bugün
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- shawarma12
- akp ye oy atmanın sonucu9
- kitap okumak13
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- töre dizileri14
- ellerim bos gonlum hos11
- darwinin ateist olmaması8
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği23
- batman vs superman15
- anın görüntüsü10
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- yazarların özlediği şeyler10
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- günün yorgunluğunu alan şeyler13
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- gecenin şarkısı8
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak20
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası19
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- yunan halkına düşman değilim10
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam11
- evlenilecek adam modeli8
- askim orasi degil diyen kadin8
- kaç yaşındasın12
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste12

entry'ler (111)
Çoktan ölmüştür maalesef..
Sadece Uludağ Sözlükte açılabilecek başlıklar.
Sözlükte kız yok kendi aralarında atışıyorlar, kıyas yapıyorlar.
Normalde otel olan fakat sonradan kyk yurduna döndürülmüş bir yurtta kaldığıma göre her gün yaşadığım deneyimdir. Hem de denizin kenarında, üniversitede mutlu eden tek şey.
Hatay usulü içinde patates kızartması olan versiyonunu yiyorsa zevksizdir. Dönerin içinde patatesin ne işi var hem de vıcık vıcık soslu.
Geliyor gelmekte olan. 20 gün kala bile götümü tutuşturmaktadır.
Lisede aktif olarak kullandığınız siteye yıllar sonra üniversite 2. sınıfta bir kyk odasında girmektir.
Siktir git demeyi öğrenmek. Hayatınızdaki tüm gereksizleri çıkarmak
Hoşlanılan kişiyi internet geçmişinin en derinlerine kadar stalklamak.
mide ağrısı, şişkinlik, pişmanlık hissi, varoluşsal sancılar
Kendinden alt seviyedeki insanlara uygulanması gereken tarife.
Karşıdakini dinlerken "mal herhalde amk" diye içinizden sorgulatan eylemdir özellikle o zamana dek zeki olduğunu düşündüğünüz bir insansa
yalan söyleyen büyük hayal kırıklığı yaratır. Sonucunda sizi her şey ortada olduğu halde gerizekalı yerine koyan o kişiyi sessizce hayatınızdan silersiniz, enayi kandırıyorum diye yerinde saydığıyla kalır o da.
yalan söyleyen büyük hayal kırıklığı yaratır. Sonucunda sizi her şey ortada olduğu halde gerizekalı yerine koyan o kişiyi sessizce hayatınızdan silersiniz, enayi kandırıyorum diye yerinde saydığıyla kalır o da.
Bakınız: Hayatımdan o kadar memnuniyetsizim ki her gün Twitter başta olmak üzere bilumum sosyal mecrada agresif tutumlar sergiliyorum ve sürekli insanları fikirleri üzerinden linç ediyorum.
Not: Tanım ve tespit.
Not: Tanım ve tespit.
Nerden çıktı bilmiyorum ama tam aksi gözlemlenen klişe iddiadır. Hani bazı insanlar vardır gerçekten iyi bir insan bu dersin, iyi olmak için iyidir. Bu insan topluluklarını bir metalcilerde bir de solcularda gözlemledim hep.
Eski aktifliğini kaybetmiş birliktir. Zamanında bıraktığım linklere üzülüyorum peh hepsi silindi.
Acilen ne lan önüne geleni öldürecek misin, toplu katliam mı yapıyorsun? Çözüm belli, barınakların sayısını arttıracaksın ve hepsini toplayacaksın içine. Evcil köpek satışını yasaklamaya yönelik kanun çıkaracaksın ve bunu gerçekleştirenlere ağır yaptırımlar getireceksin. Şu köpektapar dediğin gerçekten hayvanlarla kafayı yemiş insanları da bu barınaklara yönlendireceksin. Sahiplenmek isteyenlere kısırlaştırma şartı getireceksin. Uzun bir süre bu süreci takip edeceksin tüm bunlara rağmen kontrol altına alamıyorsan (bunu yazarken çok kötü hissettim) uyutma yoluna gidebilirsin belki. Öldürmek ilk çözüm yolu olmamalı.
Müzisyen bir beyefendinin bana âşık olması üzerine bu süreci anlattığı bir şarkı çıkarması ve onun bir televizyon dizisinde çalınması.
Narsist anneye sahip olmak.
nicki gibi saçma sapan entryler giren vasat troll. determinist biri olarak sadece gülüyorum.