bugün
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- meloş meloş gibsoş8
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz13
- sonbaharda yapılacak en iyi şey9
- gocunun elleri11
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- apoya villa yapılmasını destekleyen akpliler5
- sarapci koala'nın en büyük hayali4
- 1 galatasaray 2 beşiktaş 3 öcalanspor3
- 20 eylül 2026 erzurumspor samsunspor maçı3
- nervio hamferdi9
- atatürk ün okuduğu kitaplar4
- katılımevim6
- cenap abi4
- petrol ve doğalgaz biterse ne olacak4
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya11
- sinem dedetaş3
- eylül ayından beklentiniz5
- s'i l v'e r m'i s t23
- ikizlere takke diye bağıran pazarcı5
- muhtar gocu8
- erzurumspor3
- zekeriya öz5
- gocu34
- sarapci koala hatayi20
- mustafa karataş3
- benimle çok uğraşılması7
- sözlükteki atanamamış rambolar2
- sözlükte kendine cevap veren deli6
- trip atan erkek iticiliği2
- iremga13
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem13
- sabahları nefret edilen şeyler15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri37
- okeyde taş çalma yöntemleri8
- yaşadığınız hayata 10 üzerinden kaç verirsiniz3
- perde asmak6
- 2026 eylül ayı nasıl geçiyor3
- gizlice biriyle buluşmak3
- sayın öcalan türk halkını kucaklıyor2
- 20 ilde yeni nesil suç örgütü 155 gözaltı8
- menemene soğan koyup ülkeyi ikiye bölmek9
- nasuh mahruki7
- günün sorusu8
- karınız için yeni yıkanmış perdeleri asar mısınız6
- kibarhergele7
- akepenin statü konusunu bilinçli ezdirmiş olması4
- dönerciye gidip beni şaşırt demek8
- sözlükte takıla takıla hayata adapte olamamak4
- ak çomarların vatan sevgisi2
Türkiye kupası
basketbolda bulunduğu her alanda.
Amatör sporlarda bu yıl başarısız olmasını istediğim ciğerimi parçalalayan kulübüm.
Yoksa aziz iti istifa falan etmez şansa alırız Türkiye kupasını şov yapar oturur koltuğunda.
basketbolda bulunduğu her alanda.
Amatör sporlarda bu yıl başarısız olmasını istediğim ciğerimi parçalalayan kulübüm.
Yoksa aziz iti istifa falan etmez şansa alırız Türkiye kupasını şov yapar oturur koltuğunda.
şike yap(a)mayınca hiç çekilmeyen takım.
hayatımın hiç bir döneminde bu takım beni bu kadar üzmedi.
şu an oturdum galatasaray - arsenal maçını izliyorum yemin ederim. ne eksik biz de diye bakıyorum.
hırs, inanç, azim, mücadele...
hiç birisi yok..
spiker bile inanmış o maçta. "tanrı bizim almamızı istiyor!" diyor..
lan yeter..
valla çok üzülüyorum artık ya..
yeter.
şu an oturdum galatasaray - arsenal maçını izliyorum yemin ederim. ne eksik biz de diye bakıyorum.
hırs, inanç, azim, mücadele...
hiç birisi yok..
spiker bile inanmış o maçta. "tanrı bizim almamızı istiyor!" diyor..
lan yeter..
valla çok üzülüyorum artık ya..
yeter.
Adına ve şanına yakışmayan bir sezon geçiren asırlık çınar. Bazen sinirlendirir, bazen sevindirir, bazen saç baş yoldurur ama kopturtmaz kendinden.
başkanı aziz yıldırım ve destekçileriyle iliğimize kadar sömürdükleri takım. yeter ulan bırakın artık peşimizi herkes sizin yüzünüzden bize düşman oldu anaokulu sınıfına çevirdiniz kulübü stadınızıda tesisinizide alın. bırakın bize fenerbahçemizi.
Hakeme parayı yatırmayı niye unuttunuz amk ahhahags..
Bu takımı bu taraftarı bu hale getirenlerin Allah belalarını versin.
görsel
görsel
Başkanları nedeniyle ne hallere düşen takım. Hayır taraftara yazık.
Bazı mallar hala şikeci fener diyor, he şikeciyiz. Ivan Bebek bizi dolandirdi zaten, para verdik bizi sattı di mi. Ya da bu sene calinmayan penaltilar için de para yedirdik di mi. Ligin seyrini değiştiren kararlar olmadı di mi hiç hep Fener lehine. Her şey hep. Artık az düzgün muhakeme yapın. Normalde iyi bir takımız bu sene ama en kötü zamanlarimizdan biri yani. Oynamıyoruz. Beşiktaş lehine çalınan düdükler olmadı mi? Galatasaray lehine çalınan kararlar olmadı mi? Ya euroleaguede Beşiktaş 'ın şampiyon olduğu gece bizim hakkımız yenmedi mi şampiyon olacaktık? Nedir bu Fenerbahçe nefreti herkesteki. Beşiktaş 2 senedir gerçekten iyi top oynuyor. Ama hakem hatası ne Beşiktaş'ın ne Fenerbahçe 'nin kayrildigini gösterir. Hakem duygularını karıştırıyor olabilir. Bilmiyor olabilir oyunu. Yetersiz kalabilir.; ama bu Fenerbahce'ye yapılan linç kampanyası yeter. Beşiktaş 2 senedir iyi evet, ama Fenerbahçe 'ye , geçmişine de saygı duyun artık.
110 yıllık koca çınar. 110 yıllık Fenerbahçe tarihinde en kötü Fenerbahçe ye denk geldik.
büyüklüğünü parayla ölçen garip bir taraftar kitlesine sahip futbol kulübü. habire bize sövüyorlar ama asıl düşmanları başkanları ve yönetimi.
kendi taraftar kitlesine, 110 yıllık kulübün taraftarlarına paralı köpekler deyip hala aynı takımın başında olması sizin ayıbınız.
beşiktaşlı olarak hep söylüyorum. bu adam önce fenere, sonra türk futboluna zarar veriyor.
salak saçma bir takım tarafından elenmesi üzmüştür. şahsi düşüncem hep nettir. avrupada renk menk olmaz. türkiye olur. kırmızı beyaz olur. başka renk yoktur.
kendi taraftar kitlesine, 110 yıllık kulübün taraftarlarına paralı köpekler deyip hala aynı takımın başında olması sizin ayıbınız.
beşiktaşlı olarak hep söylüyorum. bu adam önce fenere, sonra türk futboluna zarar veriyor.
salak saçma bir takım tarafından elenmesi üzmüştür. şahsi düşüncem hep nettir. avrupada renk menk olmaz. türkiye olur. kırmızı beyaz olur. başka renk yoktur.
Aykut kocaman ile prensip olarak anlaşıldığı söylentileri var.
Ama kaynak tgrt spor.
Ama kaynak tgrt spor.
Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupayı kazanacak takım.
"deja vu" sendromuna yakalanmış camiamızdır. tabi bunun tek sorumlusu camianın başına musallat olmuş ve gitmek bilmeyen azmandır..
aykut kocaman ney lan ? hayır nedir bu eskiye dönüş sevdası. futboldan soğuttular bizi son 7-8 senedir ama doyamadılar hala. sezon başında merak edip transfer var mı diye bakıyorsun gelenlere bak ; stoch, salih, emenike falan. lan eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar derler hiç mi kafası çalışan adam yok bu kulüpte yönetici sıfatında.. başarılı olan her teknik direktörü kovan acayip bir trol var camianın başında.. zico neden gönderildi ersun yenal neden gönderildi.. teknik direktör arıyorlar ama hep aynı isimler. milyarlarca nüfusu olan dünyada sadece 3-4 tane mi teknik direktör var ?
önce kadın voleyboldan elini çekti sonrasında olanlar malum. takım arka arkaya final four oynadı şampiyonlar liginde. 1 kerede kazandık zaten kupayı ve 1 kerede dünya şampiyonu olduk.. sonra basketboldan çekti elini obra reyis geldi olanlar ortada. final four a kalamaz isek şaşırıyor insanlar artık geçen sezon az kalsın alıyorduk zaten şansa bala olan bir basket ile uzatmaya gitti ve kaybettik..
tüm bunlar ortada iken neden futbolu da bilen birilerine devretmiyor bu şahıs anlamak mümkün değil..
aykut kocaman ney lan ? hayır nedir bu eskiye dönüş sevdası. futboldan soğuttular bizi son 7-8 senedir ama doyamadılar hala. sezon başında merak edip transfer var mı diye bakıyorsun gelenlere bak ; stoch, salih, emenike falan. lan eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar derler hiç mi kafası çalışan adam yok bu kulüpte yönetici sıfatında.. başarılı olan her teknik direktörü kovan acayip bir trol var camianın başında.. zico neden gönderildi ersun yenal neden gönderildi.. teknik direktör arıyorlar ama hep aynı isimler. milyarlarca nüfusu olan dünyada sadece 3-4 tane mi teknik direktör var ?
önce kadın voleyboldan elini çekti sonrasında olanlar malum. takım arka arkaya final four oynadı şampiyonlar liginde. 1 kerede kazandık zaten kupayı ve 1 kerede dünya şampiyonu olduk.. sonra basketboldan çekti elini obra reyis geldi olanlar ortada. final four a kalamaz isek şaşırıyor insanlar artık geçen sezon az kalsın alıyorduk zaten şansa bala olan bir basket ile uzatmaya gitti ve kaybettik..
tüm bunlar ortada iken neden futbolu da bilen birilerine devretmiyor bu şahıs anlamak mümkün değil..
Dicki tutarken başlarına bişey geleceği belli olan takım.
Köy takımına elenmiştir.
Yazık. Koskoca fenerbahçe bu durumu haketmiyor.
Her ne kadar profesyonellik adı altında karaktersizliklere sahip çıksalar da, bu denli başarısızlık acınası.
Yazık. Koskoca fenerbahçe bu durumu haketmiyor.
Her ne kadar profesyonellik adı altında karaktersizliklere sahip çıksalar da, bu denli başarısızlık acınası.
Sinir krizlerimizin sebebi takım, Dick allah belani versin allah seni kahretsin.
ulan artık fenerli dostları kızdıracak malzeme bile kalmadı.
takım o kadar kötü ki fenerli arkadaşlar bile savunmuyorlar.
bizi bu eğlenceden mahrum bırakan başta aziz Yıldırım olmak üzere alayının....
takım o kadar kötü ki fenerli arkadaşlar bile savunmuyorlar.
bizi bu eğlenceden mahrum bırakan başta aziz Yıldırım olmak üzere alayının....
futbol takımının başına ve başkanlık görevine birobradoviç bulunması gerekli.
hakkı verenlere teslim edilmeli formalar.
bugün itibariyle durumumuz;
yaprak döker bir yanımız,
bir yanımız bahar bahçe.
hakkı verenlere teslim edilmeli formalar.
bugün itibariyle durumumuz;
yaprak döker bir yanımız,
bir yanımız bahar bahçe.
Şu sıralar hayattan soğutan kanser eden bize eski günleri hatırlatan hatırlattıkça ağlatan spor kulübü.
avrupa ligi kura çekimini izleyip, önce güçlü takım bekleyip ardından olympiakos gibi orta-altı güçte bir takım çıkınca hayalleri suya düşen sonra da olympiakos'u ciddi anlamda destekleyici cümleler kuran taraftara sahip takım.
valla yazık lan. insan bu hale düşer mi. puhahaha
valla yazık lan. insan bu hale düşer mi. puhahaha
Zico'lu, Alex'li dönemlerini özlemle andığım takım.
fenerbahçe bir yasam tarzıdır bir baskaldırısdır. fenerbahçeli olmak hayattır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar