bugün
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı25
- sözlüğün canlandırılması için yapılması gerekenler8
- her biji amed8
- flört döneminde atılacak şarkılar3
- ölümden korkuyor musunuz20
- konuşmak istemiyorum4
- trabzonspor'un amedspor'u lider yapması5
- erkeklerin garip huyları3
- amed sporlu bir kızı hoplatmak6
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- sözlükte yaşanacak deseler inanmayacağınız şeyler2
- amedspor'un süper ligin lideri olması13
- habire1219
- duygusal dalgalanma2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı12
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi15
- z kuşağı kızlarının escort gibi olması7
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile10
- galatasaray'ın fb den ikinciliği de alması3
- delilik4
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- lilith fahişe mi sorunsalı3
- sokak köpeklerinin saldırısına uğramak2
- ne mutlu türküm diyene3
- esmer güzeli2
- muhteşem yüzyıl3
- 0 0 719
- masumiyet2
- 20 eylül2
- meriç keskin3
- hiç fuhuş yaptınız mı6
- türkiye türklerindir3
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- sarışın kızlar4
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması11
- vedat muriqi5
- neslican tay2
- uçan arabalar neden çıkmadı3
- düzensizlik2
- eski sevgilinin unutulmayan özellikleri2
- sözlükteki sinsi köpekler8
- sıfır atık vakfı11
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- evli kadına kocan çok şanslı demek4
- true ile sevişmek5
- gecenin şarkısı10
- üniversite okumak3
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- sözlüğün aptal kaynaması5
entry'ler (1549)
mourinho nun kovulmasının ardından interim head coach olarak göreve geçen teknik adam. *harry kane* ile aynı altyapıda yetişmişlerdir.
yeni nesildir ve gelecekleri hiç parlak değildir.
futbol camiasının gargamel i bu abimizin ağzından boş laf çıkmaz, dediği neredeyse herşey doğrudur. biraz adamın dediklerini dinlerseniz trollük yapsa da her kurduğu cümlede bir anlam bir yere bir mesaj veya tıbbi ilim vardır. galatasaray gibi türk futbol tarihinin yüzkarası takımına ettiği hakaretler için asla suçlanmamalıdır kendisi futbol aleminin ağır abisidir ve zaten kendisine birşey olmayacaktır. sırf doğruları söylüyor diye ağlayan bu kitle bittiğinde, herkes ahmet çakar görüşlerine sahip olduğunda bu ülke muasır seviyelere varacaktır.
herkesin birşeyleri yattığı yataktan eleştirdiği (özellikle hükümet) ona buna salladığı maksimum 20 yaşında sözlükte takıldıkça havalı olduğunu zannetiği mekan. bayadır girmiyordum buraya sözlük olmaktan bilgi vermekten çıkmış millet birbiriyle tartışıyor şov yapıyor. forum bellemeyin arkadaşlar buraları ayrıca öyle sürekli birşeyleri eleştirerek havalı olmuyorsunuz. kısacası boku çıkmış, kizlarsoruyor gibi bir yerdir artık.
boku çıkmış yerdir. sadece ulu değil bütün sözlükler. kim entry atıyor belli değil. 12 yaş entrysi atanlar yazar oluyor. sözlük devri bitti terkedin burayı.
nighwish ghost love score.
* parçasında coşmuş fin gitarist.
sözlüklükten çıkmış buralar bakalım nereye gidecek dediğinizde söyleyeceğiniz iki kelime.
boş, gereksiz ve etkisiz saçma bir film. jake gyllenhaal'a yakışmadı.
nerde o eski futbolsever sözlük, şuan burada olsalardı bu başlık böyle boş olmazdı.
26 yaşında leipzig'in isveçli futbolcusu. tekniği ve hızının yanı sıra duran topları da iyi kullanmaktadır. ülkesi adına dünya kupasında gayet iyi bir performans göstermiştir. yakın gelecekte ingiltereye transferi görülebilir.
26 yaşında leipzig'in isveçli futbolcusu. tekniği ve hızının yanı sıra duran topları da iyi kullanmaktadır. ülkesi adına dünya kupasında gayet iyi bir performans göstermiştir. yakın gelecekte ingiltereye transferi görülebilir.
namazı bekliyoruz.
her insan evladının dinlemesi gereken süper bir bon jovi parçası. 2005 yapımı have a nice day albümünün 9. parçasıdır.
2002 yapımı bon jovi albümü. 11. parçası aynı addadır ve gayet güzel, dinlenesidir.
estetik gollerin adamı. oyuna sonradan girip golünü atar. chelsea akıllı davrandı.
wba nın bu sene topladığı formsuz oyunculardan biri. kadro gayet güzel fakat hepsi formsuz. 2 kişiden patlama bekliyorum, krychowiak ve sturridge. hadi çocuklar göreyim sizi.
muhteşem bir bon jovi parçasıdır.
bu sene gerek saygıdeğer rafa hocamız gerekse sakatlıklardan dolayı maça çıkamamış yetenekli 23 yaşındaki sırp santrafor. ah bu newcastle ın hali ne olacak.
kaliteli şarkı arayan sözlüğümüzün değerli yazarları için şuraya yazabileceğim şarkılardan birisidir. kendisini saatlerce dinletebilecek muhteşem bir şarkıdır klibiyle birlikte daha da güzeldir. canlı performansları daha da ayrıdır. nickelback ımızın en bilindik şarkılarından dinleyin dinletin.
adamlar güzel oynuyor, defans sağlam ortada top iyi dönüyor ama gol atamıyoruz kardeşim takımda santrafor yok. mitrovicle gayleyle perezle olmuyor abi hayvan gibi bir adam bulacaksınız vurduğu gol olsun. umarım ara transfer döneminde birini bulup şu benitezi yollarız.