/887
duran top zaafı olan takım. bunu halletmezse manchester var lan grupta, hani ingiliz takımı olan.
emenike transferini unutmuşların plan yaptığı suçlamasında bulunduğu kulüp. murat akarsu ve emmanuel emenike' ye yapılan transfer tekliflerini ve girişimlerini unutanların saldırdığıdır. elle kolla gol atan, olimpiyat stadyumunda kendini akrobatik biçimde yere atanlara sahip kulüp taraftarlarının futbolcusu burak yılmaz' a hakaret ettiği takımdır.
elle kolla atılan golleri, galatasaray' ın kale çizgisinden elle çıkartılan şutlarını, samsun' da fenerbahçe forması giyerken kendini yere atıp kaleciyi attıran nobre' yi hatırla, utan, sonra gel benim takımıma çamur at.
önce kendi kapının önünü süpüreceksin ! yeter artık !
gol atma konusunda sıkıntısı olmayan fakat duran toplarda şu ana kadar yaptığı maçların tamamında gol yiyen takım. adam paylaşımını yapamıyoruz. fatih terim'in buna acilen bir çare bulması lâzım, yoksa şampiyonlar ligi'nde çok gol yeriz ve şampiyonlar ligi'nde yediğiniz golleri çıkarmanız çok daha zordur.

ayrıca hamit'in bu bet performansı da artık kabak tadı vermeye başladı, seyircinin sabrını zorluyor. ve son olarak, amrabat artık ilk 11'de başlasın, yeter yani.
çok iyi kadro kurdular ama bir şeyler eksik o da futboldan anladıkları şey! neyse umarım 2000'lerdeki jenerasyon gibi olmaz... bir beşiktaşlı olarak maddi anlamda sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum, fenerbahçe'nin gittiği yoldan gidiyorlar. büyük bir taraftar kitleleri var kıskanmamak elde değil; 40 küsur bin kombine. mutlu yarınlar için neredeyse sıfır engel ama kaprisler bir başladı mı bitmek bilmiyor! bir adam geliyor kulübü kullanıp gidiyor! (tüpçü mesela) ah, bu ülkenin sorunları bitmeyecek...

deplasman yasaklarıyla nereye kadar. eskimiş dünya yıldızlarıyla nereye gidiyoruz. birilerine küfrederken (aziz yıldırım mesela) ne kadar ahlaklıyız! bağırmakla hangi yaramızı saracağız! tutkuluyuz, birazcık da hırçın, küfretmeyi de seviyoruz, karşı çıkmayı da... bizler bir günde dünya değiştiren insanlarız oysa değişim bireyde başlar sonra dünya değişir. bir çocuk insanı düzeltmekle düzeltmişti ya hani dünyayı işte öyle be çarşı, bu kadar romantizm neden! ricardolar, simaolar son durağa gelmişmiş be! gidecek kulüp bulamamışlar işin açıkçası! hani o arma öpmeler yalanmış be birader! bizler yalana inanmışız...

anlayış diyorduk bu ülkede anlayış yok.

not: galatasaray altında beşiktaş yazısı yakışmadı ama olsun be bu günlük de böyle olsun. *
(bkz: galatasaray ın 4 maçta 8 gol yemesi)
(bkz: galatasaray ın 4 maçta 11 gol atması)
melisleri ağlatan, ülkenin en büyük kulübü.
hakem hatasıyla kazanmış kulübümmüş. hep böyle oluyormuş.

daha önce de söyledim yine söylüyorum. umarım onlar hata değildir. umarım olayda ünal başkanın parmağı vardır. bazı kuşçuklar ağlıyor ama unutmasınlar ki bu ligde şike suç falan değil. bir cezası yok. enayimiyiz biz dünya kadar para verelim futbolculara. yarı fiyatına hakemler dururken. üstelik herkes bu oyunu bu şekilde oynarken bizim başımız kel mi? ağlamayın kuşcuklar. diyelim biz hakemleri satın aldık var mı itiraz edecek yüzünüz.
tomas ujfalusi' nin ağır sakatlığı, son 2 maçta yenen 5 gol ve transferin son günündeki ' isim var icraat yok ' görüntüsüyle endişe veren kulüp. umarım stoperi götürebilecek bir isim transfer edilir, öyle olursa aşağıya edit gelecek.
lige verilen arada, yapacağı hazırlık maçlarında hakan balta'yı sol stoper, riera'yı da sol bekte denemesini istediğim takımımdır. valla bi görsek ya...
şikeden hüküm giymiş eziklerin ya ama hakem ya diye ağlayıp çamur atmaya çalıştıkları klüp.
şu 1 saat içinde gelecek güze bir transfer haberiyle taraftarlarını mutluluğa boğacak takımdır.
geçen sezonki kayserispor maçı hatırlandığında, hakan balta' yı stopere çekip sol bekte riera ile, transfer yapmadan, sezona devam ederse savunma konusunda beklenmedik sıkıntılar yaşayabilecek kulüp. sürekli sakatlanan gökhan zan var, saatli bomba modunda oynayan bir dany. semih gülümsetiyor ama bunun sakatlığı, cezası, hastalığı var. o yüzden vakit geçirmeden bir stoper transfer etmelidir.
şu anlar itibari ile iyi bir stoper transferi yapmasını** beklediğim takımım.

yapamaması durumunda (bkz: siki tuttuk)
1977 doğumlu, 25 yaşında, genç bir stoper transfer etmiş güzide kulüp...
görsel
via ntvspor!

imana geldim...
bu sene şampiyonlar liginde gruplardan çıkacağına inandığım kara sevdam. dünya namına en büyük tutkum hastalığım. seviyorum ulan bu takımı.
urfaluji'nin sakatlığından sonra son dakka golüyle cris'i transfer eden galatasaray. bence ne doğru nede yanlış bir transfer yapmıştır. cris bildiğimiz üzere çok çok tecrübeli bir defans oyuncusudur. galatasaray defansını ne kadar toplayacağını bilmiyorum ama tecrübesiyle takıma birşeyler katacağı kesin ama defans sorununu tamamen ortadan kaldırması imkansız çünkü halen bir sol bek alınmış değil. transfer sezonu 5 eylül'de bitiyor,acaba sol beke bir transfer yapılır mı düşüncesindeyim halen. yani asıl sorun sol kanatta olduğunu tüm taraftarlar tüm kamuoyu biliyor. gerçi uefa'ya verilen liste dün gece yarısı bitti. bu saatten sonra transfer yapsa bile şampiyonlar ligi'nde oynayamayacak. galatasaray en azından ara transfer döneminde mutlaka ama mutlaka sol beke transfer yapmalı. yabancı olması daha makbul,çünkü ülkemizde son zamanlarda hiç sol bek yetişmiyor. galatasaray bu sene defans bölgesinden çok canı yanacak şimdiden söylüyorum. açıkcası doğru bir transfer politikası izlendiğini düşünmüyorum. yani sen ortasahaya adam alıyorsun fakat defansını hiç mi düşünmüyorsun be adam! hakan balta'yı nasıl halen oynatıyorsun, kafayı yicem valla kendimi bıçaklıcam. tıpkı fenerbahçe'de oynayan selçuk şahin denen futbolcu müsfettesi gibi yahu bu adamlar nasıl böyle büyük kulüplerde,asırlık kulüplerde top koşturuyor aklım almıyor sevgili sözlük. üzülüyorum yani bu adamların yaptığı hatalarla çok büyük canlar yanıyor. örnek verirsem; fener bu sene o selçuk şahin kazması yüzünden şampiyonlar liginden elendi. galatasaray içinde korkuyorum. gruplarda dişli rakipler var. galatasaray'ın defansını çok düşünüyorum nasıl olacak,nasıl yapacaklar diye...
(bkz: cris cristiano marques/#16781676)

yönetimin en büyük hataları medya ve öngörüsüzlük. medyayı ele alacak olursak;
şimdi siz gidip medyaya kaka derseniz, defans transferi beklenen gün toure, kjaer gibi örnekler verirseniz* bu taraftarın beklentisi artar kardeşim. cris yukarıda açıkladığım gibi tecrübesiyle takıma çok şey kazandırabilecek bir oyuncu. fakat medyada çıkan haberler toure ve kjaer olunca beklentiler yükseliyor tabi. bu sene en çok medyadan çekeceğiz renktaşlarım buda böyle biline.

öngörüsüzlük olarak;
sezona sadece ujfa, semih, dany ve gökhan savunmasıyla başlamak alternatif olmadan başlamak nasıl bir şeydir hala anlayamıyorum. bu takım bu sene 3 kulvarda yarışıyor ve* 3 stoperle götüremeyeceği belli. sakatlık ihtimalini, engin gibi ceza alma ihtimalini hiç mi göz önüne almadınız? ünal başgan, seni severdim lakin kaçtır pot kırıyosun yapma be başgan bizi kendinden soğutma.
kuruluş amacı türk olmayan takımları yenmek olan takımım ve hem gönülden hem organik olarak bağlı bulunduğum camiamdır. avrupa kupalarında en fazla başarıya sahip olan türk takımı unvanının yanı sıra, bu sene kurduğu güzel takımla şampiyonlar ligi'nde umut vaadeden takımdır.
mason kulübüdür.
Çiçeklerle yunan takımı karşılayıp, bir azınlık tarafından karşılığını alınca şaşıranlar kulübü.
http://www.cnnturk.com/20...pildi/641727.0/index.html
hakkında anaokulu düzeyinde espriler, şakalar yapılan kulüp. rakip de olsa en azından karşısında asgari zekaya sahip birilerini görmek istiyor insan. "merhaba ben kısaca pas hatası"ymış, vay vay...

anaokuluna haber verelim de ipini gevşetmesin bu bebelerin.
empati yoksunu fanatiklerin çamur atmaya bayıldığı kulüp. elle gol atan anelka' yı, kendini yere bırakıp kaleciyi attıran nobre' yi, luciano' nun olimpiyat stadında hakan şükür' ün kafa vuruşundan gelen topa yaptığı smacı unutup galatasaraylı futbolculara çamur atar ironik sevimliler. canlarım benim...
akşama kadar bir transfer açıklayacağı Abdurrahim Albayrak tarafından açıklanmış kulübüm

çok pardon da avrupada oynatamadıktan sonra istersen messiyi getir amk bu güne mi bırakılır yerli de olsa son transfer?
alex'i transfer etmiş diyorlar

şaka la şaka hahahaaa..
© copyright 2005 - 2026