bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- sarışın ve mavi gözlü kızla olmak2
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- renault austral2
- erecto dos andreas biraderitos3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek2
- silver ile evlenecek erkek53
- ilişki yapmaya üşenmek2
- askerlik anıları6
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- cabrio araçla takla atmak3
- elinin içine hapşıran insan5
- eylül 2026 şanslı burçları3
- stt geçmiş kondom kullanmak4
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- dün gece ne oldu12
- sözlükteki linç kültürü12
- titanikteki rose2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç tayfa6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- az veren candan cok veren maldan5
- sarapci koala59
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- üniversite2
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- deccaliyet çağı6
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- herkesin kendini zeki sanması4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- usual bay bey biraderdir2
en büyük amacı galatasarayı yenmek olan takımımtrak.
ucunda kupa olan her maçta galatasaray tarafından koyulan takım.
adam gibi bir teknik direktör alınmadıkça nah şampiyon olacak takımımdır. aykut'la ersun'la olmaz bu işler.
gerçi zico'dan sonra kimi getirdiysek olmadı. ne aragones ne daum ne aykut, şimdi de ersun'la olmayacak.
gerçi zico'dan sonra kimi getirdiysek olmadı. ne aragones ne daum ne aykut, şimdi de ersun'la olmayacak.
son 3 yıldır maçlarında yürekleri ağza getire getire bir hal eden genelde jilet attıran takımımdır.
(bkz: ama bi siktir git aziz)
(bkz: ama bi siktir git aziz)
iç saha maçlarında şöyle bir kadroyla sahaya çıkabilir;
http://this11.com/boards/abFjqw3anb.jpg
evet her maç gol yeriz, ama 4-5 tane de sallarız.
http://this11.com/boards/abFjqw3anb.jpg
evet her maç gol yeriz, ama 4-5 tane de sallarız.
bu başkanla ancak tek hedefi arda turan'ı transfer etmek ve galatasaray'ın önünde olmak olur.
yani bunlar bu kulüp için artık başarı sayılıyor.
yani bunlar bu kulüp için artık başarı sayılıyor.
---------------------volkan--------------------
------yobo---------bruno alves----------kadlec-----
--gökhan--------meireles------emre------------caner---
-------------------salih--------------------
------------sow-------------emenike-----------
bazen 3-4-1-2 taktiği ile oynayabilir mi acaba diye düşündüğüm takımım.
oyuncuların değişik mevkilerde oynama yeteneği ve çok yönlü oyunculardan oluşması nedeni ile bazen denenebilir diye düşünüyorum.
------yobo---------bruno alves----------kadlec-----
--gökhan--------meireles------emre------------caner---
-------------------salih--------------------
------------sow-------------emenike-----------
bazen 3-4-1-2 taktiği ile oynayabilir mi acaba diye düşündüğüm takımım.
oyuncuların değişik mevkilerde oynama yeteneği ve çok yönlü oyunculardan oluşması nedeni ile bazen denenebilir diye düşünüyorum.
"o zaman beraberliğe utanç duyan bir futbol felsefemiz vardı. yani kaybetmek aklımızın köşesinden geçmezdi, tabi biz de kaybediyorduk. ama beraberliğe utanan birer fenerbahçe futbolcusuyduk hepimiz."
bu sözü her ne kadar (büyük ihtimalle hiçbir fenerlinin sevmediği) ziya şengül söylemiş olsa da, fenerbahçe'nin tanımıdır bu söz.
bazı maçlara 'beraberlik bize yeter' diye çıkan teknik adamsılara selam olsun.
bu sözü her ne kadar (büyük ihtimalle hiçbir fenerlinin sevmediği) ziya şengül söylemiş olsa da, fenerbahçe'nin tanımıdır bu söz.
bazı maçlara 'beraberlik bize yeter' diye çıkan teknik adamsılara selam olsun.
sezon başlamadan önce bu sene de takımdan iş çıkmaz demiştim, yine yanıltmadınız beni, teşekkürler. yenerken, yenilmek ise klasik olayımız oldu artık.
gelen gecenin vurdugu takim. yazik la kimin takimiysa.
kanser ettin bizi kanser. uğruna tükendi bak gençlik çağlarım.
ite köpeğe rezil edilen takım. kimlere kaldı. evet.
geçtiğimiz son 10 yılda olduğu gibi 2. lik için yarışacak ve bununla övünecek takım .
(bkz: ömür törpüsü)
eskiden şehir şehir gezen kumpanyalar varmış. onu hatırlatmıştır.
kayseri'de de bastırırım konya'da da diyerek meydan okumuştur.
kayseri'de de bastırırım konya'da da diyerek meydan okumuştur.
arsenal karşısında iki maça da çıkmaması gereken takım. iyiliği için diyorum. yine biz cimbomlular düşünüyoruz sizi. *
bu sezon şampiyonlar ligi grup kuralarına 4. torbadan katılacak, girdiği grubu ölüm grubuna çevirecek büyük kulüp. boktan kuralar çekilmezse en az çeyrek final bekliyorum.
yönetim şeklinde hata olan takımım. aziz yıldırım'ın bu politikası ve görevi bırakmaması yüzünden takım her geçen gün irtifa kaybediyor. tamam başkan 1999 senesinden beri yeteri kadar takım üzerinde uygulama yaptın bak olmuyor işte senin bu kafa ile.
hoca alıyorsun, adamın işine karışıyorsun, futbolcu alıyorsun değerinin 3-5 katı para veriyorsun, şampiyon oluyorsun şike var diyip kara çalıyorrlar. yeter artık be başkan. tamam stadyum, tesis vs. güzel de bunların olması başarılı olmanın % 100 sırrı değil ki anasını satayım.
görev verdiğin en başarılı hoca olan zico'yu bir inat uğruna yolladın yine bir işe yaramadı. takımını tek başına sırtlayan 8 senesini bu takıma vermiş alex'i yolladın yine aynı. suç taraftar'da mı, aykut kocaman'da mı, ersun yanal'da mı? senden başka kimde amk?!
hoca alıyorsun, adamın işine karışıyorsun, futbolcu alıyorsun değerinin 3-5 katı para veriyorsun, şampiyon oluyorsun şike var diyip kara çalıyorrlar. yeter artık be başkan. tamam stadyum, tesis vs. güzel de bunların olması başarılı olmanın % 100 sırrı değil ki anasını satayım.
görev verdiğin en başarılı hoca olan zico'yu bir inat uğruna yolladın yine bir işe yaramadı. takımını tek başına sırtlayan 8 senesini bu takıma vermiş alex'i yolladın yine aynı. suç taraftar'da mı, aykut kocaman'da mı, ersun yanal'da mı? senden başka kimde amk?!
Geçen seneye göre çok ciddi sorunları olan takım. Defans denen şey Gökhan Gönül ve takıma yeni gelmiş olsa da büyük artısı olan Alves'in eksikliğinde büyük sorun yaşamaktadır. Hiç kimse 'ya arkada adam var Ben onu tutayim' demiyor. Tüm defans bloğu topa hamle yapma peşinde.
Gökhan'ın iyileşmesi ve Alves'in dönüşü ile takımın defansının biraz daha düzeleceğini bekliyorum. Yoksa Bitmez bu sezon.
Gökhan'ın iyileşmesi ve Alves'in dönüşü ile takımın defansının biraz daha düzeleceğini bekliyorum. Yoksa Bitmez bu sezon.
"loser" tabirinin cuk oturdugu takim.
taraftarının önüne tuhaf tuhaf suni gündemler, basındaki fb.li kalemlere anlaşmalı yazdırılan şaşaalı motivasyonlar, arda transferi gibi hayaller, antin kuntin işleri ve gs. düşmanlığını atıp yıllarca oyalayabilen saçma sapan bir yönetim biçimi olan takım. siz eksileyin, eksileyin biz de kupaları artılayalım. akıllanmadınız amk.
yeni lige yükselmiş bir takımdan 3 yemektir.
Ruhsuz bir takim. 2 gol atip cekildu.
boyle olmaz.
boyle olmaz.
gene galatasaray la birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı. konya mağlubiyeti şanssızlık. bu takımın ölüsü ilk 2 de zaten.
çiftlik. tam anlamıyla çiftlik. aziz yıldırım'ın egolarının farkına varan kulüp ve menejerler tarafından tam anlamıyla sömürülüyor bu kulüp. krasiç, meireles, emenike, ufak ufak sinyallerini veren alves transferlerine bakıp bunu görmek mümkün. aziz yıldırım önceden caydırıcı unsurdu, höyt dedimi futbolcular tek sıra halinde diziliyordu ama sen ezeli rakibinle rekabet uğruna dünya çapında üne sahip futbolcuları alır getirirsen höytle möytle idare edemezsin. onları idare edebilecek profesyonel idarecileri ve düzeni sağlaman gerekir. yoksa bu dünya starları da seni sikinde pervane eder. meireles'in galatasaray derbisinde serserilik yapıp oyun dışında kaldıktan sonra armayı öpmesi bunun en büyük göstergesidir. aziz yıldırım, futbolcu diye geçinen bu talancıları dize getiremediği yetmezmiş gibi gidip bir de kendi evladı olan alex'in kafasını ezdi. camiaya göz göre göre bu kadar zarar veren bir adam nasıl hala o koltukta oturabiliyor hayret ediyorum.
fenerbahçe camiası bu kadar aciz mi. emenike'nin dünkü performansı tam anlamıyla rezillikti. bu adam bir de takımdaki en hazır oyuncuymuş. görünen o ki fenerbahçe krasiç'ten sonra o ayarda başka bir kazık daha yedi.
2000'lerde işe yarayan kafa yapısıyla bu çapta camiaları yönetmek mümkün değil. içerde medya desteği, federasyon ayağıyla bir şekilde rekabet edip tepelere gelirsin ama ezeli rakibin uluslararası vitrinde boy gösteriyor artık. yabancı ülkelerde, yabancı hayranları, destekçileri var. eğer galatasaray oralarda kalıcı olabilirse fenerbahçe içerde yaptığı bütün federasyon oyunlarına rağmen galatasaray'la rekabet edemez. bu rekabet olmazsa bu işin tadı da olmaz. camia aziz yıldırım'ın fenerbahçe'yi nasıl bir kara deliğe soktuğunun farkında değil. salzburg teknik direktörü fenerbahçe'yi şikecilikle suçlayıp hakkının yendiğini iddia etti. keza arsenal'de eşleştikten sonra fenerbahçe aleyhine açıklamalar yaptı. eğer ki fenerbahçe arsenal'i elerse şikeci yaklaşımı dünya çapında yankı bulucaktır. ingiliz devi bu sana. sikindirik doğu bloğu takımı değil. fenerbahçe'nin çok büyük taraftar gücü var. elde ettiği gelirlerin tamamını taraftar sayesinde kazanıyor. bu güç iki senedir kör bir rekabet anlayışı uğruna çar çur ediliyor göz göre göre. bize giren çıkan yok tabi ama ibretle izliyorum. bir kimse de çıkıp bundan bahsetmiyor. hala bekliyorlar ki aziz inadıyla bir şekilde uefa'dan af çıkarttırabilsin. o af çıkarsa hadi yine idare edilir ama af çıkmazsa fenerbahçe'nin itibar kaybını kim nasıl geri getirecek çok merak ediyorum. freni patlamış kamyon olayının aynısı yaşanıyor şuan bu camiada.
fenerbahçe camiası bu kadar aciz mi. emenike'nin dünkü performansı tam anlamıyla rezillikti. bu adam bir de takımdaki en hazır oyuncuymuş. görünen o ki fenerbahçe krasiç'ten sonra o ayarda başka bir kazık daha yedi.
2000'lerde işe yarayan kafa yapısıyla bu çapta camiaları yönetmek mümkün değil. içerde medya desteği, federasyon ayağıyla bir şekilde rekabet edip tepelere gelirsin ama ezeli rakibin uluslararası vitrinde boy gösteriyor artık. yabancı ülkelerde, yabancı hayranları, destekçileri var. eğer galatasaray oralarda kalıcı olabilirse fenerbahçe içerde yaptığı bütün federasyon oyunlarına rağmen galatasaray'la rekabet edemez. bu rekabet olmazsa bu işin tadı da olmaz. camia aziz yıldırım'ın fenerbahçe'yi nasıl bir kara deliğe soktuğunun farkında değil. salzburg teknik direktörü fenerbahçe'yi şikecilikle suçlayıp hakkının yendiğini iddia etti. keza arsenal'de eşleştikten sonra fenerbahçe aleyhine açıklamalar yaptı. eğer ki fenerbahçe arsenal'i elerse şikeci yaklaşımı dünya çapında yankı bulucaktır. ingiliz devi bu sana. sikindirik doğu bloğu takımı değil. fenerbahçe'nin çok büyük taraftar gücü var. elde ettiği gelirlerin tamamını taraftar sayesinde kazanıyor. bu güç iki senedir kör bir rekabet anlayışı uğruna çar çur ediliyor göz göre göre. bize giren çıkan yok tabi ama ibretle izliyorum. bir kimse de çıkıp bundan bahsetmiyor. hala bekliyorlar ki aziz inadıyla bir şekilde uefa'dan af çıkarttırabilsin. o af çıkarsa hadi yine idare edilir ama af çıkmazsa fenerbahçe'nin itibar kaybını kim nasıl geri getirecek çok merak ediyorum. freni patlamış kamyon olayının aynısı yaşanıyor şuan bu camiada.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar