bugün
- evlenecek kız kalmaması11
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- anya2
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- kocasını seven külotsuz yatar4
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması4
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması18
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- türk kızı9
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı5
- sarapci koala75
- seri eksici ezik11
- müzik eşliğinde sevişmek2
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- sevgili varken sarışın bir rus kızıyla karşılaşmak2
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- seri eksici ibne4
- koşun koşun havadis var7
- gocu31
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- açık oy5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- türk seküler devrimi11
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- zorunlu eğitim20
- simko38
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- renault 9 broadway6
- sırrı süreyya önder7
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- tarık akan4
- cin görmüş yazarlar8
- s'i l v'e r m'i s t13
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- anın görüntüsü19
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- bu koyden olsam ne olacak20
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- akciğer kanseri3
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- kürtler8
- kürt faşisti5
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- yılmaz güney11
yarın 4. torbadan dortmund gelirse ayvayı yiyecek kulübüm.
yarın 3. torbadan kuraya katılacak takımım.
Turkiye'nin en buyuk spor kulubudur.
şampiyonlar liginde başarılı olması için desteklediğim, ezeli rakibimiz. herkese rağmen!
kaka gelirse takım 2000 yılındaki düzene döner.
okan-emre-suat önlerinde hagi + arif-hakan
hamit-melo-selçuk önlerinde kaka + umut-burak
cl'de,
hamit-melo-selçuk-amrabat + kaka-burak.
okan-emre-suat-ümit + hagi-hakan
sanılanın aksine savunma zaafı yaratmaz çünkü orta sahadaki hamit-melo-selçuk üçlüsü belki de dünyadaki sayılı iki yönlü orta saha üçlüsünden biridir. tam aksine bu adamların üzerindeki sihirbazlık beklentisini azaltır stresi alır ve bu üçlünün daha seri kısa paslaşmasına psikolojik eşik ağlar.
takımın şu an iki pozisyonda sıkıntısı var semih ve hakan balta, ki o kadar da olsundur.
bu sezon böyle geçer ve gelecek sezon bu mevkilere de iki flaş transferle gs 2000'li yılları aşacak duruma gelir.
okan-emre-suat önlerinde hagi + arif-hakan
hamit-melo-selçuk önlerinde kaka + umut-burak
cl'de,
hamit-melo-selçuk-amrabat + kaka-burak.
okan-emre-suat-ümit + hagi-hakan
sanılanın aksine savunma zaafı yaratmaz çünkü orta sahadaki hamit-melo-selçuk üçlüsü belki de dünyadaki sayılı iki yönlü orta saha üçlüsünden biridir. tam aksine bu adamların üzerindeki sihirbazlık beklentisini azaltır stresi alır ve bu üçlünün daha seri kısa paslaşmasına psikolojik eşik ağlar.
takımın şu an iki pozisyonda sıkıntısı var semih ve hakan balta, ki o kadar da olsundur.
bu sezon böyle geçer ve gelecek sezon bu mevkilere de iki flaş transferle gs 2000'li yılları aşacak duruma gelir.
ne yazık ki savunması patır patır dökülen takım. cl'de kanatlarını hızlı kullanan takımlar yüzünden büyük sıkıntılar yaşayabilir. kilit futbolculardan bazıları çok formsuz. tek umudum orta sahada rakibe köpek gibi saldıran engin baytar, zaten cezası yüzünden dinlenmiş olacak.
Sadece 1 maçtan geçen sene pozisyon vermeyen savunması yerden yere vurulan futbol takımıdır. Futbol ulemalarının en çok hedef aldığı ve rahatsız olduğu futbol klübüdür.
yapı krediden gelecek paraları çatır çutur yiyecek olan takımım
hahahahahaaaa..
hahahahahaaaa..
yöneticilerinin ve kendini bilmez taraftarlarının yaptıklarına, söylediklerine rağmen destekleyeceğim takımdır. Bizim aramızda ideolojik bir farklılık yok, dini bir farklılık yok, etnik bir farklılık yok, herhangi bir fark yok fakat birbirimize ölümüne düşmanız. işte ben bunu anlayamıyorum. Kendi ülkemde olmasa da avrupadaki her maçında Fenerbahçe gibi yürekten destekleyeceğim ülkem takımı. Tıpkı dün benimle fenerbahçe maçını izlerken neredeyse sinirden ağlayacak olan trabzon, galatasaray ve beşiktaşlı 3 yakın arkadaşım gibi.
2012-2013 şampiyonlar ligi'nde ingiltere'den manchester united, portekiz'den braga ve romanya'dan cfr cluj'la eşleşmiştir.
şl ' de grubunda cluj ve braga ' yı geride bırakarak en az ikinci olması gereken takımım.
şu sıralar tavlada ne lazımsa onu atan insan gibidir. şansı dönmek bu olsa gerek arkadaş. ama olsun, bizim aykut kocaman'ımız sağ olsun, burda ne galatasaray'ın suçu var, ne beşiktaş'ın. saçma sapan çekememezliklere gerek yok, çocuk değiliz. fenerbahçe olarak bulunduğumuz durum, tamamen aykut kocaman'ın, ve aziz yıldırım'ın eseridir. galatasaray napsın amk?
yolu açık olsun, bizim dallamalara da ibret olsun.
yolu açık olsun, bizim dallamalara da ibret olsun.
cfr cluj'u içerde ve dışarda yenmeyi başarırsa büyük ihtimal gruptan çıkacak takımım. tek yenilgisini old trafford'da alır.
stoper ihtiyacı doğan takımım
şimdi bu saatten sonra kaliteli bi stoper nerden hangi paraya bulunacak merak etmekteyiz açıkçası
bana alınmaz gibi geliyor.ama şart bence de..
şimdi bu saatten sonra kaliteli bi stoper nerden hangi paraya bulunacak merak etmekteyiz açıkçası
bana alınmaz gibi geliyor.ama şart bence de..
tomas ujfalusi' nin ağır sakatlığı sonrası, acilen bir stoper transfer etmesi gereken kulüp. yoksa ter içerisinde çok maç izleyebiliriz.
hem sol bek, hem de stoper oynayabilecek bir oyuncuyu kadrosuna dahil etmesi gereken takım. var mı öyle bir adam? bilmiyorum ama bulsalar çok iyi olur, dany'den ziyade hakan balta korkutuyor beni. ağır kalıyor hamle yapmakta, hücum gücü zayıf... türkiye'de hadi bir şekilde idare edersiniz, telafi edersiniz ama avrupa'da affetmezler...
durmadan başkalarının bok attığı türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmiş türkiye'nin en başarılı takımı..
birinin başkanı şike'den kulübünün itibarını 0lar ama hala destek görür.. oyuncusu t.direktörü yöneticisi birbirine girer.. 1 anda kaç senelik emek vermiş oyuncuyu bir çırpıda siler ve "fenerbahçe'nin itibarını zedeliyor" der.. sanki kendisi çok büyük itibar kazandırdı.. sayesinde adı şikeyle anılıyor daima.. diğeri anca bok atar zaten avrupa'da oynayacak parası yoktur.. 1 sene önce başkanına "başkanım bize robinho'yu getir götümüzü siktiririz" diye tezahürat yaparken şimdi "yeaa y.demirören olmasa böyle olmazdık yeaa" şeklinde konuşur.. sonra gelir galatasaray'a bok atar..
bok attığınız takım anlı şanlı bir tarihe sahip olan bir takım.. sizin hayal ettiklerinizi gerçekleştiren bir takım..
(bkz: galatasaray türkiye dir)
birinin başkanı şike'den kulübünün itibarını 0lar ama hala destek görür.. oyuncusu t.direktörü yöneticisi birbirine girer.. 1 anda kaç senelik emek vermiş oyuncuyu bir çırpıda siler ve "fenerbahçe'nin itibarını zedeliyor" der.. sanki kendisi çok büyük itibar kazandırdı.. sayesinde adı şikeyle anılıyor daima.. diğeri anca bok atar zaten avrupa'da oynayacak parası yoktur.. 1 sene önce başkanına "başkanım bize robinho'yu getir götümüzü siktiririz" diye tezahürat yaparken şimdi "yeaa y.demirören olmasa böyle olmazdık yeaa" şeklinde konuşur.. sonra gelir galatasaray'a bok atar..
bok attığınız takım anlı şanlı bir tarihe sahip olan bir takım.. sizin hayal ettiklerinizi gerçekleştiren bir takım..
(bkz: galatasaray türkiye dir)
h grubudan elini kolunu sallaya sallaya çıkacak,bu sene fenerbahçe ile avrupadaki gururumuz. inşallah iki takımımızda avrupadan kupalarla dönerler. bu arada her zaman söylüyorum. galatasaray'ın acilen sol beke bir transfer yapması lazım. yoksa hakan balta'yla galatasaraylı kardeşlerimize çok saç baş yolduracaklar. tıpkı fenerdeki selçuk şahin misali.
bir galatasaraylı olarak maalesef şampiyonlar liginde başarılı olacağı konusunda şu an çok ümidimin olmadığı takım. sebebi de (#16734434)
türkiye cumhuriyetinin en iyi takımı.
avrupa' da çoşacak takımdır, h grubunu 2.sırada bitirmesine kesin gözle bakıyorum. ayrıca şampiyonlar ligi çizelgesi hazırladım cimbom için buyrun efendim: görsel
bonus olarak da: http://turkfutbolu.blogsp...latasaray-manchester.html
manchester ibnesi kolla kendini!
bonus olarak da: http://turkfutbolu.blogsp...latasaray-manchester.html
manchester ibnesi kolla kendini!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar