bugün
- yazarların sabahın 6 sında ayakta olma nedenleri6
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar4
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- sütte leke var cemil tugay da yok3
- yurtsuz john3
- fake yazar anlama kılavuzu7
- berna laçin'in gözaltına alınması3
- tibet e gidip kendini budizm e vermek3
- dating uygulamasında eşleşme algoritması3
- özgün müzik seven yazarlar3
- 7 ekim 2026 izmirin fethi2
- ahmet hakan'ın fon krizi yazısı2
- rks skyjet2
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler10
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama3
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek6
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- antalya da caretta yavrularının denizle buluşması2
- çok uykum var sözlük6
- bir bela geliyor9
- sabahları sevilen şeyler11
- izmir'in mis gibi kokması10
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- mezut barzani nin yahudi olması18
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- salat namaz değildir12
- bir gün herkes ak partili olacak14
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- çocuğa israil diye isim koymak17
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- ucan tekme atan hipopotam28
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- meksika açmazı macerası15
- iltica38
- anın görüntüsü31
- enayimiknatisi9
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- bu durumda ne yapardınız9
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
- gece arabayla giderken dinlenilecek şarkılar2
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi4
lise hayatımda babamın isminden çok kendi ismini duyduğum zat. gerçi onu da hoca efendi diye duyuyordum da neyse işte.
(bkz: kevork)
Sırf Kürt olduğu için Bediuzzaman Mela Saidê Kûrdî'nin elini öpmekten çekinmiş kişi. Şimdilerde pensilvanyada CIA gölgesinde yaşamakla meşguldür. Arada bir Kaçtığı Türkiyenin içişleri hakkında konuşmayı kendine hak sayan kişidir.
okyanus ötesinde yaşayan nurjuvazi lideri.
"kendi içimden hep diyordum ki; yav acaba meseleyi tahrif mi ediyoruz, aşağıya mı çekiyoruz" sözlerinin hemen ardından tahrifte, aşağı çekmede sınır tanımayarak peygamberimizin türkçe olimpiyatlarına katıldığını dahi iddia etmiştir. iyice raydan çıkmış görünüyor. vallahi endişeyle takip ediyoruz kendisini.
http://www.youtube.com/watch?v=daqfYwt738I
http://www.youtube.com/watch?v=daqfYwt738I
Kendisini hep tarikat ehline karşı biri olarak bilirdim derken bugun kırık testi'yi iyiki izlemişim diyorum.
"Beni değil şah-ı nakşibendileri, mevlevileri, abdulkadir geylani'yi, gazzali'leri örnek alın ve şekilcilik yapmayın. Onların yolu Allah'a giden yoldur, o yolu takip edin"
Çok çok şaşırdım, bundan böyle saygım sonsuz kendisine.
"Beni değil şah-ı nakşibendileri, mevlevileri, abdulkadir geylani'yi, gazzali'leri örnek alın ve şekilcilik yapmayın. Onların yolu Allah'a giden yoldur, o yolu takip edin"
Çok çok şaşırdım, bundan böyle saygım sonsuz kendisine.
(bkz: fethullah gülen)
internetin nasıl bir şeytan oyuncağı olduğunu bilen alim kişisi.
(bkz: utanmadan internet kullanabilen şakirt)
(bkz: utanmadan internet kullanabilen şakirt)
gülen hoca .
aksine ağlak hoca.
şu sıralar hükümetle ve tayyip'le arası pek iyi olmayan bir şahıs.
Taşlanması gereken insan.
Neden mi?
Çünkü çok güzel meyveler veriyor...
Neden mi?
Çünkü çok güzel meyveler veriyor...
az muhterem...
dindar değil dincidir.
günde beş otuzbir çeken uzun boylu geniş omuzlu babayiğit.
son açıklamaları şu şekilde olan kişi,
'' gelin allah aşkına biraz da kardeşçe yaşayalım. türkçe olimpiyatlarında dile getirdikleri gibi, yeni bir dünya.. yeni bir dünya.. el ele yeni bir dünya!.. hakimiyet değil.. hükmetme değil.. baskı yapma değil.. totaliter sistemler tesis etme değil.. diktatörlükler tesis etme değil.. tiranlıklar kurma değil. (27:27) ''
amına koyim biz bir ağaç kesilmesin diye çıktmıştık oraya. dünya düzeni değişecek neredeyse.
'' gelin allah aşkına biraz da kardeşçe yaşayalım. türkçe olimpiyatlarında dile getirdikleri gibi, yeni bir dünya.. yeni bir dünya.. el ele yeni bir dünya!.. hakimiyet değil.. hükmetme değil.. baskı yapma değil.. totaliter sistemler tesis etme değil.. diktatörlükler tesis etme değil.. tiranlıklar kurma değil. (27:27) ''
amına koyim biz bir ağaç kesilmesin diye çıktmıştık oraya. dünya düzeni değişecek neredeyse.
ilk başta türkiye'de, ve sonrasında dünya genelinde pek çok türk okulu açtırmıştır. dinler arası diyaloğun başlamasında katkıda bulunmuştur.
Nurcularla karistirilmamasi gereken kişidir, zira nurculuk ve nurcular baskadir.
Somali gibi bir cok ulkeyi somuren emperyalist turkcu ulkucu.
en ufak cümle sonunda sesi titreyen, akabinde kıvranan oturduğu koltukta yamulan alıngan müridleri vardır.
http://www.youtube.com/wa...amp;v=sOer7ZepkxM#t=5461s
http://www.youtube.com/wa...amp;v=sOer7ZepkxM#t=5461s
ilkokuldayken her yatsı namazı sonrası mecburen dinlediğim ağlaması ve anlatış tarzı şahsınamünhasır bir amcamızdır. seveni vardır ama bu kadar yüceltilmiş olmasına karşıyım efenim.
Amerika da yaşayan, büyük bir cemaat önderi olan kişi.
özbekistan'daki okullarında cia ajanları yakalandığı için özbekistan'lılar tarafından iyi anılmayan misyoner. ama kimin misyoneri?
hahamcı başı sahte belgelerle ergenekon davasının kızışmasına neden olan homoseksüelin arkadaşıdır.arkasında yahudi sermayedarları tarafından büyütülen ve köyden şehire indirdiği sermayesi bulunmaktadır.islamcı sermayenin bir numaralı aktörlerdendir arkadaş.bu sıralar tasfiye ediliyor olsada emniyet ve mit te büyük bir kadrolaşması vardır.cemaatin ergenekon yalanında tuttukları sahte tanıklarda vardır.tayyip beyimizle iktidar kavgası yaşamaktadır,tayyip abimizin iktidara giden yolda önünü açan faili meçhul cinayetlerde büyük etkisi vardır.daha güçlenmekte ve büyümektedir.benden söylemesi...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar