bugün

/786
rennes maçı zor geçeceğe benziyor gouiri gibi bir striker ları var, bizim ağır savunmacılarımızı zorlayacak gibi duruyor, uzun toplarlarla değil savunma arasına yerden atılan toplara dikkat.. adamlar fare gibi çok seri, ki bence jesus orta alanda arao crespo yu tercih edicek kiev maçındaki gibi ancak oyun stili farklı olabilir , 4 4 2 şeklinde de çıkabileceğini düşünüyorum , önde ise pedro ve miki şeklinde çıkacaktır, pedro second striker şeklinde oynayabilir, arao ise savunma yaparken iki stoper arasında kullanılabilir 3. stoper olarak, önde baskı pek işe yaramayacak gibi, neyse jesus düşünmüştür bir şey. Rennes stoperlerinden seken toplar ve duran toplar fenerbahçe için en büyük fırsatlar olacaktır, çokça şans diliyorum fenerbahçeme.
Futbol oynayan takım. Türkiye’de bunu görmek zor. Helal size. Evet.
Türkiye'deki fransız gassraylıları üzmüştür bugün.
Bu sistemde çok gol atar, çok gol de yer. Çok beraberlik ve sürpriz mağlubiyetler bekliyorum şahsen.
Bugün gördük ki rennes takımının temposuna dayanabilecek tek türk takımı fenerbahçe.
Bir beraberlikle götü tavan yapan fenerlilerin yine Galatasaray'a sallamaya başladığı maç.
Nasıl bir eziklik bu amk.
Jesus ve takım iyi yolda. Aynen böyle sessizce devam çocuklar.
görsel

görsel
ülkenin en büyük spor kulübüdür. sadece futbol değil genel olarak spor.

--spoiler--

Yazık yemin ederim çok üzülüyorum ben bunlara. Galatasaray kompleksi hepsini anksiyete sahibi yaptı.

--spoiler--

eleştirdiği şey rennes fenerbahçe maçı gelmiş galatasaray kompleksi diyor. ulan kompleksi fenerbahçeliler yapmış madem siz gs liler olarak neden her başlığa atlıyorsunuz alakanız olmadığı halde. tamam fransız takımı rennes kanınız çekiyor ama genede sizinle bir alakası yok yani *
Galatasaray’ dan sonra türkiye’ nin en büyük spor kulübüdür. Sadece galatasaray müzesindeki kupalara bakmak yeterlidir bunun için. Ayrıca hem futbol hem basketbolda avrupa kupası kazanmış tek türk kulübü Galatasaray ‘dır. Türkiye’de başka bir takım bunu başaramadı.
gereksiz oyuncularının tümünden kurtulup 11 as 6-7 yedekle yoluna devam etmesi gereken klübün içinde bulunduğu borç batağından kaliteli oyuncu satışlarının ardından yerlerine 3-4 tane meybuz degil de bi tane bakın magnum demiyorum cornet alması gereken saçma sapan oyunculara saçma sapan bonservis ücretleri ve maaşlar vermektense daha sonuç odaklı hareket etmesi gereken futbol kulübü bu sene şampiyonluk bile başarı sayılmaz benim adıma lig kupa ve avrupada minimum çeyrek final yapmamız gerek.
ilk transfer döneminde acilen kaleci transferi şart oğlu şarttır!

Altay büyük takım kalecisi değildir. ilk fırsatta kızağa çekilmelidir.
şike davasından sonra bırakıp tekrar galatasaray'a geçtim.
bu sene hiç febe maçını izlemedim ama sonuçlara bakılırsa galiba bu sene şampiyon. bu açık.
irfan can golü atarken ne çalım attı be öyle, adamın beli kırıldı. Yeteneğini sergilemeye başladı kral.

Jesus hoca 'geniş kadro nasıl idare edilir'in dersini veriyor.

Her oyuncumuz formda ve hazır. Herkes kendisine Avrupa ya da ligde şans geleceğini biliyor, ne küskünlük var ne form düşüklüğü.

Fenerbahçe çözüm bulunması çok zor takım oldu. Her maç 7-8 oyuncu da değişse, formasyon da değişse takım tabanca gibi. Hangi taktik ve oyuncuyla çıkacağı kestirilemeyeceği için çözüm bulunması zor. 3'lü oynarken bugün klasik 4-4-2 ile çıktık ve rakibi sahadan sildik.

Bu çok zor rennes deplasmanından bile 2-0'dan döndü. Motivasyon ve oyundan kopmama çok iyi.

Rennes maçının yıldızları ismail yüksek ve osayi hiç oyuna bile girmeden 5 atıyoruz, lükse bak. Kimseyi aramıyoruz, takım sistem takımı oldu ve her oyuncu kaliteli. birbirine yakın ya da aynı kalitede. "Aynı tip oyuncular alındı" denilişine güzel bir tokat vuruyor hoca. Takım aynı takım oluyor rotasyon olsa da.

Hem lig hem avrupa devam etmemize rağmen çok iyiyiz. Yorgunluk, oyundan düşüş vs yok. Takım 5 atmış 6'yı kovalıyor. En ufak hatada hoca fırçayı basıyor uyarıyor skor 5-0 olsa bile.

Son olarak, jorge jesus büyük hoca.

Bu sene bu takım şampiyon olur. Yenilgi almayacak mıyız? Tabi ki alacağız. Kimse her maçı kazanacağımızı düşündüğümüzü sanmasın. Ama bi diğer takımlara bakın, bir de Fenerbahçe'ye, ne demek istediğimi anlayacaksınız. 6 maç 20 gol. 10 kişi kaldığımız konya maçı hariç her maç rakibi sindirmiş ve bol gol atmış takım var. 3 olsa 4, 4 olsa 5, 5 olsa 6'yı arayan Fenerbahçe var. ileri 4'lüsü canavar, valencia, pedro, king ve batşu. Arao ve crespo ikilisinden bahsetmiyorum bile. Bu takımı antep, istanbul, ankaragücü, hatay, Karagümrük, antalya falan durduramaz beyler. Hadi zor dediğiniz takımlar bizi yenmiş olsun mesela. başakşehir bizi yensin, bjk 2 ekimde yensin, gs çelme taksın ts ile. Ama biz geri kalan diğer takımların zaten içinden geçeriz. Kaldı ki başak, gs, bjk ve ts'yi yenebilecek güçte bu takım. Kısacası Kusura bakmayın ama, bu takım bu sene durdurulacak gibi değil. 8 yılın sonunda nihayet bu sene şampiyon olacağız gibi gözüküyor.
dün alanyayı 5 0 yenen takımım. tebrikler çocuklar
1 stoper farkla avrupa başarısı ister misiniz?
Takım tutan biri değilim ama herkes fenerbahçe'ye bu kadar saldırıyorsa fenerbahçe büyük takım demektir doğruya doğru.

Karizma takım.
içinden Manchester City çıkmış gibi oynadı dün akşam.
Saldırılmayan, antipati duyulan kulüp. Eğer bu kadar kişi kendisini antipatik buluyorsa sebebi “ biz tek siz hepiniz “ anlayışıdır.
Ayrıca aldığı farklı galibiyetler aldatmasın, giresunspor gibi takımlara oyunu domine edip 2-0 yenileceği en az 4-5 maç olması kaçınılmazdır bu sistemde.

Not: fenerlilerden eksi yağmuru bekliyorum. Hadi, çabuk los galacticos turkos’u eleştirdim çünkü.

Edit: şampiyonlar ligi şampiyonu da olsa fener’ i günahım kadar sevmem ama takdir ve tebrik ederim. O ayrı… neticede aynı durum onlar için de geçerli…

Edit-2: bakın yine haklı çıktım, eleştiriye gelemiyorsunuz işte. Objektif değilsiniz.
--spoiler--

giresunspor gibi takımlara oyunu domine edip 2-0 yenileceği en az 4-5 maç olması kaçınılmazdır bu sistemde.

--spoiler--

kendileri arena'da 0-1 yenildi ya, bizi de yenilecek zannediyorlar puhahaha. olum giresun miresun fark etmez, 4 sallar göndeririz, giresun kim amk.
Şuursuz fanatiklerinin hakkında eleştiri kabul etmemesi ve haklı bile olsa her eleştiriye yanıt yetiştirmeye çalışması hoş olmayan kulüp. Hiç sevmem. Kadıköy’ ü severim, fener’ i sevmem.
--spoiler--

getirin oradan alanyayı menermahçem şov yapıcak.

--spoiler--

hahaha ulan alanya'ya 3-0'dan maç veren, %16 topla oynayan siz değil miydiniz? balonu patlayan siz değil misiniz? 2 maç 1 puan. ha bi de alanya harici her takımın içinden geçiyoruz, ne alanya'sı amk. korkma, titre bahattin.
Yanlış anlaşılmasın, takdir etmesine takdir ettiğimiz kulüp. Ama üst üste 20 sene şampiyon olsa da günahımız kadar sevmeyiz. Onlar da bizim için aynı şeyi hissediyor. Kimse yalan söylemesin.
Ayrıca bu sistemle kontratak golleri de yiyecek, yenilgiler de alacak. Göreceğiz hep beraber.
Ya bir durun amk dedirten kulüptür. Takım sadece şu an iyiye doğru gidiyor. Bakın iyi demiyorum, iyi yolda diyorum.

Daha önünde çok yol var fener'in. Jesus, futbolcular ve özellikle yöneticiler sessizliklerini korumalı ve aynı disiplin ve konstrasyon ile yola devam etmeliler.

Fener, üst üste 3 mac kazanınca fenerlilerden daha çok başta kedicikler olmak üzere medya ve diğer kulüp taraftarları algı yaparak fener'i şampiyon ilan ediyorlar takımın ve kulübün dengesi bozulması için.

Kulübün bu dolduruslara gelmeden yoluna devam etmesi mecburiyettir.

Özellikle rennes maçı gösterdi ki; tüm rakiplerde şimdiden korku dağları aşmış.
© copyright 2005 - 2026