bugün
- ctrlx22
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket8
- gürcistan22
- cendere calarken entry girmek4
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- asansörde kalmak7
- sevilen kızın zort diye ossurması3
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- tanrı türkü korusun2
- yaşar nuri öztürk4
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili5
- erkek eti gurmesi4
- ilgi isteyen kız16
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- sözlükte kavga etmek6
- lahmacunu elle yiyen kız13
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- arkeoloji bölümü5
- seksi bırakmak5
- biyolojik antropoloji5
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- abdullah öcalan7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- insan olmak5
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- casio2
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- yabani semizotu3
- cinli birine bulaşmak3
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- gocu12
- çanakkale4
- amerika birleşik devletleri4
- kadın eti gurmesi vs erkek eti gurmesi2
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- aç karnına açlık grevi yapmak2
- malay erkek2
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- ben ıspartada yaşıyorum7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- seni seviyorum2
- bursa vs edirne7
Fenerbahce ile anlaşamayan Türk takımıdır.
önümüzdeki sene bir forvet, bir kanat, bir orta saha(melo selçuk iyi de birine bir şey olsa yedek yok) bir de stoper alması gereken ve dahası bunların hiçbirinin 29 yaşından büyük olmaması gereken takımdır.
çok kaliteli 3 oyuncuyu(sağ açık, sol açık ve forvet) alabilirse seneye şampiyonlar ligine güzel bir hatırlatma yapabilir. vatekambek diye inletiriz ibişleri.
Robben tipinde bir kanat oyuncusu, hakan şükür gibi de bir forvet lazımdır.
Ayrıca alternatif olarak bir göber bir de stoper transfer edildinsir.
Çok değil ünal başgan. 4-5 transfer sadece. Şampiyonlar ligi için!
Ayrıca alternatif olarak bir göber bir de stoper transfer edildinsir.
Çok değil ünal başgan. 4-5 transfer sadece. Şampiyonlar ligi için!
türkiye nin en iyi takimi.
türkiye' nin en büyük spor kulübü olsun, en çok kupayı hatta tüm kupaları alsın süpürsün , en iyi futbolu oynasın gelene gidene beş atsın , en sağlam topçular galatasarayda olsun , kulüp tesislerine girerken ''efendi ol, adam ol, canımı ye'' yazsın ama şu bilinsin taraftarının , oyuncularının ve yöneticilerinin diğer takımlardan hiç bi farkı yoktur.ne en efendi en karakterli, ne de en pislik en çirkef insanlardır.onlar da herkes gibidir. Bırakın artık şu aptal futbol romantizmini.
yeni transfer döneminde roben'i, bellamy'i, de jong'u, van bommel'i, pepe'yi, sergio ramos'u kesinlikle transfer etmemesi gereken futbol takımıdır. bunun yerine futbolcularını budist rahiplerden seçmelidir.
budist rahip mi?
https://www.youtube.com/watch?v=MkcKlIxP3gc
vay anasını bunlarda kavga ediyormuş meğer.
o zaman kavga edenlere yapılan linç girişimini kaale almayıp bildiği yoldan devam etmesi gereken takımımızdır.
bu arada rakip takım taraftarı bir arkadaşımızın da ağzından kaçmış;
"son 20 yıla baktığınızda gerek sinir bozucu şansa başarılarıyla"
sinirleri bu yüzden bozulmuş.
budist rahip mi?
https://www.youtube.com/watch?v=MkcKlIxP3gc
vay anasını bunlarda kavga ediyormuş meğer.
o zaman kavga edenlere yapılan linç girişimini kaale almayıp bildiği yoldan devam etmesi gereken takımımızdır.
bu arada rakip takım taraftarı bir arkadaşımızın da ağzından kaçmış;
"son 20 yıla baktığınızda gerek sinir bozucu şansa başarılarıyla"
sinirleri bu yüzden bozulmuş.
17 şampiyonluk, bu sene 18 gelicek ve rekor bizde olacak.
14 kupa. kimileri 30 yıldır kupa görmemiş. bu alanda da lideriz.
2 avrupa kupası, şl yarı final mi dersin, çeyrek final mi dersin, her şey var, bi final yok.
sonra cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, vb. de aynı zamanda gs hakimiyeti göze çarpmakta.
her alanda en fazla başarıya sahip olan bir takıma kötü demek, veya başka kulüp daha iyi demek biraz saçmadır.
14 kupa. kimileri 30 yıldır kupa görmemiş. bu alanda da lideriz.
2 avrupa kupası, şl yarı final mi dersin, çeyrek final mi dersin, her şey var, bi final yok.
sonra cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, vb. de aynı zamanda gs hakimiyeti göze çarpmakta.
her alanda en fazla başarıya sahip olan bir takıma kötü demek, veya başka kulüp daha iyi demek biraz saçmadır.
--spoiler--
Günlerdir Melo ile Riera arasında geçen olay hakkında yazılıyor, çiziliyor. Buraya yazmadık çünkü Galatasary'ın iç meselesi ve açıkçası bunu Türk Futbolu için örnek bir tutum da gösteril(e)meteceğini bildiğimiz için kurcalamadık. Bazı değerler Metin Oktay gibi çoktan gömüldü gitti çünkü...
Sözümona taraftarlık adına takımında dönen her rezilliği savunanlarla dolu ortalık. Futbolun içindeki adaleti de geçtim açlıktan ölen insanların olduğu bir ülkede milyar dolarları aşkın paralar bilinçli olarak zarar ettirilen kulüplere akarken insanlar yüzleri bile kızarmadan bu düzeni savundular. Yöneticiyi, futbolcuyu, gazetesinden çok bunlardan harçlık alan basın mensuplarını anlıyorum da cebine bu işlerden kuruş para girmeyen lümpen takımını anlamak mümkün değil. Egemenlerine sadakatte kusur etmesinler aferin onlara ne denir ki...
Beşiktaş takımındaki Toraman - Deli ibrahim kapışmasını hatırlarsınız. O zaman da hak ve adalet başarı kaygısı ve adam kayırmacılığa kurban gitmiş, ibrahim Üzülmez kapı önüne konurken Derin Futbol içinde daha çok abisi olan Toraman takımda kalmıştı. Beşiktaş'ın değerleri de çöp tenekesini boylamıştı. Kurumlar, ülkeler, milletler, camialar bir günde batmazlar böyle ince ince aşınır sonra da bir gün, bir zaman, bir yerde çöküverirler.
Galatasaray seksenli yıllardan beri kendinde atıfta bulunduğu değerleri zaten tüketmiş bir takımdı. Başarının arkasına saklanarak, basını susturarak, itirazları hakaret ve arkasına aldığı iktidar güçleriyle savuşturarak bugüne dek geldiler. Maddi açıdan çıkmaza girdiklerinde etik olmayan yardımlarla kurtarıldılar ancak manen de bitmek üzereler, gidişleri gidiş değil.
Arkalarına aldıkları yeni müttefikleri ile kaostan faydalanıp içinden 5-10 yılda çıkamayacakları çukurdan sıçramaya çıkarken kaybettikleri değerleri yeniden kazanmaya çalışmaları gerekirdi ama aksine olanları da harcamak peşindeler. Melo da Riera da yabancı futbolcular aralarındaki meseleyi bu hale getirmeleri kendi kabahatleridir ve disiplin cezası neyse verilir. Hatta cezayı verip (adil bir karar olmasa da) Riera'yı kadro dışı bırakıp, Melo'nun cezasını sezon sonuna da ertelersiniz. Kulübün iç meselesidir kimse de karışamaz...
Ancaaaaaak....
O anda kaydedilmiş görüntülere el koyup, özellikle de bir spor kanalının muhabirini kovdurmak hatta genel olarak bütün muhabirleri (fena yapmak) (tehdidin içeriğini siz doldurun) ile tehdit edip bir de üzerine açıklamayla "basın üstümüze yürüyor, olaylar çarpıtılıyor" derseniz bir çuval inciri berbat edersiniz.
Basın zaten size bal şekerken, dönen onca dolaba karşı dilsizken arkanıza aldığınız siyasi erk'e güvenip bir de terör estirmek kelimenin tam manasıyla ayıptır. Karşınızda zaten bir basın yok küçük yatırımcının yatırdığı ve el çabukluğu marifet başka ceplere inen 200 milyon dolar parayı ya da Riva'da neler döndüğünü soran yok, Arena ihalesinin TOKi'ye geçmeden önceki periyodunda neler olduğunu soran yok, daha geçen sene bu takımın başına geçeceği söylenen Tugay'ın neden kovulduğunu soran yok hatta sormayı da geçtim konusunu açan yok. Bütün bunlara rağmen kalkıp bir de mağdura yatıyorsanız size denecek bir şey kalmaz Galatasaray Camiası&...
Biraz özeleştiri; Galatasaray'ın buna ihtiyacı var yoksa koskoca camia ona gönül verenlerin hiç sindiremeyeceği bazı etnik ve siyasi vesayetlerin pençesinde yokoluşa sürüklenecek bu gidişle...
--spoiler--
http://www.topcanbazi.co.cc/?p=540
Günlerdir Melo ile Riera arasında geçen olay hakkında yazılıyor, çiziliyor. Buraya yazmadık çünkü Galatasary'ın iç meselesi ve açıkçası bunu Türk Futbolu için örnek bir tutum da gösteril(e)meteceğini bildiğimiz için kurcalamadık. Bazı değerler Metin Oktay gibi çoktan gömüldü gitti çünkü...
Sözümona taraftarlık adına takımında dönen her rezilliği savunanlarla dolu ortalık. Futbolun içindeki adaleti de geçtim açlıktan ölen insanların olduğu bir ülkede milyar dolarları aşkın paralar bilinçli olarak zarar ettirilen kulüplere akarken insanlar yüzleri bile kızarmadan bu düzeni savundular. Yöneticiyi, futbolcuyu, gazetesinden çok bunlardan harçlık alan basın mensuplarını anlıyorum da cebine bu işlerden kuruş para girmeyen lümpen takımını anlamak mümkün değil. Egemenlerine sadakatte kusur etmesinler aferin onlara ne denir ki...
Beşiktaş takımındaki Toraman - Deli ibrahim kapışmasını hatırlarsınız. O zaman da hak ve adalet başarı kaygısı ve adam kayırmacılığa kurban gitmiş, ibrahim Üzülmez kapı önüne konurken Derin Futbol içinde daha çok abisi olan Toraman takımda kalmıştı. Beşiktaş'ın değerleri de çöp tenekesini boylamıştı. Kurumlar, ülkeler, milletler, camialar bir günde batmazlar böyle ince ince aşınır sonra da bir gün, bir zaman, bir yerde çöküverirler.
Galatasaray seksenli yıllardan beri kendinde atıfta bulunduğu değerleri zaten tüketmiş bir takımdı. Başarının arkasına saklanarak, basını susturarak, itirazları hakaret ve arkasına aldığı iktidar güçleriyle savuşturarak bugüne dek geldiler. Maddi açıdan çıkmaza girdiklerinde etik olmayan yardımlarla kurtarıldılar ancak manen de bitmek üzereler, gidişleri gidiş değil.
Arkalarına aldıkları yeni müttefikleri ile kaostan faydalanıp içinden 5-10 yılda çıkamayacakları çukurdan sıçramaya çıkarken kaybettikleri değerleri yeniden kazanmaya çalışmaları gerekirdi ama aksine olanları da harcamak peşindeler. Melo da Riera da yabancı futbolcular aralarındaki meseleyi bu hale getirmeleri kendi kabahatleridir ve disiplin cezası neyse verilir. Hatta cezayı verip (adil bir karar olmasa da) Riera'yı kadro dışı bırakıp, Melo'nun cezasını sezon sonuna da ertelersiniz. Kulübün iç meselesidir kimse de karışamaz...
Ancaaaaaak....
O anda kaydedilmiş görüntülere el koyup, özellikle de bir spor kanalının muhabirini kovdurmak hatta genel olarak bütün muhabirleri (fena yapmak) (tehdidin içeriğini siz doldurun) ile tehdit edip bir de üzerine açıklamayla "basın üstümüze yürüyor, olaylar çarpıtılıyor" derseniz bir çuval inciri berbat edersiniz.
Basın zaten size bal şekerken, dönen onca dolaba karşı dilsizken arkanıza aldığınız siyasi erk'e güvenip bir de terör estirmek kelimenin tam manasıyla ayıptır. Karşınızda zaten bir basın yok küçük yatırımcının yatırdığı ve el çabukluğu marifet başka ceplere inen 200 milyon dolar parayı ya da Riva'da neler döndüğünü soran yok, Arena ihalesinin TOKi'ye geçmeden önceki periyodunda neler olduğunu soran yok, daha geçen sene bu takımın başına geçeceği söylenen Tugay'ın neden kovulduğunu soran yok hatta sormayı da geçtim konusunu açan yok. Bütün bunlara rağmen kalkıp bir de mağdura yatıyorsanız size denecek bir şey kalmaz Galatasaray Camiası&...
Biraz özeleştiri; Galatasaray'ın buna ihtiyacı var yoksa koskoca camia ona gönül verenlerin hiç sindiremeyeceği bazı etnik ve siyasi vesayetlerin pençesinde yokoluşa sürüklenecek bu gidişle...
--spoiler--
http://www.topcanbazi.co.cc/?p=540
şampiyonluğu kaybedecek hissine özellikle şu kavga olayından sonra iyiden iyiye kapıldığım takımım
ve bunun tek sebebi ikinci yarı yaratıcı bi kanat adamı almayan yönetim olacak ama suç yine terime yıkılacak gibi gelmektedir bana..
ve bunun tek sebebi ikinci yarı yaratıcı bi kanat adamı almayan yönetim olacak ama suç yine terime yıkılacak gibi gelmektedir bana..
sadece bir spor kulübü değildir bazı kulüplerin aksine. zamanında çok gitmek isteyip de beceremediğim bir de liseye sahiptir. ordan mezun olanların çoğu da aynı şekilde galatasaray üniversitesi'ne devam eder. galatasaraylılık bazı benzerlerinin aksine fanatizm değildir, hele sadece futbol hiç değildir. galatasaray kültürdür, birikimdir, farklılıktır. çocukluğumun antipatik lacivert renginin tersine kırmızıyı taşıyan kulüptür. galatasaray türkiye'dir.
borsadaki şirket değeri olarak fenerbahçe'nin çok gerisinde kalan kulüp.
öylesine ki, trabzon ve beşiktaş'ın şirket değerlerini de eklese kendisine, kardeşleri olarak, yine bile fenerbahçe'ye yaklaşamıyor bu kulüp. piyasa değeri olarak.
öylesine ki, trabzon ve beşiktaş'ın şirket değerlerini de eklese kendisine, kardeşleri olarak, yine bile fenerbahçe'ye yaklaşamıyor bu kulüp. piyasa değeri olarak.
değeri borsadaki hissesiyle ölçülemeyecek kadar büyük olan kulüp
utanırım lan benim kulübümün piyasa değeri efendim şöyle demeye yemnle millet maneviyat der başka bok demez ama zora düşünce 'bizim kulübün piyasa değeri sizinkini katlar hahaha' diye geyik yapar
sizin değerininz ancak piyasada söker işte o yüzden..
utanırım lan benim kulübümün piyasa değeri efendim şöyle demeye yemnle millet maneviyat der başka bok demez ama zora düşünce 'bizim kulübün piyasa değeri sizinkini katlar hahaha' diye geyik yapar
sizin değerininz ancak piyasada söker işte o yüzden..
8 nisan 2012 manisaspor galatasaray maçında kalecisine penaltı attırarak rakibine ne kadar saygısız davranılabileceğini tüm türkiye'ye ve dünyaya gösteren takım. birileri bu takıma rakibe saygı ve fair play gibi kavramları iyice anlatması lazım bence.
peşinen edit: ne cinconlu ne ezikbahçeli ne 8taşlı ne de hamsi kafalıyım.
peşinen edit: ne cinconlu ne ezikbahçeli ne 8taşlı ne de hamsi kafalıyım.
sanırsınız ki kalecisi penaltı kullanan ilk takımdır .
bu kadar tahammülsüz olmanın hiç mi hiç manası yok .
bu kadar tahammülsüz olmanın hiç mi hiç manası yok .
2011-2012 sezonunda ligde oynadığı tüm maçlar ve takım içi gol-asist krallığı:
(bkz: galatasaray futbol takımı/#14584823)
(bkz: galatasaray futbol takımı/#14584823)
bir tutku.
2006 yılında 4-0 lık fenerbahçe galatasaray maçından sonra sahaya hindi çıkarıp eğlenenlerin, stadlarında yıllarca yarmadık kafa bırakmadıktan sonra fatih terimin açılan kaşına taktığı bantla fatihteriming diye dalga geçenlerin, yöneticileri hertürlü pisliğe bulaşıp metrise gönderilmişken bundan durur duyarcasına arkasındayız diyenlerin, kendi kalecileri topu totosuyla kontrol edince ağzı yırtılırcasına gülenlerin, futbolcuları tarafından penaltısı noktası eşilince şampiyonluk için her yol mübah diyenlerin,son oynadıkları maçta antalya kümeye diye koro tutanların ve buna benzer örnekleri yazsam roman çıkacak eylemlere sahip kişilerin etik olmamakla eleştirdiği kulüp. (bkz: tff etik kurulu)
çok yakında şampiyon olabilecek takımı destekleyen taraftarları olan takım.
ama...
nerdeyse 1 yıldır fb düşmanlığı ayrı bjk yönetimini çökerten akp destekli gs liler. helal olsun size, şampiyonluğunuz kutlu olsun. 20 milyon akp li, başkanınız da dedi ya. gülüp geçmiştim ama hakaten akp imiş be.
düdüt: sadece sayısız eksi. gs kültürü bu.
ama...
nerdeyse 1 yıldır fb düşmanlığı ayrı bjk yönetimini çökerten akp destekli gs liler. helal olsun size, şampiyonluğunuz kutlu olsun. 20 milyon akp li, başkanınız da dedi ya. gülüp geçmiştim ama hakaten akp imiş be.
düdüt: sadece sayısız eksi. gs kültürü bu.
bu sene futbolu en güzel oynayan spor kulübü. tabi hala şike var. ama kimilerine göre. ya kaleci dahi gol attı, daha ne yapsın galatasaray? ama pardon şike var ondan. emre oyundan atıldı, çünkü hakeme gelen eleştrileri hakem, "emre yi de attım" diye savuşturacaktı. hala şike var. ahaha götümle gülüyorum size. eski sistemde olsaydık, fenerbahçe ile aramızda 1 puan falan fark olsaydı. şu an giderdim bağdat caddesine, ağlayan fenerlileri çekirdek çitleyerek izlerdim. lan galatasaray'a bir kere iyi deyin be. bu sene iyi, bu sene oynuyor, bu sene amımıza koydu deyin. ama yok.
--spoiler--
Yiğit incedemir için komplo teorisi kurmaya çalışanlara hatırlatma: Manisa-Fenerbahçe: 1-2. (Gol Dk. 90+5 Yiğit k.k)
--spoiler--
muslera'nın gol atmasına, edepsizlik diye ciyaklayanlar'a volkan'ın kıçıyla tuttuğu topları havale ediyorum. kör adamlar kör. kaleci oyun kuralları dahilinde penaltı atıyor, "edepsizlik" deniyor. madem bizim kadar güveniyorsun kalecine, çektir penaltıyı. çok zor sanki. başkası saha içinde takımı küçümsercesine kıçıyla top tutuyor*, laf yok ses yok. o zaman neredeydi ahlak bekçisi fenerliler? yazık ya bırakın.
--spoiler--
Yiğit incedemir için komplo teorisi kurmaya çalışanlara hatırlatma: Manisa-Fenerbahçe: 1-2. (Gol Dk. 90+5 Yiğit k.k)
--spoiler--
muslera'nın gol atmasına, edepsizlik diye ciyaklayanlar'a volkan'ın kıçıyla tuttuğu topları havale ediyorum. kör adamlar kör. kaleci oyun kuralları dahilinde penaltı atıyor, "edepsizlik" deniyor. madem bizim kadar güveniyorsun kalecine, çektir penaltıyı. çok zor sanki. başkası saha içinde takımı küçümsercesine kıçıyla top tutuyor*, laf yok ses yok. o zaman neredeydi ahlak bekçisi fenerliler? yazık ya bırakın.
her zaman ki gibi yine penaltı şov yapan güzide kulüp.
hayır bu sezon ne zaman lig tvde bir galatasaray maçı izlesem penaltıdan bir golü var hep.
hayır bu sezon ne zaman lig tvde bir galatasaray maçı izlesem penaltıdan bir golü var hep.
bir zamanlar özelliklede maçın son dakikalarında duran toplardan gol atmayı (genelde alex atardı) böylelikle galip gelmeyi gelenek haline getirmiş kulübün taraftarlarınca maçlarında penaltı verilmesinin abes bulunduğu takım.
9 nisan 2012 spor toto süper final fikstür çekimi sonucunda ilk ve son hafta deplasmana gidecek olan takımdır. Bu durum her ne kadar dezavantajmış gibi görünse de, zaten pek de kadro genişliği olmayan beşiktaş'ta cezalıların olması ve bu maçın ilk maç olması büyük bir avantaj olacaktır. gönül isterdi ki ilk maçı yine beşiktaş'la ama arena'da oynayalım, çifte avantajla süper final'de yer alalım ama maalesef gerçekleşmemiştir. kurayla ilgili bir diğer küçük dezavantaj da son maçın deplasmanda fenerbahçe ile olmasıdır. sakatlık ya da ceza sonucu yaşanan ciddi puan kayıpları olursa, son maç stresi, heyecanı ve üstüne kaymak olarak bir de kadıköy'deki fenerbahçe gerçeği dramatik bir sona yol açabilir. galatasaray bunun bilincinde olup ilk maçlarda işi bitirmeli, baştan sıkı tutmalıdır.
play off liginde 4 ve 5. haftalar bjk ve ts ile içeride oynayacak olan takımdır. fenerbahçe'de tam aksine 4 ve 5. haftayı bjk ve ts deplasmanında geçirecek. en önemli avantaj galatasaray için budur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar