bugün

/790
4 sene üst üste şampiyonluğa koşabilirlerdi.
'yok canım o kadar da değil' demeyin.
yaparlardı.
çünkü 2015'teki rakipleri ş.ligi'nde 1 puan almış galatasaray'dı.
geçen seneki rakipleri ise uefa'da gruptan çıkamamış beşiktaş'tı.
fakat başarılı olamadılar.
çünkü ersun yanal'ı yolladılar.
erkan zengin'i trabzon'a kaptırdılar.
emre'yi yolladılar.
josef ve ozan gibilere dünyaları verdiler.
gökhan ve caner'i yolladılar.
mehmet ekici'yi ikna edemediler.
vitor konusunda saçmaladılar.
advocaat'ı geç getirdiler.
e haliyle de sıkıntıdan kurtulamıyorlar.
Lig değil ama bu sezon uefa avrupa ligine yazık etmiş takım. Eğer krasnodar ı eleseler ligi boş verip avrupaya yoğunlaşıp bir başarı elde edebilirlerdi. Belki de şuanda 2 takımla birlikte çeyrek finaldeydik.
bu sezon özellikle son bir kaç haftadır futbol takımının maçı olduğu öğrenilince insanı sıkıntılara sevk etmeye başlayan desteklediğimiz spor kulübüdür.

yıllardır futbol şubemizi takip etmiyorum denk geldikçe yazıyorum zaten. erkek - kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarımız gururlarımız uzun süredir. dikkat edilirse bu branşlardan mevcut başkan elini eteğini çektiğinden beri başarı geliyor ve elini atmadığı sürece başarı gelmeye devam edecek. futbol takımından elini çekmedikçe bugünkü gibi her maç karın ağrısına sebep olacak..

dün akşam eve giderken duydum maç olduğunu. gençler konuşuyordu "konya maçı kadıköyde ilk yarı 2-3 olur herhalde" şeklinde. istemsizce tamamen refleks olarak laflarına girdim "kardeşim kaybederiz o maçı" şeklinde "yok be abi o kadarda değil" dedi bir tanesi gülümseyerek öteki genç kardeşimde eşlik etti gülümsemesine. netice ortada..

ulan bizim ömrümüzü çürüttü o gözlüklü mini tayyip bari şu gençlerin hevesini kırmasın artık. ülkede eğlenebilecek şey sayısı zaten çok az o çok azın içerisindeki en büyüğü olan futbolu almasın ellerinden..
yönetiminin acilen değişmesi gereken takım. sanmayın ki bıraktık, sanmayın ki vazgeçtik, sadece biraz darıldık.
görsel
Son günlerde taraftarını üzen ama illa ki eski günlerine dönecek sarı lacivert efsanedir. Fenerbahçe yıkılmaz! Bundan daha kötü günler geçirmiş ve o günleri atlatmış bir takımdır. Bir cumhuriyettir.
Sadece "Hangi takımı tutuyorsun ?" denildiğinde söylediğim takım onun dışında pek bir alakam yok.
görsel
Fenerbahçe sol bek evrimi.
hiç bir aşk benzemez Fenerbahçe aşkına
2017 - 2018 sezonu fragmanı yayınlanmış:

görsel
daha iyisi yok.. orada olmak isterdim;

https://www.youtube.com/watch?v=bKv2D1s2Kfk
Yaşa Fenerbahçe yaşa...
görsel
şike iddiası ile Avrupa Kupaları'na katılma yasağı getiren UEFA'ya 120 milyon, TFF'ye 100 milyon euroluk tazminat davaları açacak olan spor kulübü.

http://www.hurriyet.com.t...0412154&utm_term=post
Daha önce şike yapan bir takımdır, değişik kafa yapıları bulunmaktadır.
Galatasaray rekabeti olmayınca fena gülmeyen takım. Bunların olayı Galatasaraymış.
balığına culuğuna yine son dakikalarda gol atıp maçı 1-0 kazandılar.
Bundan sonra yapacağı 8 maçlık galibiyet serisinin ilk galibiyetini almıhıhıihihihahaha.
Tamam Tamam dalga geçmeyecem biz de aşağı kalmayız bu sene.
para her kapıyı açar. başka sözüm yok.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Euroleague final four u için ev sahibi avantajını yüzde 95 kaybetmiş olarak beni fazlasıyla şaşırtan kulüp. şimdi işin yoksa panathinaikos veya olympiakos u iç saha avantajı olmadan geçip final four a kalmak için uğraş.
taraftarı olmakla guru duyduğum takım.
diyarbakır ermenisi başkanı olan kulüp.

pardon başkanı değil ağası, sahibi.
Dün akşam voleybol cev de final four biletinide eczacıbaşı'na kaptıran takımdır.
şampiyon kulüptür.
durduk yere şampiyonluk kutladığı da görülen kulüp.
© copyright 2005 - 2026