bugün
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi8
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- 1 saatte 10 bira içmek19
- bira cips6
- tembel ve çalışmayan insan16
- laptop5
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- maden suyu4
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- oytun erbaş3
- aga be şarkılar5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması6
- ona bir şey söyle9
- sözlük kızlarının kombinleri20
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- velvet vs nervio19
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- yalnizca deli yalnizca sair2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- bir zaman hatası2
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- mezarlıkları sevmek5
- ktç birader4
- taksim'e ikinci eyfel kulesi3
- özgür irade ve determinizm üzerine bir tartışma2
- manyak olmaya karar verdim9
- alparslan türkeş in atatürk düşmanı olması2
- karanlık bir akşamüstü hüzünlü gezer olmak2
- lahmacun4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- allah6
- yıllık izin2
- aylık 470 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- selam sözlük4
- slavko vincic15
- velvet12
- nervio11
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- alparslan türkeş kadir mısıroğlu ilişkisi2
Askerden geleli 20 gün oldu hala aklıma cep telefonu gelmiyor.
Kurma kol cekkkkk, bağla !
Kurma kol cekkkkk, bağla !
kullandığım ve kasası çok sağlam olan telefon.
(316889)Nolu tüfeğimdi.
Bunla atış yaptığınızda dünyanın geri kalanını unutuyorsun ya. Yok abi ben böyle uyuşturucu görmedim. Ne uçaksavar ne bixi tutmuyor yerini senin.
21 sene önce askerliğimde bana yoldaşlık yapan 316889 seri nolu tüfeğimdi. Muhtemelen hurdaya çıkmıştır.
Vee hazır olun klişenin babası geliyor "Abi girdiği yer bu kadar çıktığı yer bu kadarmış."
içimizde askerliğini yapmamış yazarları, hakkındaki entryler ile ortaya dökmüştür. ct deki auto sniper mış. yahu hiç teror takımında auto sniper almadın mı be cahil silver. askerliğini yapsa adam g3 ü ömrü billah unutmaz ct deki auto sniper ile karıştırmaz.
bedelli yaptigim icin tanisamadigim obje. Cok buyuk bir eksiklik hissediyorum.
Sanki artık modası geçmiş olan silah.
Ordu için daha yeni ve etkili silahlar lazım.
Ordu için daha yeni ve etkili silahlar lazım.
Heckler and Koch Gewehr 3 (G3) 7.62mm piyade tüfeği. tam adını payday 2 adlı oyunda silahları incelerken fark ederek öğrendiğim tüfektir.
ilk ve tek kullandığım ateşli silahtır. tsk'da bolca mevcuttur. iran ordusunda da bizdeki kadar bol olduğunu öğrendiğimde şaşırmışımdır.
ilk ve tek kullandığım ateşli silahtır. tsk'da bolca mevcuttur. iran ordusunda da bizdeki kadar bol olduğunu öğrendiğimde şaşırmışımdır.
Alman yapımı piyade tüfeği.
Ak 47 tercihimdir. inşallah askerde gittiğim yerin envanterinde bulunur.
Ak 47 tercihimdir. inşallah askerde gittiğim yerin envanterinde bulunur.
Araziye çıktığın zaman 3 günde pas olan silah. Hele hele yağmur, çamur varsa varya! Fotoğraf makinası film kutusunda tüfek yağı ve pamuklu bez taşımak şarttır bakım için. Birde her timde " harbi " bulunur, namluyu temizlemek için.
Milli piyade tüfeğinin bir an önce tüm askerlerimize ulaşmasını diliyorum.
Milli piyade tüfeğinin bir an önce tüm askerlerimize ulaşmasını diliyorum.
Çalışan bir g3 bir çok silahtan daha iyidir.. girdiği gibi çıkmaz mermisi. intihar eden elemanın kafasının yarısı yoktu oradan biliyorum.. ha bir de çok tok bir sesi vardır 3 gün kulağımın çınlamışlığı vardır..
Önüne ne gelirse viran eden silah. Evet.
Müthiş bir özelliği de merminin döne döne ilerleyerek, büyük bir çıkış deliği oluşturmasıdır. Bu sebeple hasar oranı yüksektir.
işi bilen ellerde ışıldayan demirdir.
mpt 76nın çöpü olamaz.
Askeri bol halkı fakir olan ülkelerin kullandığı silahtır. Arazide 3 günde kullanılmayacak hale gelir. Hele bir de üzerine yağmur yapmışsa var ya... Tutukluk yapıyor kardeşim , bomba atarını mı atsam, el bombası mı çeksem diye orta da kalıyorsun.
Bundan 10 yıl önce olsa tabi ki böyle eleştirmezdim, çünkü elimizde ki o idi. Ama artık hükûmet tamamen bu sılahı toplayıp üretilen milli piyade tüfeğini seri hale getirmeli.
Bundan 10 yıl önce olsa tabi ki böyle eleştirmezdim, çünkü elimizde ki o idi. Ama artık hükûmet tamamen bu sılahı toplayıp üretilen milli piyade tüfeğini seri hale getirmeli.
Kışlada sağ gözünün altı mor gezenler var ya alayı acemi asker. Bil'umum angaryaya hep bunlar görevlendirilir.
Kore yapımı lg marka olanını da, rus yapımı kalaşnikof marka olanını da kullandığım.
çok sık tutukluk yapan bir silahtır kendileri.
güzel telefondur. tek kötü yanı bence aşırı ısınması. gerçi lg' lerin genelinde bu sorun olabiliyor.
g-3 ile askerde 11 atış yaptırmışlardı. ilk 9 atışta 2 kez tutukluluk yaptı, sadece benim değil benimle birlikte birçok arkadaşımın daha. tutukluluk yapınca da elini kaldırıyorsun bölük komutanı gelip yardımcı oluyordu. yanlış hatırlamıyorsam benim ki 79 veya 81 yapımıydı. büyük , geri tepmesi çok fazla ve tutukluluk yapması güven vermiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar