bugün

fenerbahçe

bu sezon özellikle son bir kaç haftadır futbol takımının maçı olduğu öğrenilince insanı sıkıntılara sevk etmeye başlayan desteklediğimiz spor kulübüdür.

yıllardır futbol şubemizi takip etmiyorum denk geldikçe yazıyorum zaten. erkek - kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarımız gururlarımız uzun süredir. dikkat edilirse bu branşlardan mevcut başkan elini eteğini çektiğinden beri başarı geliyor ve elini atmadığı sürece başarı gelmeye devam edecek. futbol takımından elini çekmedikçe bugünkü gibi her maç karın ağrısına sebep olacak..

dün akşam eve giderken duydum maç olduğunu. gençler konuşuyordu "konya maçı kadıköyde ilk yarı 2-3 olur herhalde" şeklinde. istemsizce tamamen refleks olarak laflarına girdim "kardeşim kaybederiz o maçı" şeklinde "yok be abi o kadarda değil" dedi bir tanesi gülümseyerek öteki genç kardeşimde eşlik etti gülümsemesine. netice ortada..

ulan bizim ömrümüzü çürüttü o gözlüklü mini tayyip bari şu gençlerin hevesini kırmasın artık. ülkede eğlenebilecek şey sayısı zaten çok az o çok azın içerisindeki en büyüğü olan futbolu almasın ellerinden..
© copyright 2005 - 2026