bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip18
- türk kızı8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı23
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- seri eksici ezik12
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak4
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- karması dört bin beş yüz otuz yedi olan yazar3
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- koşun koşun havadis var7
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- kadınınızı çalıştırır mısınız3
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- açık oy5
- sözlüğün eksi karmalı tek yazarı olmak2
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- eksi karmalı bir yazarı ciddiye almak2
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi2
- insan2
- tarık akan4
- sarapci koala75
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- cin görmüş yazarlar8
- dinci mizahı3
- zorunlu eğitim20
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- anın görüntüsü19
- domates3
- akasya durağı3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- sıfır atık vakfı3
- gocu31
- renault 9 broadway6
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- akciğer kanseri2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- enayimiknatisii ile utah'dan alabama'ya gitmek3
- sivaslı ünlüler4
- sırrı süreyya önder7
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı10
- kürt faşisti5
- türk seküler devrimi11
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- hadsizlik2
- mummy 42
avrupada en fazla kupa kazanan türk spor klubüdür.
amacı eskişehiri, beşiktaşı, antalyasporu yenmek değildir. amacı türk olmayan takımları yenmektir. bunu da yapar zaten. yaptı. özledik artık. şampiyonlar ligi müziğinin stadımızda çalınmasını özledik.
türkiyenin en büyük futbol klübüdür. 2011 - 2012 spor toto süper liginin şampiyonudur. işte bir takımın büyüklüğünün rakamlara yansıması:
(#15045359)
(#15045359)
1905 yılında Galatasaray adıyla kurulan, renkleri sarı kırmızı olan bir takım.
1,5 yıl içerisinde florya'da ki tesislerinden daha büyük bir tesise taşınacağını açıklayan spor takımıdır.
ünal aysal, her ne kadar transferde bir dönem şahsım da dahil olmak üzere çoğu kişi tarafından ağırca eleştirilse de, ve yönetimi sayesinde geleceğine umutla bakmaya başlayan kulüp.
ygs nedeni ile liselilerin aramızda olmamasından mütevellit , hakkında bugün için henüz olumsuz entry ve bok atma çalışması içeren entry girilmemiştir .
play off öncesi en yakın rakibiyle puan farkı 9 olan büyük takımdır. son hafta kendisi ve en yakın rakibi 3 puan alsa (77-68) dahi 2 ye bölünen rakamlar (buçuklu çıktığında üstteki sayıya tamamlanıyor 39-34) sonucu fark 5 puan oluyor. kısacası zaten galatasaray çoktan haketmişti şampiyonluğu.
ileride g.t olmayacağımı umut ederek söylemeliyim ki;
2011 - 2012 futbol sezonunun şampiyonudur.
2011 - 2012 futbol sezonunun şampiyonudur.
Bayan basketbol takımı Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Final'de 5. olan takımdır.
türkiyenin en başarılı, en çok taraftara sahip, renkleri de en güzel takımıdır. biricik sevgilimdir.
2011-2012 sezonu boyunca ali sami yen arena'da yaptığı 17 lig maçı için toplamda 550.000 taraftara karşı oynamış kulüp.
maç başı ortalaması ise; 32.350'dir.
yollar henüz bitmediği için bir çok taraftar maça gidemiyor, hem gidiş hem de özellikle dönüş yolunda çekilen rezillik konusunda herkes hemfikir... buna rağmen 32.350'lik maç başı ortalama gayet iyidir.
tüm sorunlar ortadan kalktığında, ulaşım sorunu çözüldüğünde bu ortalama 37.000'in üzerine çok rahat çıkacağına eminim.
sezon boyunca takımını yalnız bırakmayan galatasaray taraftarına teşekkürler.
maç başı ortalaması ise; 32.350'dir.
yollar henüz bitmediği için bir çok taraftar maça gidemiyor, hem gidiş hem de özellikle dönüş yolunda çekilen rezillik konusunda herkes hemfikir... buna rağmen 32.350'lik maç başı ortalama gayet iyidir.
tüm sorunlar ortadan kalktığında, ulaşım sorunu çözüldüğünde bu ortalama 37.000'in üzerine çok rahat çıkacağına eminim.
sezon boyunca takımını yalnız bırakmayan galatasaray taraftarına teşekkürler.
develerin sevdiği takım.
develerin üstüne bindiği takımın rakibi.
türkiye'de taraftarını en çok mutlu etmiş takım.
üst düzey yönetiminde bulunan serdar eder adlı kişin, rıza çalımbay'a kapıcı çocugu diyerek aşalamıştır. şimdi gelelim bu klubün başkanının iki hafta önce sarfetigi seviyeye. bumu lan sizin seviyeniz? zamanında fenerbahçe taraftarının açmış oldugu yakışıksız bir pankartan ötürü yapmadıgı çirkeflik kalmayan bu takım ve taraftarının geldigi seviye bu kadardır.
seviyenizi sevsinler sizin.
dip not: bazı galatasaraylı arkadaşlar çıkıp pankart vardı ona ne oldu gibi ayarlar vermeye kalkacaklar ya ben ona gülüyorum.
üst düzey yönetici diyorum aloo!!
ha ultra aslan o kişiyi istifaya davet etmiştir o ayrı, ama benim dikkat çekmek istedigim nokta. ünal aysal beyin bu duruma tepkisi ne olacak. bekliyoruz.
seviyenizi sevsinler sizin.
dip not: bazı galatasaraylı arkadaşlar çıkıp pankart vardı ona ne oldu gibi ayarlar vermeye kalkacaklar ya ben ona gülüyorum.
üst düzey yönetici diyorum aloo!!
ha ultra aslan o kişiyi istifaya davet etmiştir o ayrı, ama benim dikkat çekmek istedigim nokta. ünal aysal beyin bu duruma tepkisi ne olacak. bekliyoruz.
kendini bilmez bir kişi, üst düzey yönetici olması bu durumu değiştirmez, saçma bir laf etti diye saldırılan takımım. biz taraftar olarak duruşumuzu gösterdik, istifaya davet ettik. ama bazı düşünce özürlüler toplu halde yaptıkları eylemi unutarak salyalarıyla birlikte saldırmayı ihmal etmedi. insanın önce kendi kapısının önüne bakıp sonra konuşması gerekir.
rıza olayında pankart açarak olayı cümle aleme duyuran angutların gelip başlığını kirlettiği türkiye'nin en büyüğü.
hala çirkefleşen bir taraftarları oldugunu gösteren takım. angut angut konuşanınımı ararsın ne arasan vardır bu takımın taraftarında.
ünal aysal diyorum. bu konu hakkında ne yapıyor diyorum. hani şu saga sola ahlak dersi veren başkanınız varya, ha onu diyorum. en yakınında bulunanlar bile ahlaktan nasibini almamışsa, altından kalkamayacagın laflar etmeyeceksin demekki diyorum.
neymiş? körü körüne ortalıgı germemek gerekiyormuş.
tanım: ahlaktan nasibini almamış insanları barındıran ve saga sola ahlak dersi veren, kendi içinde çelişki yaşayan taraftara sahip bir garip oluşum.
ünal aysal diyorum. bu konu hakkında ne yapıyor diyorum. hani şu saga sola ahlak dersi veren başkanınız varya, ha onu diyorum. en yakınında bulunanlar bile ahlaktan nasibini almamışsa, altından kalkamayacagın laflar etmeyeceksin demekki diyorum.
neymiş? körü körüne ortalıgı germemek gerekiyormuş.
tanım: ahlaktan nasibini almamış insanları barındıran ve saga sola ahlak dersi veren, kendi içinde çelişki yaşayan taraftara sahip bir garip oluşum.
şampiyonluk havasına gereğinden erken girmiş ezeli dostumuz.
her takım 6 derbi maçı oynacak. (pardon 4 trabzon maçları derbi sayılmaz.)
bu da alınması gereken 12 puan demek. şuanki puan farkı 5 bunun sonu devlet bahçeliye kadar gider stop.
her takım 6 derbi maçı oynacak. (pardon 4 trabzon maçları derbi sayılmaz.)
bu da alınması gereken 12 puan demek. şuanki puan farkı 5 bunun sonu devlet bahçeliye kadar gider stop.
sarı kırmızı renklere sahip olan , sahaya çıkınca zeminin yeşili ile güzel bir uyum yakalayan takımdır.
yakında özgürlük isteyebilir.
yakında özgürlük isteyebilir.
Fenerbahce ile anlaşamayan Türk takımıdır.
önümüzdeki sene bir forvet, bir kanat, bir orta saha(melo selçuk iyi de birine bir şey olsa yedek yok) bir de stoper alması gereken ve dahası bunların hiçbirinin 29 yaşından büyük olmaması gereken takımdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar