bugün

entry'ler (111)

buraya ne olmuş

Çoktan ölmüştür maalesef..

ben bu yazıyı abazalara yazdım

Sadece Uludağ Sözlükte açılabilecek başlıklar.

ankara

Görüntüsüyle çöle döşenmiş binaları anımsatan şehir

görsel

sözlük erkeklerinin fotoğrafları

Sözlükte kız yok kendi aralarında atışıyorlar, kıyas yapıyorlar.

otelde uyumak

Normalde otel olan fakat sonradan kyk yurduna döndürülmüş bir yurtta kaldığıma göre her gün yaşadığım deneyimdir. Hem de denizin kenarında, üniversitede mutlu eden tek şey.

tavuk döner yiyen kız

Hatay usulü içinde patates kızartması olan versiyonunu yiyorsa zevksizdir. Dönerin içinde patatesin ne işi var hem de vıcık vıcık soslu.

final haftasi

Geliyor gelmekte olan. 20 gün kala bile götümü tutuşturmaktadır.

nostalji

Lisede aktif olarak kullandığınız siteye yıllar sonra üniversite 2. sınıfta bir kyk odasında girmektir.

psikoloji düzeltme yolları

Siktir git demeyi öğrenmek. Hayatınızdaki tüm gereksizleri çıkarmak

cinsel ilişki dışında zevk veren olaylar

Hoşlanılan kişiyi internet geçmişinin en derinlerine kadar stalklamak.

çiğköfte denince akla gelenler

mide ağrısı, şişkinlik, pişmanlık hissi, varoluşsal sancılar

sikine takmamak

Kendinden alt seviyedeki insanlara uygulanması gereken tarife.

doğrusunu bildiğin yalanları dinlemek

Karşıdakini dinlerken "mal herhalde amk" diye içinizden sorgulatan eylemdir özellikle o zamana dek zeki olduğunu düşündüğünüz bir insansa
yalan söyleyen büyük hayal kırıklığı yaratır. Sonucunda sizi her şey ortada olduğu halde gerizekalı yerine koyan o kişiyi sessizce hayatınızdan silersiniz, enayi kandırıyorum diye yerinde saydığıyla kalır o da.

loser olmak

Bakınız: Hayatımdan o kadar memnuniyetsizim ki her gün Twitter başta olmak üzere bilumum sosyal mecrada agresif tutumlar sergiliyorum ve sürekli insanları fikirleri üzerinden linç ediyorum.

Not: Tanım ve tespit.

metalcilerin satanist olması

Nerden çıktı bilmiyorum ama tam aksi gözlemlenen klişe iddiadır. Hani bazı insanlar vardır gerçekten iyi bir insan bu dersin, iyi olmak için iyidir. Bu insan topluluklarını bir metalcilerde bir de solcularda gözlemledim hep.

uludağ sözlük metalci yazarlar birliği

Eski aktifliğini kaybetmiş birliktir. Zamanında bıraktığım linklere üzülüyorum peh hepsi silindi.

sokak köpekleri acilen itlaf edilmelidir

Acilen ne lan önüne geleni öldürecek misin, toplu katliam mı yapıyorsun? Çözüm belli, barınakların sayısını arttıracaksın ve hepsini toplayacaksın içine. Evcil köpek satışını yasaklamaya yönelik kanun çıkaracaksın ve bunu gerçekleştirenlere ağır yaptırımlar getireceksin. Şu köpektapar dediğin gerçekten hayvanlarla kafayı yemiş insanları da bu barınaklara yönlendireceksin. Sahiplenmek isteyenlere kısırlaştırma şartı getireceksin. Uzun bir süre bu süreci takip edeceksin tüm bunlara rağmen kontrol altına alamıyorsan (bunu yazarken çok kötü hissettim) uyutma yoluna gidebilirsin belki. Öldürmek ilk çözüm yolu olmamalı.

yazarların başına gelmiş en ekstrem olay

Müzisyen bir beyefendinin bana âşık olması üzerine bu süreci anlattığı bir şarkı çıkarması ve onun bir televizyon dizisinde çalınması.

bir insanın başına gelebilecek en kötü şey

Narsist anneye sahip olmak.

varoluscufilozof

nicki gibi saçma sapan entryler giren vasat troll. determinist biri olarak sadece gülüyorum.