğe koşup topu çıkartan taffarel'i hatırlamamak harika bir beyin..
allahım yaratıyorsun bari takip et..
onu da henry'nin yamuk kafasıyla aldı herhalde!
ayrıca volkan demirel üstüne gelen toplara planjon yapınca büyük kaleci, ön direkten arka direğe koşup topu çıkartan taffarel'i hatırlamamak harika bir beyin..
allahım yaratıyorsun bari takip et..
şahsi destekler olabilir. zira şahsım 2008 yılında coşkulu fenerbahçe futbolundan etkilenim şampiyonlar liginde fenerbahçe'yi desteklemiştim..
yalnız ben 2000 yılında 4-5 fenerbahçe maçını, " 3maç 1 milyon " kampasından yararlanarak ( o zaman 1 milyon şimdiki 20 milyona denkti) izlemiştim..
önce mallorca, sonra leeds diye bağıran, en son samsun maçında da arsenal yazan tişörtlerle maça gelen de fenerbahçe taraftarıydı..
herkes kimin ne mal oldugunu bilmekte..
uefa kupası öncesinde herkes 1.turda, 2. turda elendiğinden, ne olursa olsun final oynamak hayal oldugundan avrupa kupalarında bırbırını desteklerdi..
sonrasında mtk'ya elenen, leeds unuıted'dan 6 tane yiyenler, şampiyonlar liginde sıfır çekenler bu ezikliklerini galatasaray'ı desteklemeyerek, avrupa kupası maçlarından önce maç ertelenmesine yaygara çıakrarak göstermiştir..
köpekler istedi diye atlar ölmez lafı da bu yuzden çıkmıştır..
yalnız ben 2000 yılında 4-5 fenerbahçe maçını, " 3maç 1 milyon " kampasından yararlanarak ( o zaman 1 milyon şimdiki 20 milyona denkti) izlemiştim..
önce mallorca, sonra leeds diye bağıran, en son samsun maçında da arsenal yazan tişörtlerle maça gelen de fenerbahçe taraftarıydı..
herkes kimin ne mal oldugunu bilmekte..
uefa kupası öncesinde herkes 1.turda, 2. turda elendiğinden, ne olursa olsun final oynamak hayal oldugundan avrupa kupalarında bırbırını desteklerdi..
sonrasında mtk'ya elenen, leeds unuıted'dan 6 tane yiyenler, şampiyonlar liginde sıfır çekenler bu ezikliklerini galatasaray'ı desteklemeyerek, avrupa kupası maçlarından önce maç ertelenmesine yaygara çıakrarak göstermiştir..
köpekler istedi diye atlar ölmez lafı da bu yuzden çıkmıştır..
görsel
1915-1916 sezonu takımının hatıra fotoğrafı.
dönemin galatasaray lisesi öğrencileri, mekteb-i sultani öğrencileri... cepheye giden öğrenciler, bir daha geri dönmeyen öğrenciler, futbolcular, vatan evlatları...
1915-1916 sezonu takımının hatıra fotoğrafı.
dönemin galatasaray lisesi öğrencileri, mekteb-i sultani öğrencileri... cepheye giden öğrenciler, bir daha geri dönmeyen öğrenciler, futbolcular, vatan evlatları...
van persie'nin sakatlıgından dolayı ingiltereden 1 puanla cıkabilecigini düsündügüm takimim. ayrıca rooney reyizde sakat unutmamak gerek.
türkiye'nin en büyüğüdür, markadır. hatta dışarıda türkiye denildiği zaman akla gelen 2-3 şeyden biridir.
ha tabi bir de fenerbahçe geliyor. malum şike olayları falan.
ha tabi bir de fenerbahçe geliyor. malum şike olayları falan.
saat 19:05 diyorum ey sozluk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar