bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan15
- bik bik kaç yaşında4
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek3
- gey biraderlerin birbirlerine hallenmesi4
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir5
- bir ilişkiyi kim yönetir6
- bütün biraderlere hükmeden birader8
- bir kadını yaşıyla vurmak2
- nez'in memeleri4
- gaylık utanılacak bir şey midir2
- özgürlük ile sorumluluk arasındaki ince çizgi2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı6
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum9
- uludağ sözlük bir ailedir7
- erecto birader bay bey birader birader bey2
- sözlüğe totonu zikeyim butonu6
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- ticarette üç kağıtçı esnafı anlama yolları3
- kemal kılıçdaroğlu19
- bik bik abla vs vurduranlar12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği29
- sözlüğün mal dolması9
- zaman kavramı olmayan insan4
- deniz göktaş33
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim4
- velvet31
- sözlük yazarlarının dondurmaları5
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- cennet vs cehennem2
- diamond bosphorus13
- dondurma yiyen erkeğin asıl amacı3
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın4
- cemiyet hayatına giremeyen görgüsüz2
- dün erkeklerin yüzde 47 si seks yapmadı2
- günün şiiri12
- anın görüntüsü13
- erectoton7
- cristiano ronaldo dos santos aveiro4
- kemal sunal2
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- gizli artı vermek7
- mutlu yaşamın sırrı3
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- yine geliyorum yilanoglu4
tam yarım saattir ayşe özyılmazel evliliğini tekrar tekrar veren kanal. Sabah sabah haber izlemek için açtığıma pişman etmiştir.
günlük dizileri d harfi ile başlayan kanal.
deniz yıldızı
dinle sevgili
derin sular
(bkz: bu da mı gol değil)
deniz yıldızı
dinle sevgili
derin sular
(bkz: bu da mı gol değil)
en geri zekalı programlarla beni benden alan tv dir. dizilerindeki oyunculuk hollywood düzeyindedir ama ne yazık ki kimse çakamamıştır bu durumun farkına.
tilki...
haberlerinde hükümet yalakalığı yapıp duran, ikinci sınıf bir tv kanalı.
(bkz: istemem yan cebime koy)
haberlerinde patlama sahnesinin canlandırması için gta 4 de el bombası atıp 3 saniyelik video oluşturmuş kanaldır. *
dinle sevgili adlı günlük diziyi sezon finali yapıyoruz ayağına yayından kaldırmış kanaldır. *
hadi onu geçtim yeni yıla girerken bari var mısın yok musun'u yayınlama. tı tı tı. kınadım.
hadi onu geçtim yeni yıla girerken bari var mısın yok musun'u yayınlama. tı tı tı. kınadım.
yeni star tv'nin yeni dizilerine isim ve konu seçerken bu kanal ve dizilerinden feyz aldığını düşünenlerdenim. arkadaş önüme senaryo koysalar şu diziye isim bul hacı deseler senaryo kapağını açmadan en az sayacağım 5 isimden 3'ünü bu kanal dizi yapmış.
orijinal fox tv de sağlam diziler ekrana gelirken türkiye de seviyesizlik sınırlarını zorlamış kanallardan bir tanesi.
= bez bebek
Evde ufaklık varsa günboyu izlemek zorunda kaldığımız bez bebek dizisiyle aklımızda pekte güzel hatırlanmayan kanal.
iki tane dizi ile günü kurtaran yayın kuruluşu. haber spikerleride güzel, mis!
akasya durağı bir diziyi transfer ederek kalitesini göstermiş kanal.
annelerin ve komşu teyzelerin izlediği kanal.
Komik kedi videolarını gösterdikleri haberde "her kedinin eti yenmez" gibi iğrenç bir başlık atan kanal.
dünyanın en büyük medya patronunun sahip olduğu tamamı amerikan sermayeli televizyon kanalı.
Bir dizide 30 saniyelik bir bölüme 3 defa reklam veren kanal.
adam, karısına kek ikram ediyor, karısı biraz istemez gibi davranıyor ama bir ısırık alıyor... ve reklam... reklam bitiyor, adam karısına kek ikram ediyor... karısı tam ısırık alacak kiiii... reklam. Uzun bir reklamın ardından dizi başlıyor, adam elini keke uzatıyor, daha ısırık aşaması gelmeden reklam giriyor. Sonra adam karısına kek ikram ediyor, kadın kekin tadına bakıyor ve dizi bitiyor. Sonra mı? Sonra reklam...
2 gün önce memlekete geldim, hele bakayım şu tv'de neler var derken fox tv sayesinde tv'nin nasıl bir aptal kutusu olduğunu tam manasıyla tekrar anladım. Bunun için fox tv'ye teşekkürler.
adam, karısına kek ikram ediyor, karısı biraz istemez gibi davranıyor ama bir ısırık alıyor... ve reklam... reklam bitiyor, adam karısına kek ikram ediyor... karısı tam ısırık alacak kiiii... reklam. Uzun bir reklamın ardından dizi başlıyor, adam elini keke uzatıyor, daha ısırık aşaması gelmeden reklam giriyor. Sonra adam karısına kek ikram ediyor, kadın kekin tadına bakıyor ve dizi bitiyor. Sonra mı? Sonra reklam...
2 gün önce memlekete geldim, hele bakayım şu tv'de neler var derken fox tv sayesinde tv'nin nasıl bir aptal kutusu olduğunu tam manasıyla tekrar anladım. Bunun için fox tv'ye teşekkürler.
içeriğinde onlarca saçma dizi ve programı barındıran izlenebilitesi 0'a yakın olan kanal.
flash tv'den bir tık yukarıda. o da haberleri falan daha düzgün diye.
(bkz: show tv 2)
Ailelere ikiye bölen tv kanalı. O dizileri hele insanı çileden çıkarıp balkondan atlayasi geliyor vesselam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar