bugün
- gocu22
- bu koyden olsam ne olacak18
- dinlerin yalan olması14
- şu an hissedilen duygu7
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- sarı torba6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- sarapci koala77
- gecenin şarkısı6
- çaylak yapın beni11
- soğan yiyen kız11
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- ama ben bipolarım10
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- s'i l v'e r m'i s t8
- 30 ağustos zafer bayramı19
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- 15 temmuz yalanı5
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- morkstar4
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- ay kavga var galiba6
- safiyenin kocası faik5
- çocukluğunuz nasıl geçti3
- tai lung44
- bkono5
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- katatespizartmasi10
- rafael leao34
- yalnızlık4
- incil vahiy9
- sözlük kızları adam mıdır5
- versace red jeans2
- enayimiknatisii4
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- kavga eden yazarlar5
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- türkiye savaşa girecek5
- dile dolanan şarkılar2
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- damdan düşer gibi3
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- sihirli annem izleyen erkek4
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
en güldüğüm entrylerin sahiplerinin takımı.
yok korkak olmamakmış, yok kötü günmüş bilmem ne. Geçen yıl neden bu kadar miyavlamıyordunuz o zaman? Neden utanıyordunuz Galatasaray'lıyım demeye?
Asırlık, güzide, şanlı tarihine yakışmayan taraftar topluluğuna sahip takım.
edit: bir derdim var bin dermana değişmem asla der çeker giderim.
yok korkak olmamakmış, yok kötü günmüş bilmem ne. Geçen yıl neden bu kadar miyavlamıyordunuz o zaman? Neden utanıyordunuz Galatasaray'lıyım demeye?
Asırlık, güzide, şanlı tarihine yakışmayan taraftar topluluğuna sahip takım.
edit: bir derdim var bin dermana değişmem asla der çeker giderim.
14 yıl şampiyon olamadığımız zaman ali sami yen'i "seni sevmeyen ölsün" tezahüratıyla inlettiğimizi söylediğimiz halde "geçen yıl neredeydiniz yeaaa" diyen hödüklerin laf attığı türkiye'nin en büyük kulübü.
geçen yıl biz kötüyken; (bkz: en kötü gün bugünse bugün de galatasaray) diyorduk...
geçen yıl biz kötüyken; (bkz: en kötü gün bugünse bugün de galatasaray) diyorduk...
bu takımın taraftarlarını anlamak mümkün değil.
büyük takım olduğunuzu söyliyebilmeniz için önce malubiyeti hazmetmeniz lazım.
bırakın istatistikleri şunu bunu adamlar 3 kere geldi 2 si gol oldu ve şöyle handikap yaparız, böyle ezeriz ,şöyle yeneriz dediğiniz maçta malup oldunuz.
delikanlı olun malubiyeti hazmedin ve kutlayın rakibinizi.
büyüklük malibiyeti hazmedemeyip sağa sola çirkefçe saldırmak değildir.
büyüklük en ezeli rakibinize bile yenildiğinizde onları kutlamaktır.
büyük takıma ve taraftarına yakışanda budur.
büyük takım olduğunuzu söyliyebilmeniz için önce malubiyeti hazmetmeniz lazım.
bırakın istatistikleri şunu bunu adamlar 3 kere geldi 2 si gol oldu ve şöyle handikap yaparız, böyle ezeriz ,şöyle yeneriz dediğiniz maçta malup oldunuz.
delikanlı olun malubiyeti hazmedin ve kutlayın rakibinizi.
büyüklük malibiyeti hazmedemeyip sağa sola çirkefçe saldırmak değildir.
büyüklük en ezeli rakibinize bile yenildiğinizde onları kutlamaktır.
büyük takıma ve taraftarına yakışanda budur.
(bkz: fatmagülün suçu ne)
tebrik edilmesi gereken bir kulüptür zira beraberliğe deli gibi seviniyorlar diye eleştirildiler ama bugünkü maçtan sonrada istatistiklere seviniyorlar. insanın en zor durumlarda bile mutlu olacak bişeyler bulması güzeldir takdir edilmelidir. helal olsun galatasaraylılara.
eğer bu sene 10 puan farkla lider bitirdikleri ligde şampiyonluğu kaçırırlarsa götümle güleceğim kulüp. *
galatasaraylılardan çok fenerbahçelilerin entry girdiğini gördükçe şu sanal ortamda bile yüzümü güldüren takımım. şahsen fenerbahçe yazıp bakmadım bile ne yazılmış diye.
bugünkü maçta ölüp ölüp dirilmemize sebep olan ezeli rakibimiz galatasaray'ı, sundukları resitalden dolayı kutluyorum. maçı fenerbahçe kazandı ve benim de içinde bulunduğum güruh kazanmış olmanın verdiği haklı sevinci yaşadı bu akşam.
maçı galatasaray kazanmış olsaydı -ki galibiyeti hak eden taraf onlardı- kimse neden galatasaray kazandı deme hakkına sahip değildi. gol için her şeyi yaptılar, ancak futbolun cilvesi bu işte, olmayınca olmuyor.
ben galatasaray'ın, şükrü saraçoğlu stadında oynanacak fenerbahçe maçına kadar bütün maçlarını kazanmasını ve takımım fenerbahçe'Nin de aynısını gerçekleştirmesini, son maçın şampiyonluk maçı olmasını gönülden istiyorum. bugünkü oyunları için galatasaray'I tekrar tekrar kutluyorum.
bir de taraftarlara değinmeden olmaz, helal olsun. tribün liderleri bugün küfür edilmemesi için elinden geleni yapacağını söylemişti ve bunu da gerçekleştirdiler. inşallah kadıköy'deki maçta fenerbahçe taraftarı da aynı centilmenliği gösterir ve rekabet bugün olduğu gibi sahada yaşanır.
maçı galatasaray kazanmış olsaydı -ki galibiyeti hak eden taraf onlardı- kimse neden galatasaray kazandı deme hakkına sahip değildi. gol için her şeyi yaptılar, ancak futbolun cilvesi bu işte, olmayınca olmuyor.
ben galatasaray'ın, şükrü saraçoğlu stadında oynanacak fenerbahçe maçına kadar bütün maçlarını kazanmasını ve takımım fenerbahçe'Nin de aynısını gerçekleştirmesini, son maçın şampiyonluk maçı olmasını gönülden istiyorum. bugünkü oyunları için galatasaray'I tekrar tekrar kutluyorum.
bir de taraftarlara değinmeden olmaz, helal olsun. tribün liderleri bugün küfür edilmemesi için elinden geleni yapacağını söylemişti ve bunu da gerçekleştirdiler. inşallah kadıköy'deki maçta fenerbahçe taraftarı da aynı centilmenliği gösterir ve rekabet bugün olduğu gibi sahada yaşanır.
takriben 5 saatir herhangi bir branşta fenerbahçe den şamar yememiş takım. istikrarları daim olsun.
kadrosunun tamamını değiştirmesine rağmen 3 temmuz sürecinde lugano,santos,emenike ve niang gibi yıldızlarını kaybetmiş olan fenerbahçe'ye diş geçiremeyen vasat takım.
< fenerbahçe.
bunu kabul edeceksiniz aslanlar.
fenerbahçe ile başa çıkamazsınız.
bunu kabul edeceksiniz aslanlar.
fenerbahçe ile başa çıkamazsınız.
yeni sezonda hangi forvet kalır hangisi gider bilmiyorum ama, adam gibi topa vurabilen, o siktimin topunu üç direğin arasından geçirebilme becerisi olan bir forvet alması gereken takım.
ucuzculuğa falan gideceklerse hiç uğraşmasınlar, baros' la devam edelim. ama bu takıma topu aldığı zaman basıp gidecek bi golcü lazım. apaçık ortadadır bu durum.
ucuzculuğa falan gideceklerse hiç uğraşmasınlar, baros' la devam edelim. ama bu takıma topu aldığı zaman basıp gidecek bi golcü lazım. apaçık ortadadır bu durum.
2011-2012 SEZONUNDA EN açık ara iYi Futbolu oynayan takımdır ve şampiyon da olacaktır.
bir spor klübü değil bir anonim şirketidir.
fenerbahçe'ye yenilmeye alışmış takım. içerde ve dışarda.
beraberlik başarı onlar için sanırım artık. "ama bizim uefa kupamız var" derlerdi, "ama sizin fener beraberliğiniz de var" diyoruz.
(bkz: https://www.facebook.com/photo.php?v=435995646414943)
beraberlik başarı onlar için sanırım artık. "ama bizim uefa kupamız var" derlerdi, "ama sizin fener beraberliğiniz de var" diyoruz.
(bkz: https://www.facebook.com/photo.php?v=435995646414943)
büyük kulüp olduğu için küçük kulüplerin yenmekle övündüğü kulüp.
bir düşünce, bin kalkan takımdır.
Bir yaşayış şeklidir Galatasaray. Bir kulüpten ötedir.
şampiyonluğu sonuna kadar hak eden takımdır. fakat bu sene play off var. bu yüzden fenerbahçemiz de şampiyon olabilir. futbol bu.
taraftarı borsadaki hisseler gibidir başarı odaklı artar veya azalır.
play off ilk maçında fenere avans vermiş takımdır.
galatasaray galibiyete değil şampiyonluğa sevinir beyler.
şampiyonluk galatasarayın hakkıdır. hala en büyük favoridir. son hafta şike şike değil sike sike fenerden kadıköyde de olsa hakkını alacaktır.
futbol orospu oyunu değilse, azıcık adaleti varsa, biraz göz nizam varsa şampiyon takımdır.
galatasaray galibiyete değil şampiyonluğa sevinir beyler.
şampiyonluk galatasarayın hakkıdır. hala en büyük favoridir. son hafta şike şike değil sike sike fenerden kadıköyde de olsa hakkını alacaktır.
futbol orospu oyunu değilse, azıcık adaleti varsa, biraz göz nizam varsa şampiyon takımdır.
tüm takım hamamda antrenman yapsa dahi fenerbahçe kompleksi devam edecek olan takımdır.*
edit: ayrıca; beraberliğe de sevinir bu takım fenerbahçe maçlarında.
edit: ayrıca; beraberliğe de sevinir bu takım fenerbahçe maçlarında.
tartışmasız türkiye'nin en büyük spor kulübüdür..
eğer puan tablosu bu şekilde kadıköye taşınacak olursa, olası bir beraberlikte galatasaray taraftarının sevincini o zaman görsün işte şikeciler..
ayrıca; 2011-2012 şampiyonluk kupasını, kadıköy'de kaldıracak olan futbol takımı.
eğer puan tablosu bu şekilde kadıköye taşınacak olursa, olası bir beraberlikte galatasaray taraftarının sevincini o zaman görsün işte şikeciler..
ayrıca; 2011-2012 şampiyonluk kupasını, kadıköy'de kaldıracak olan futbol takımı.
o kadar övünmesine rağmen bir türlü kendi sahasında bir türlü fener i alt edememiş takımdır. akıl sır ermez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar