bugün

entry'ler (35)

ilk defa aşık olacaklara tavsiyeler

gerçekten seveceksen zaten hiçbir tavsiye işlemez. Kimse tutamaz seni. Haa O seni sevmeyecekse acı çekeceksin o ayrı.

ahlak kuralları

osurduğunu belli etmemek bu kurallardan biridir.

düğünlerin olmazsa olmazları

kola kapağı toplayan çocuklar.

cemaat yurdunda kalan ateist

şakirt hocaların her dediğine muhalefet olmaya çalışan, hocaların arkasından onların taklidini yapan münafık.

kadınlara yakışan meslekler

Tasarımcı.

akordiyon sesinin büyüsü

avrupa' yı, avrupada sevgilinizle başbaşa geçirdiğiniz o yağmurlu günleri hatırlatır ki bazen ağlatır.

ağlatan reklamlar

Turkcell' in Hülya Koçyiğitli reklamı. reklamda anne okuduğu şehirden gizli gizli memlekete gelen çocuğuna kavuşunca - gurbettekiler bilir- duygu dolu anlar yaşarsınız.

evlenelim ama ayrı ayrı yatalım diyen kız

kızım david copperfield miyim ben o mesefaden seni nasıl hamile bırakayım dedirtir ki esas mesele hamile kalmak değildir biliyosunuz.

istihare

hangi liseyi seçeceğime karar veremediğimde benim de yapma zorunluluğu hissettiğim eylem. artık nasıl bi puan aldıysam seçim yapamamışım.

iş yerinde yalın ayak gezmek

okulda mavi tuvalet terliğiyle gezmek gibi bi şey.

leman kültür

ankara 3. caddedeki yerlerine sıklıkla gittiğim mönülerinin ilginçliğiyle dikkat çeken alkollü cafe/ restorant tarzı mekan.

whatsapp

sevgilin varsa tehlikeli olabilecek online mesajlaşma platformu.
+ son görülme zamanın neden bana mesaj attığın saat değil! kiminle konuşuyosun berkcan!
- aşkım seninle olan mesajlarımızı tekrar okuyodum.
+ yalan söylüyosun berkcan.
( berkcan yalan söylüyo! adı da berkcan değil zaten. sus! yalancı sülo! )

babanın ilk 5 kanalı sıralama takıntısı

trt1 le başlayan gerisi babanın ilgi alanına göre değişen liste.

örümcek görünce çığlık atan erkek

yazın dizüstü şort giyip, kışın dudak nemlendirici süren erkektir. erkek dediysem anlayın işte.

21 yüzyılda gülüm diyen insan

beyaz gömlekli, eli tesbihli, yanağı benli abimizdir.

kanka

kardeş diye bağrına basıtıktan sonra çıkarlarına ters düşersen kazığı atan dost çakması.

adamın ağzına sıçan şarkılar

candan erçetin- sensizlik.

aşık olmak

bağlanıp kalmaktır, kıskanmaktır, ondan başkasını görmemektir, adını duyduğunda şakaklarındaki ve göğsündeki çarpıntıyı kimse duymasın diye gizlemektir.

yalnızlık

kitap mı okusam, televizyon mu izlesem diye düşündürdükten sonra insanın face' de takılmasına neden olan zıkkın kökü!

bir kızın yirmi yaşında evlenmek istemesi

canı sıkılmıştır, baba evinde bulamadığı heyecanı koca elinde arıyordur.
© copyright 2005 - 2026