bugün
- sözlükte özel mesaj ile fotoğraf gönderememek23
- dilekçeye nasıl başlanır9
- seküler kesimden yeni carrefoursa'ya tokat37
- dincilere laf anlatmakta çalışmak19
- açım aç5
- piramitleri uzaylılar yaptı yalan söyleyen toptur9
- şu an ne isterdin7
- bir beden küçük kıyafet almak5
- halloween'e cadılar bayramı diyen keko5
- nas suresini duyunca cinler4
- sözlükteki yakışıklı olgun erkekler14
- ordu borazanı sesi çıkaran kezo3
- erkeğin kadından üstün olduğu gerçeği49
- cin çarpmasına maruz kalmak7
- arkadaşlar entry girer misiniz2
- cin düğününde geline takı olarak ne takılmalı5
- bira içerken dinlenebilecek şarkılar6
- gündüz uyukunun gelmesi gece gelmemesi3
- rivayetlerin sınırsız bollukla sunulması3
- kalvinci misin piskoposçu musun3
- galatasaray vs akp12
- bicepsleriyle dalga geçilen yuzır dayanışması9
- kaçak çay18
- define videoları izlemek3
- fon vurgunu54
- birbirinden ilgisiz incil metinleri okumak2
- edep sen ne güzel şeysin2
- borsa istanbul19
- ryan gossling e yakışıklı diyen bana demesin4
- mustafa sarıgül pornosu3
- çocukluk arkadaşlığı2
- kürk mantolu madonna6
- from gold from dust34
- whatsapp grubundan çıkarılmak10
- kadehi bitirip kedi gibi yieeeaah diye bağırmak2
- hakkı bulut3
- nişanlının eski sevgilisiyle buluşması9
- cinler3
- kadınların erkeklere hiç çok yakışıklısın dememesi16
- muslettin amca tarzı entry girmek5
- en karizmatik ve çekici sözlük erkeği7
- mustafa sarıgüi'ün seks kaseti iddiası11
- burhan çaçan ın burhan çaçan olduğu yıllar3
- şabat şalom5
- bir adam vardı canı sıkılan2
- çilekli pasta yiyen erkek7
- taksiciyimbebegim5
- sözlük erkeklerinin bicepsleri70
- atatürkçü insanların genelde zafer partili olması4
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı58
entry'ler (1549)
mourinho nun kovulmasının ardından interim head coach olarak göreve geçen teknik adam. *harry kane* ile aynı altyapıda yetişmişlerdir.
yeni nesildir ve gelecekleri hiç parlak değildir.
futbol camiasının gargamel i bu abimizin ağzından boş laf çıkmaz, dediği neredeyse herşey doğrudur. biraz adamın dediklerini dinlerseniz trollük yapsa da her kurduğu cümlede bir anlam bir yere bir mesaj veya tıbbi ilim vardır. galatasaray gibi türk futbol tarihinin yüzkarası takımına ettiği hakaretler için asla suçlanmamalıdır kendisi futbol aleminin ağır abisidir ve zaten kendisine birşey olmayacaktır. sırf doğruları söylüyor diye ağlayan bu kitle bittiğinde, herkes ahmet çakar görüşlerine sahip olduğunda bu ülke muasır seviyelere varacaktır.
herkesin birşeyleri yattığı yataktan eleştirdiği (özellikle hükümet) ona buna salladığı maksimum 20 yaşında sözlükte takıldıkça havalı olduğunu zannetiği mekan. bayadır girmiyordum buraya sözlük olmaktan bilgi vermekten çıkmış millet birbiriyle tartışıyor şov yapıyor. forum bellemeyin arkadaşlar buraları ayrıca öyle sürekli birşeyleri eleştirerek havalı olmuyorsunuz. kısacası boku çıkmış, kizlarsoruyor gibi bir yerdir artık.
boku çıkmış yerdir. sadece ulu değil bütün sözlükler. kim entry atıyor belli değil. 12 yaş entrysi atanlar yazar oluyor. sözlük devri bitti terkedin burayı.
nighwish ghost love score.
* parçasında coşmuş fin gitarist.
sözlüklükten çıkmış buralar bakalım nereye gidecek dediğinizde söyleyeceğiniz iki kelime.
boş, gereksiz ve etkisiz saçma bir film. jake gyllenhaal'a yakışmadı.
nerde o eski futbolsever sözlük, şuan burada olsalardı bu başlık böyle boş olmazdı.
26 yaşında leipzig'in isveçli futbolcusu. tekniği ve hızının yanı sıra duran topları da iyi kullanmaktadır. ülkesi adına dünya kupasında gayet iyi bir performans göstermiştir. yakın gelecekte ingiltereye transferi görülebilir.
26 yaşında leipzig'in isveçli futbolcusu. tekniği ve hızının yanı sıra duran topları da iyi kullanmaktadır. ülkesi adına dünya kupasında gayet iyi bir performans göstermiştir. yakın gelecekte ingiltereye transferi görülebilir.
namazı bekliyoruz.
her insan evladının dinlemesi gereken süper bir bon jovi parçası. 2005 yapımı have a nice day albümünün 9. parçasıdır.
2002 yapımı bon jovi albümü. 11. parçası aynı addadır ve gayet güzel, dinlenesidir.
estetik gollerin adamı. oyuna sonradan girip golünü atar. chelsea akıllı davrandı.
wba nın bu sene topladığı formsuz oyunculardan biri. kadro gayet güzel fakat hepsi formsuz. 2 kişiden patlama bekliyorum, krychowiak ve sturridge. hadi çocuklar göreyim sizi.
muhteşem bir bon jovi parçasıdır.
bu sene gerek saygıdeğer rafa hocamız gerekse sakatlıklardan dolayı maça çıkamamış yetenekli 23 yaşındaki sırp santrafor. ah bu newcastle ın hali ne olacak.
kaliteli şarkı arayan sözlüğümüzün değerli yazarları için şuraya yazabileceğim şarkılardan birisidir. kendisini saatlerce dinletebilecek muhteşem bir şarkıdır klibiyle birlikte daha da güzeldir. canlı performansları daha da ayrıdır. nickelback ımızın en bilindik şarkılarından dinleyin dinletin.
adamlar güzel oynuyor, defans sağlam ortada top iyi dönüyor ama gol atamıyoruz kardeşim takımda santrafor yok. mitrovicle gayleyle perezle olmuyor abi hayvan gibi bir adam bulacaksınız vurduğu gol olsun. umarım ara transfer döneminde birini bulup şu benitezi yollarız.