bugün
- sözlükteki ilişki skandalı15
- keko bir erkek tarafından sevilmek20
- sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı31
- dişçi olmak ergen olmaya engel mi7
- diamond bosphorus denince akla gelenler39
- müge anlı ve esra erol gittikten sonra atv8
- uludağ sözlükte birbirleriyle çıkan yazarlar10
- para mı saygınlık mı6
- en iyi kadir inanır filmi8
- sözlüğün ne güzel kız yazarı12
- çok kötü ve kırgın hissettiğinizde ne yapıyorsunuz5
- şato görmemiş yuzırlar3
- gelinim mutfakta final yaptıktan sonra kanal d4
- aşkın güzellikle alakasının olmaması5
- bana onu sormayin32
- güldür güldür show final yaptıktan sonra show tv3
- gece vakti 5 tane sigaranın kalması2
- insanlar hayatlarında her şeyi yaşayabilir2
- bugün gelen kitaplar3
- kezban kızın kezban olduğunun farkında olmaması4
- joseph shomolo kuschca8
- hımm ok5
- yazarların ilk arabası10
- kim milyoner olmak ister2
- blackberry4
- yeter serdar videosundaki adamın iyi sevişmesi4
- filistin54
- gecenin 01 30 unda keman çalan komşu3
- gecenin bir saati özel numarayla arayan sapık4
- koyun eti4
- ne kadar yaşlısın22
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen29
- didem güngör2
- en sevdiğiniz seks pozisyonu nedir anketi7
- brownie kola ikilisi4
- zall zall zall zall zall zall zall zall zall3
- sophie dee'nin memeleri5
- pazar akşamı gelen iç daralmasının başlaması5
- al yazmalım filmindeki asya'nın köylü annesi4
- errrrrmeni2
- henüz onlar bunları bilmiyor2
- sözlüğün en zengin yazarları4
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz7
- yananı görür allah2
- macron adamdır14
- özgür özel'e güvenmek2
- yarın yağmur yağacak3
- yogartiksen13
- denize girmek7
- fait bey saik bey asabiyanik biraderdir8
entry'ler (1549)
mourinho nun kovulmasının ardından interim head coach olarak göreve geçen teknik adam. *harry kane* ile aynı altyapıda yetişmişlerdir.
yeni nesildir ve gelecekleri hiç parlak değildir.
futbol camiasının gargamel i bu abimizin ağzından boş laf çıkmaz, dediği neredeyse herşey doğrudur. biraz adamın dediklerini dinlerseniz trollük yapsa da her kurduğu cümlede bir anlam bir yere bir mesaj veya tıbbi ilim vardır. galatasaray gibi türk futbol tarihinin yüzkarası takımına ettiği hakaretler için asla suçlanmamalıdır kendisi futbol aleminin ağır abisidir ve zaten kendisine birşey olmayacaktır. sırf doğruları söylüyor diye ağlayan bu kitle bittiğinde, herkes ahmet çakar görüşlerine sahip olduğunda bu ülke muasır seviyelere varacaktır.
herkesin birşeyleri yattığı yataktan eleştirdiği (özellikle hükümet) ona buna salladığı maksimum 20 yaşında sözlükte takıldıkça havalı olduğunu zannetiği mekan. bayadır girmiyordum buraya sözlük olmaktan bilgi vermekten çıkmış millet birbiriyle tartışıyor şov yapıyor. forum bellemeyin arkadaşlar buraları ayrıca öyle sürekli birşeyleri eleştirerek havalı olmuyorsunuz. kısacası boku çıkmış, kizlarsoruyor gibi bir yerdir artık.
boku çıkmış yerdir. sadece ulu değil bütün sözlükler. kim entry atıyor belli değil. 12 yaş entrysi atanlar yazar oluyor. sözlük devri bitti terkedin burayı.
nighwish ghost love score.
* parçasında coşmuş fin gitarist.
sözlüklükten çıkmış buralar bakalım nereye gidecek dediğinizde söyleyeceğiniz iki kelime.
boş, gereksiz ve etkisiz saçma bir film. jake gyllenhaal'a yakışmadı.
nerde o eski futbolsever sözlük, şuan burada olsalardı bu başlık böyle boş olmazdı.
26 yaşında leipzig'in isveçli futbolcusu. tekniği ve hızının yanı sıra duran topları da iyi kullanmaktadır. ülkesi adına dünya kupasında gayet iyi bir performans göstermiştir. yakın gelecekte ingiltereye transferi görülebilir.
26 yaşında leipzig'in isveçli futbolcusu. tekniği ve hızının yanı sıra duran topları da iyi kullanmaktadır. ülkesi adına dünya kupasında gayet iyi bir performans göstermiştir. yakın gelecekte ingiltereye transferi görülebilir.
namazı bekliyoruz.
her insan evladının dinlemesi gereken süper bir bon jovi parçası. 2005 yapımı have a nice day albümünün 9. parçasıdır.
2002 yapımı bon jovi albümü. 11. parçası aynı addadır ve gayet güzel, dinlenesidir.
estetik gollerin adamı. oyuna sonradan girip golünü atar. chelsea akıllı davrandı.
wba nın bu sene topladığı formsuz oyunculardan biri. kadro gayet güzel fakat hepsi formsuz. 2 kişiden patlama bekliyorum, krychowiak ve sturridge. hadi çocuklar göreyim sizi.
muhteşem bir bon jovi parçasıdır.
bu sene gerek saygıdeğer rafa hocamız gerekse sakatlıklardan dolayı maça çıkamamış yetenekli 23 yaşındaki sırp santrafor. ah bu newcastle ın hali ne olacak.
kaliteli şarkı arayan sözlüğümüzün değerli yazarları için şuraya yazabileceğim şarkılardan birisidir. kendisini saatlerce dinletebilecek muhteşem bir şarkıdır klibiyle birlikte daha da güzeldir. canlı performansları daha da ayrıdır. nickelback ımızın en bilindik şarkılarından dinleyin dinletin.
adamlar güzel oynuyor, defans sağlam ortada top iyi dönüyor ama gol atamıyoruz kardeşim takımda santrafor yok. mitrovicle gayleyle perezle olmuyor abi hayvan gibi bir adam bulacaksınız vurduğu gol olsun. umarım ara transfer döneminde birini bulup şu benitezi yollarız.