bugün

/887
fikstürün neredeyse yarısına şike bulaştırmış takımın taraftarlarınca, "hüdödö hödödö e mi oğlum " tadında entrylere maruz kalan takım. komiksiniz amk.

eksiler üzerine gelen edit: sevgili yarrağım, ben mi yaptım şikeyi?
aziz yıldırım ve izinden giden kibirli, kaba fanatiklerin mesafeli, ' ben tek siz hepiniz ' gibi saçma paranoyalarla örülmüş tavırlarına, türkiye' deki fenerbahçeli olmayan her kulüp taraftarı gibi, taraftarı haklı bir antipati duyan kulüp. eğer bugün fenerbahçe' ye antipati duyuyor, fanatiklerinin tavırlarından sıkılıyorlarsa, galatasaray' ın juventus' u yendiği gece ' samandıra' nın çatısına kiremit koyduk ' dışında web sitesine mesaj koymamış kişilerin sorumluluğu büyüktür.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz. onlar ne kadar masumsa, galatasaray da o kadar masumdur. kısasa kısas...
sürekli süper finali eleştiren takımım. tamam gerçekten saçma bir iş bu, ancak bu kadar düşürülebilirdi türk futbolu ama açıkça belli ediyoruz korkumuzu. şahşen galatasaray'ımın iyi bir süper final geçireceğini sanmıyorum. inşallah herşey benim dediklerimin tersi olur da, kendimi o gün sokağa atıp şampiyonluğu kutlarım. eğer aksi olursa da galatasaray'ı zor günler bekliyor gibi.
lige başlarken en yakın rakibine 9 puan fark atacaklarını bilmedikleri için süper finale hayır dememişlerdi.
şimdi kalkmışlar biz şampiyonuz ama kutlayamıyoruz bu süper finalde nedir diye ağlıyorlar.
madem istemiyordun en baştan koysaydın tavrını. şimdi ağlamak niye?
(bkz: #15195378)
rakip ile dalgayı fenerbahçelilerden öğrenmeyecek takımdır .
en azından bazıları gibi 2 dk lık şampiyonluk sevincinde bile timsaha yatmayandır.
biz endüstriyel aşkların eşiğinde, şikesiz ve teşviksiz sevdik seni. babadan öğrendik şerefi, armanın namus demek ve namusun ne demek olduğunu. yenildiğinde beraber üzüldük, yendiğinde beraber inlettik ortalığı.
ve şimdi şampiyonluğa adım adım yaklaşırken * * yine yanındayız. umudun varsa, armaya inanıyorsan ve formaya aşıksan, ruhunu ortaya koy.
unutma; gol attıktan sonra koşacağın tribünün olmasa da, koy elini kalbine taraftarın orada.

şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden!

görsel
hiçbir derbide bileği bükülemeyen, aslanlar gibi savaşan, ligin tozunu atmış, şampiyon takımım.
(bkz: 16 nisan 2012 beşiktaş galatasaray maçı) ile hem fb - hemde bjk takımlarının eline vermiş aslan yüreklilerdir .

(bkz: fbjk)

http://s14.directupload.n...mages/120126/zbwtcfta.swf

http://twitpic.com/9angk5
playoff grubunda sonraki üç maçını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek takım.
play-offta 3. maçlar sonucunda şampiyonluğunu ilan edebilecek takım. galatasaray 2 maçınıda kazanır fenerbahçe beşiktaş maçında puan kaybederse 3. hafta itibariyle galatasaray şampiyon olur. ama temennimiz odur ki şampiyonluk tt arenada kazanılsın. geç olsun güç olmasın.
22 nisan 2012 günü fenerbahçeyle berabere kaldığı taktirde 5. haftada yendiği takdirde ise 4. hafta şampiyon olacak takımdır. hatta bjk fenerden puan almayı becerirse 3. hatanın sonunda bile şampiyonluğu garantileyecektir. dünkü beşiktaşı da seyrettikten sonra iyice ortaya çıktı ki beşiktaş ve trabzon sağlık amaçlı katılmışlar süpsüper finale. ikisininde sikinde değil. 3. olursak direk 4. olursak da ikinci dörtlüden gelen takımı geçer uefaya gideriz havalarındalar. yani 6 maçta kendimizi kasacağımıza 2 maç kasar alırız biletimizi diyorlar. bu yüzden üst üste oynanacak 2 trabzon maçından korkmuyorum. şu fener maçını kaybetmeden atlatırsak spor toto süper liginden sonra digitürk süpsüper finalini de şampiyon tamamlamış sayılırız.
Aldığı mağlubiyeti ofsaytımsı gole bağlayan, sahaya inip rakip futbolcuya saldırmaya çalışan taraftarlara sahip olan, kötü gidişatı neredeyse bu sezon forma giymemiş sidnei, Alves ve bebe gibi futbolcuları kadro dısı bırakarak çözebileceğine inanan, mac öncesi rakip futbolculara at vaad eden çalışanlara sahip iken rakibini şike yapmakla hatta bunu ithal etmekle suçlayan takıma normal sezonda 22, süper ! Final'de de 14 puan fark atan takımdır.
https://www.youtube.com/watch?v=y4EzMPlD0T4

aynı zamanda pilavlı sohbet takımıdır.
http://i.imgur.com/Cu23w.jpg?1
Bir zamanlar Fenerbahçe'ye 0-6 yenilmesi ile akıllardan çıkmayan bir takım.
2011-2012 sezonunda sikmediği tek kuş türü olarak leylek kalan takımdır. şikeci ırkçı kuşları kanırta kanırta, şampiyonluğa koşmaktadır.

(bkz: yürüyedur)
16 nisan 2012 beşiktaş galatasaray maçında, 2-0 önde olmasına rağmen 80. dakikada dahi hücum pres yapan futbol takımına sahibiz, sonra diyorlar neden seviyorsun?
sevmezsem öküzüm!!
önce şikeye şu sıralar da ırkçılığa sahip çıkanlar tarafından saldırılan kulübüm

şikeye ve ırkçılığa kendi takımında da olacak olsa sahip çıkmayacak olan her gs linin gurur duyması gereken renklere sahip takım..
(bkz: türkiye den nefret etme sebepleri)
https://www.youtube.com/watch?v=PXFuS_9QXVo

görsel
Emre'nin s....'in zencisi lafı ile Fatih terim'in haklı serzenişini bir tutan embesillerin olduğunu görmemize vesile yüce kulüp.
ırkçı olan emre belezoğlu nu yetiştiren kulüp.
ırkçı olan baroş'un taşaklarını yalayacak taraftara sahip olan kulüb.
taşşak yalama meraklılarının şu sıralar ağızlarının salyaları aka aka saldırdıkları kulüp..
yıllardır ezeli rakiplerine taşak yalatan kulüptür.
bizde hiçbir zaman ırkçı futbolcu forma giymemiştir denilen takım. oysa ırkçı yuvası gibi bir yer haline gelmişte haberimiz yok.

görsel

görsel
© copyright 2005 - 2026