bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler11
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması12
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- ben geldim naneler3
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi5
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- açık oylayamamak6
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler5
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- kıbrısı ingilize veren padişah5
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- sosyoloji vs antropoloji2
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- fenerbahçe nin kurucusu4
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- anın görüntüsü22
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- emevi dini4
- bardak3
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- mobland2
- prosedür evliliği3
- türkçeye sistemli saldırı7
- ispartalı kızlar9
- yapılan ilginç salaklıklar4
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- güne acı bir gerçek bırak8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- her yerden engelleyen kız6
- meksika açmazı macerası8
- vincenzo montella5
- çok sıkılmak2
- nasihat heyeti2
- muhallebi köpürtmek4
- pembe kulaklık takan erkek2
- tayt6
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- gey ve şey kavgası5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- popo liposuction6
- mehmet akif alakurt2
- kadınların sevgililerine aldığı geyimsi kıyafetler2
Söyleyecek güzel bir şeyim yoksa nick altı girmeme kuralımı esnetmeme sebep olmuş yazar.
Dinci ahlakı diye eleştiri konusu varsa kesinlikle “benim dinci olmam .... veya bi kadını duvara yaslamadığım anlamına gelmez benim yaşadığım cinselliği sen rüyanda görmemişindir kuran çarpsın görmemişindir.” gibi cümleler yüzündendir.
Hem günahkar olmasıyla gurur duyup hem dinci geçinmek tam da “dinci ahlakı” adı altında eleştirilen şeyin örneğidir.
Nick altıma gelip “çok kadın duvara yasladım yazıma “kızıp” ” diye bir ifade kullanmış. Kimin ne yaptığı gerçekten beni ilgilendirmiyor. Kaldı ki kızılacak ciddiyette bir entry değil. Açık eksi kendisini bu kadar derinden üzdüyse söyleyeyim, tutarsızlık yüzünden açık eksi verdim.
Dilediği kadar açık eksi verip açık eksi yediğinde gelip nick altıma bir şeyler karalaması da ayrı garip. Kendisi sözlüğün tutarsızlık abidesi olmaya aday olabilir.
Bir de beni 20 Karakter yazıyla rezil rüsva edermiş ama değmezmişim. Beni rezil rüsva ettiği için değil ama Uğraşı alanının içine dahil ettiği için oturup ağlardım, iyi ki yapmamış.
Benden uzak ama yine de mutlu olsun. Sonra başkalarına sarıyor..
Dinci ahlakı diye eleştiri konusu varsa kesinlikle “benim dinci olmam .... veya bi kadını duvara yaslamadığım anlamına gelmez benim yaşadığım cinselliği sen rüyanda görmemişindir kuran çarpsın görmemişindir.” gibi cümleler yüzündendir.
Hem günahkar olmasıyla gurur duyup hem dinci geçinmek tam da “dinci ahlakı” adı altında eleştirilen şeyin örneğidir.
Nick altıma gelip “çok kadın duvara yasladım yazıma “kızıp” ” diye bir ifade kullanmış. Kimin ne yaptığı gerçekten beni ilgilendirmiyor. Kaldı ki kızılacak ciddiyette bir entry değil. Açık eksi kendisini bu kadar derinden üzdüyse söyleyeyim, tutarsızlık yüzünden açık eksi verdim.
Dilediği kadar açık eksi verip açık eksi yediğinde gelip nick altıma bir şeyler karalaması da ayrı garip. Kendisi sözlüğün tutarsızlık abidesi olmaya aday olabilir.
Bir de beni 20 Karakter yazıyla rezil rüsva edermiş ama değmezmişim. Beni rezil rüsva ettiği için değil ama Uğraşı alanının içine dahil ettiği için oturup ağlardım, iyi ki yapmamış.
Benden uzak ama yine de mutlu olsun. Sonra başkalarına sarıyor..
boş beleş atıp tutanları anında madara eden yazardır. nasıl geldin damladın hemen adamı böyle hoplatırım. gerçekten çok yazık..
görsel
görsel
serdar senin konu farklıdı sende biliyorsun ayak yapma bana. her olayda nik altı yazarsak işimiz var.
keşke bana da boş beleş yazarlar franka girdiği gibi uzun uzun nickaltı girse
a.. k... sizin hayat gayenizin.
a.. k... sizin hayat gayenizin.
sözlüğün öfkeli yazarlarındandır. ne bu öfke? kemalist takıntısı vardır. sabah akşam kemalistler hakkında entry girip durur. kemalistler kim bilir ne yaptıysa. *
kendini bilen nasılda anlıyor. siklenmemek ne kadar acı verici. gerçekten çok yazık..
herif kendi kendini unuttu bi siz unutamadınız a.q. !..
Sığınakta fare gibi yaşıyor galiba.
Bonba düşer müşer diyerekten.
Bonba düşer müşer diyerekten.
neden sığınakta fare gibi yaşim lan evin fotosunu bile attım sen hayatında öyle semt gördün mü allhın göçmeni. aktif olmamı fare olarak lanse ediyosan sende aktifsin sana hakaret etiim mi anana avradını küfürmü yemek istiyosun pzvnk.
2015'ten beri yazar olan bir yazardır. siyasi görüşü hiç değişmemiştir. o zaman da chp düşmanıymış şimdi de.
ay çok güldüm. çok güzel bir fotoğrafmış.
görsel
görsel
Bayağı da zeytinyağı almışlar. Oh oh yemeklerde ne iyi gider vallaha.
ahaha, sözlükte yarak atan piç dışında huzuru bozan bir şey yok, neden acaba diye düşünen oldu mu hiç?
olduysa ve sebebini bilmiyorsa ben söyleyim; fr*nk l*cas 5 gündür çaylak. muahaha.
olduysa ve sebebini bilmiyorsa ben söyleyim; fr*nk l*cas 5 gündür çaylak. muahaha.
halen çaylak moddaki yazar. kafalar sakin.
Yine haksız yere çaylak yemiş.
Putperest baskılar bizi yıldıramaz.
Sözlüğün hitini artıran marka değeridir.
Bilgili bir yazardır.
Putperest baskılar bizi yıldıramaz.
Sözlüğün hitini artıran marka değeridir.
Bilgili bir yazardır.
Adam troll. Kendisi bariz Kemalist görüşlü ama gel gör ki diğer Kemalist çomarları bu olayı hâla anlayamamış durumda. Zira kuduz köpekkkler gibi direk havlama moduna geçiyorlar. Allah’ın beyinsiz yobazları.
Ben öyle ya da böyle kudurtuyor mu ona bakarım. Kudurtuyor. Kendisi son Kemalist bükücüsüdür. (bkz: Son kemalist bükücü)
Ben öyle ya da böyle kudurtuyor mu ona bakarım. Kudurtuyor. Kendisi son Kemalist bükücüsüdür. (bkz: Son kemalist bükücü)
çaylak olmuş. biraz da çaylaklık lazım. tecrübeli olunca çaylaklığı gider ve yeniden yazar olur. artık kime küfrettiyse?
ben de diyorum neden bu kadar sakin ama başka yobazlar gelmiş bu sefer de.
çıldıranlara on günlük nefes veren adam. nerde kalmıştın, aynen devam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar